Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

szerintem már ők sem hisznek benne.Messi hisz a fordításban!
Attól még hogy szurkolunk a csapatnak nem kell elrugaszkodni a valóságtól. A Bayern az első meccsen szétszedett minket, a 4-0 a játék képe alapján sajnos bőven reális volt. (Mandzukic-al meg csak jobbak lesznek, az ő csapatmunkáját érdemes lenne egy-két hazainak is majd megfigyelni... )Mikaos írta:Már hogyne látnám (ha nekem szántad), hogy változások történtek, és lépnie kell a Barcának is?! Szó sem volt erről. Legalábbis részemről. Nem is akartam róla szót ejteni, már megtettem más topikokban.Stalkyard írta:Lehet ezt mondogatni, magunkat győzködni, lehetünk elfogultak, de súlyos problémák lesznek, ha a vezetőség is ezen az állásponton van, és nem változtatunk sürgősen. Ugyanis olyan szinten beledöngöltek minket a gyepbe múlthét kedden, hogy nemhogy a 4, de talán még az 5 gólos különbség se lett volna túlzó egyáltalán. Aki még ezek után sem hajlandó belátni, hogy hatalmas változások történtek, annak nem is tudom mekkora pofon kéne. Talán még egy 0-4 holnap.Mikaos írta: Meg alapból nem voltak jobbak 4 góllal, a meccs képét tekintve.
De hadd drukkoljak már a csapatunknak! - mert amilyen szerencsés volt a Bayern a 3 szabálytalan góllal, nekünk is lehet ilyenünk szerdán. (Még hogy 5 góllal is nyerhettek volna?...hagyjuk már ezeket a túlzásokat, hisz így is bőven sok volt nekik a jóból a bírók által!!!)
Nyilván a realitás azt mondja, hogy nem tudunk 4 gólt lőni...de kicsit elegem van a Milan meccs előtti szurkolói hozzáállásból, amikor szintén a "realitás" szerint úgy gondolták sokan, hogy ki fogunk esni.
Rettentő könnyű most is kijelenteni, hogy kiesünk - jóformán semmi kockázat nincs benne. Le lehet ezt írni 500-szor is, ahogy ezt megtetté(te)k a Milan előtt is.
De vannak, akik nem adják fel. És remélem, a játékosok is így gondolják. Mert, ha így, akkor jó esélyekkel indulunk, hogy egy szép meccset láthassanak a nézők, és ezen felül!!! esetleg egy továbbjutás részesei is lehessünk.
A Barca nem felejtett el focizni, és kénytelen vagyok még egyszer hivatkozni arra, hogy a 3 szabálytalan gól jelentősen befolyásolta a párharc eddigi állását, mert ekkora különbség korántsem volt.
Jobb volt a Bayern - azon a meccsen, 1-2 góllal. Most jön a visszavágó, ahol mi is jobbak lehetünk 1-2 góllal...és ha Szerencse most mellénk áll?
Már hogyne látnám (ha nekem szántad), hogy változások történtek, és lépnie kell a Barcának is?! Szó sem volt erről. Legalábbis részemről. Nem is akartam róla szót ejteni, már megtettem más topikokban.Stalkyard írta:Lehet ezt mondogatni, magunkat győzködni, lehetünk elfogultak, de súlyos problémák lesznek, ha a vezetőség is ezen az állásponton van, és nem változtatunk sürgősen. Ugyanis olyan szinten beledöngöltek minket a gyepbe múlthét kedden, hogy nemhogy a 4, de talán még az 5 gólos különbség se lett volna túlzó egyáltalán. Aki még ezek után sem hajlandó belátni, hogy hatalmas változások történtek, annak nem is tudom mekkora pofon kéne. Talán még egy 0-4 holnap.Mikaos írta: Meg alapból nem voltak jobbak 4 góllal, a meccs képét tekintve.
Lehet ezt mondogatni, magunkat győzködni, lehetünk elfogultak, de súlyos problémák lesznek, ha a vezetőség is ezen az állásponton van, és nem változtatunk sürgősen. Ugyanis olyan szinten beledöngöltek minket a gyepbe múlthét kedden, hogy nemhogy a 4, de talán még az 5 gólos különbség se lett volna túlzó egyáltalán. Aki még ezek után sem hajlandó belátni, hogy hatalmas változások történtek, annak nem is tudom mekkora pofon kéne. Talán még egy 0-4 holnap.Mikaos írta: Meg alapból nem voltak jobbak 4 góllal, a meccs képét tekintve.
Drukk a csapatnakBarca96 írta:ez a beszéd! Meglehet az a továbbjutás, ha mi szurkolók nem hiszünk benne, akkor ki fog?El kell hinni, hogy sikerülni fog!
Hajrá!
VISCA BARCA!
ez a beszéd! Meglehet az a továbbjutás, ha mi szurkolók nem hiszünk benne, akkor ki fog?El kell hinni, hogy sikerülni fog!
Hajrá!
Barca96 írta:
Hát tény hogy jól játszanak, de nem ennyire. Most kedden úgy játszottak, ahogy eddig talán soha. Nem lehet még egy ilyen jó meccsük.
Respect! De én is pont erről győzködöm magam. Láttam a meccset a múlt héten, "de bár ne láttam volna".. egyszerűen nem tudok szavakat mondani arra a meccsre.. Tudom hogy szinte LEHETETLEN, de ha mi szurkolók nem bízunk benne hogy sikerülhet, akkor ki a tök fog?geréb írta:Sziasztok! Csak annyit szeretnék megjegyezni mint Real Madrid szurkoló, hogy nagyon remélem kiveritek a Bayern-t. Igaz az az ősi rivális szurkolói táborát erősítem, de én elhiszem hogy képesek rá a ,,fiaitok''. Messi összekapja magát a kapusotok élete formáját hozza és nem lesz gáz. Nagyon nehéz lesz, de ezekkel a hihetetlen szurkolókkal és a Camp Nou félelmetes atmoszférája a továbbjutást fogja nektek jelenteni. Ha elhiszik hogy sikerülhet, akkor sikerülni is fog. A Barca az évtized kiemelkedő csapata. Furcsa kimondani, de az évtized legjobb csapata. Ha nektek nem sikerül akkor nekünk még nehezebben. Remélem nekünk is összejön majd. De ha nem akkor legalább nektek! Hajrá Barca, Hala Madrid!
Na ja, majd hozunk egy Övrebö-t, aki kiállítja Müllert, amikor Alves felrúgja, mert nem ordított elég hangosan a fájdalomtól.salas9 írta:Franzot pedig fejbe kellene kólintani: „A Barca mindent bevet majd, hogy kizökkentse a Bayernt. Nem esnek majd kétségbe, ha a szabályokat áthágva kell játszaniuk, mindent el fognak követni, hogy ledolgozzák a hátrányukat. A katalánok nem fogják feladni, minden mocskos kis trükköt be fognak vetni, és valószínűleg megpróbálják majd provokálni a Bayernt. Rengeteg szabálytalanságra számítok a mérkőzésen"![]()
Ez meglepő.tossademar írta:emberként gerince nem sok van.
Én már hallottam róla, mármint ismerős volt a neve. Amúgy EB-n vagy VB-n vezetett 2-3 mérkőzést meg idén a Dortmund-Sahtar meccset.visca el barca írta:Életemben nem hallottam még erről a paliról