Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
azért idézlek, mert régóta értetlenül állok a "Semédó.jelenség" előtt: adott egy alkalmas ember, úgy néz ki minthacorol írta: ↑2020.06.20. 16:03:13Sajnos ez van, ha Messinek nem megy, márpedig tegnap a szabadrúgásain kívül szinte mindent elrontott. Persze le lehetne hozni, kellene is pihentetni, de nyilván Setien is úgy van vele, hogy elég neki egy villanás és ott a gól. Sajnos ez már jó ideje így van.
Számomra az volt a legfeltűnőbb, hogy a Sevilla rengeteg labdát eladott a középpályán, ott volt a terület lehetett volna gyors kontrákat nyomni a rendezetlen védelem ellen, e helyett ment az oldal és visszapassz, megvártuk míg visszarendeződnek .
Rakéta valóban jó volt és Semedo is klasszissal veri SR-t, csak azt nem értem, hogy a technikai tudását és a feltűnő gyorsaságát miért nem hasznosítja, miért nem mer megindulni a szélen.
Gríz meg valóban hozta a szokásost, nem lehetett észrevenni, megjátszani.
S közben Fati és Puig ott üldögéltek a padon.
Én sem értem, miért kell minden pontvesztés után eljátszani ezt, hogy ők sokkal előrébb tartanak, és most már nem fognak hibázni, simán nyerik a bajnokságot... Aztán ott is jön a pontvesztés, és a túloldalt megy ugyanaz, mint itt előtte.A Realt azért nem emelném ennyire piedesztára, az Eibar és a Valencia ellen is egy félidőre voltak jók. Az első gólig a Vale ellen is simán benne volt a meccsben egy X vagy vereség. Én nem lennék meglepve ponthullajtásra akárki ellen. Ami aggodalmra ad okot, az inkább a sorsolásuk, mert az sajnos sokkal könnyebb.
Mocskos csalók.USFalumni írta: ↑2020.06.20. 12:27:02Szerintetek ezekért miért nem járt lap?
https://twitter.com/fede_szn/status/127 ... 63234?s=21
https://gab.com/rafa_nmj/posts/104373253978992235
A kérdés költői.![]()
kedvencem amikor senkitől se zavartatva hátrabikázzák TS-nek

Hopsz, ezt benéztem, elnézést. Valamelyik oldalon azt írták, hogy már most nyáron jár le a szerződése, de csak 2021 nyarán.Alcantara írta: ↑2020.06.20. 06:29:22Ezt honnan szedted, hogy ingyen van? Egyrészt 2021 nyarán jár le a szerződése, másrészt 50 milliót kínált a Bayern, amit elutasított a City. 60-65 körül lőtték be az árát. Nagyjából sejteni lehet, hogy 55-ért elengedik nekik.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.06.20. 00:11:16] Sané[/b] nyártól ingyen van, oké hogy komoly sérülése volt, de ha nem kér sokat én bepróbálnám.(Grizi és Neymar hajszolása helyett már tavaly is értelmesebb lett volna rá lecsapni, de nekünk arcoskodni kell az Atletivel és a PSG-vel)
Akkor még nem beszéltünk arról, hogy emléke nincs mikor játszott meccset utoljára. Jó kis páros lenne Dembelével.
A másik dolog, hogy Sané haza akar menni, a Bayern már tavaly is beígérte neki, hogy a Schalkétól elhozzák a tesót.
Ezt honnan szedted, hogy ingyen van? Egyrészt 2021 nyarán jár le a szerződése, másrészt 50 milliót kínált a Bayern, amit elutasított a City. 60-65 körül lőtték be az árát. Nagyjából sejteni lehet, hogy 55-ért elengedik nekik.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.06.20. 00:11:16] Sané[/b] nyártól ingyen van, oké hogy komoly sérülése volt, de ha nem kér sokat én bepróbálnám.(Grizi és Neymar hajszolása helyett már tavaly is értelmesebb lett volna rá lecsapni, de nekünk arcoskodni kell az Atletivel és a PSG-vel)
Sosem mondtam, hogy miatta, hanem, hogy miatta is. Meg Busi, Piqué miatt és mert Xavi és Iniesta sincs. Nem anyázni kell Messit, ahogy a többi kiöregedőt sem, csak reálisan kéne a jelenlegi tudásukat felhasználni. Messi mai meccse semmivel nem volt rosszabb, mint az eddigiek, kis szerencsével meglehetett volna a gól, gólpassz most is. Anélkül viszont jobban kijön,hogy néha inkább hátráltatja a támadást abban a szerepben, amiben van most.