Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

fiygeljetek. Szerintem el kell gondolkodni azon, hogy mi a cél. évente valamit behúzni ( vagy ott lenni a közelében) kupa vagy bajnokság? Vagy egyeduralkodóvá tenni a barcát megint. Az utobbi nem megy félmegoldásokkal. Sokan véditek xavit: Mondjátok meg azt, hogy nagy meccsen ( BL vagy Real) mikor játszott utoljára jól????? Mert ő egy irányító középpályás, aki a fociban a csapat lelke ( neki kell h nagy meccse legyen. Szóval akkor mégegyszer nagy meccsen mikor játszott utoljára jól? Ezen el lehet gondolkodni, és tovább is lehet gondolni a sztoritFacsy írta:jobban felidegesítettem magam a fórumon mint meccs közbenelküldeni Xavit? Titot??:D vagy Bartrát????
az nem szégyen hogy kikaptunk ilyen durván nem is tudom mióta elöször egy ilyen Bayern ellen de hogy egyes "szurkolok" ilyeneket irnak komolyan elgondolkodtat
ne vicceljetek már. az biztos hogy nem az év teljesítménye volt a Barcának ez a 93 perc de a fő gond ott volt hogy nagyon brutális volt az ellenfél. Tito nem értettem ugyan mért nem cserélt, én Alexist hoztam volna le de nem én ülök a kispadon hálistennek. Az hogy kaptunk lesgolt még nem mentség arra hogy 2 kapura rúgásunk volt. El kell fogadni hogy über brutál a Bayern ( nem is értem minek oda Pep. imádom Pepet de mi baj ezzel az furcsa nevű furcsa fejű edzővel nem tom [ semmi rossz indulat] ) A Bayern legalább megmutatta hogy játszva is lelehet győzni minket és meg lehet mutatni cselzinek. Ez kevésbé zavar mint a tavalyi elődöntő vagy a Real elleni bukta. Lényeg a lényeg
ne akarjuk már elküldeni a fél brigádot főleg ne Xavit meg Titot
mert ez haláli
rendet kell rakni, ki kell elemezni a németeket és Camp Nouba 4-0 után már hosszabitás után bármi történhet
én lehet hülye vok de bizom benne picit. Ha viszont bejut a Bayern a döntőbe akkor nyerjen. főleg Madrid ellen.
Fáj de nincs világvége. Visca el Barca
Nem lepődnék meg ezen egyáltalán.csababarca írta:Azért kicsit sajnálom,hogy a bayern a döntőben majd levizelt bokával, remegő lábakkal fog futkározni,és vereséget szenvedni a madridtól.
fa* az magadról jutott eszedbe, ugye? csak ennyire tartod magad? gyönyörű önképkistotti írta:Mondjuk ki: Bal.asz vagy. Xavit elküldeni. Nem is értem minek vagy a világonfcbarca78 írta:te lehetsz az az okos aki szerint minden rendben van, ugye?visca el barca írta: ajjaj... indul a championship manager
Már bocsi, de szerintem ez hatalmas nagy butaságvisca el barca írta:25 évesen nyert már 5 bajnokságot, 2 kupát, 5 spanyol szuperkupát, 3 bl-t, 2 szuperkupát, 2 világkupát. van neki 4 aranylabdája, rekordot rekordokra halmozott, nincs motivációVakmacska írta:Ma a kollégám mondta, hogy Messi nevetgélt az edzésen. Csak este nehogy sírjon. Hát remélem sírni fog.
mint ahogy az egész csapat jó lakott. legtöbbjük halálra nyert magát mindennel amivel lehetett (a spanyolok meg még ugye eb, vb). ilyenkor azért durva nehéz bárkit is motiválni.
ott van csóri madrid szerencsétlenek évek ota semmi ,néha egy-két bajnokság leesett, persze h harapnak idén mint állat.
Azért te is érezheted, hogy alapjaiban véve a fő gondot nem Viktor okozta nekünk, hanem az, hogy nem láttuk a Bayern kapuját... ez a baj sajnos... persze más kérdés, hogy lehetett volna itt tiziket is osztaniRobcsyy írta:Azért az komoly, hogy nem foglalnak állást Viktor teljesítményéről sport1-en...
Faragón nem lepődök meg, ő annyira elvakult , hogy az valami hihetetlen.
Mondjuk ki: Bal.asz vagy. Xavit elküldeni. Nem is értem minek vagy a világonfcbarca78 írta:te lehetsz az az okos aki szerint minden rendben van, ugye?visca el barca írta:ajjaj... indul a championship managerfcbarca78 írta:Xavi, Pedro, Alexis, Villa, VV, Bartra el kell, hogy menjen. És jönnie kell Neymarnak, és pár komoly játékerőt képviselő játékosnak
sajnos az a szomorú, hogy miután lealáztak minket, jöttek ezek az Alba-féle megmozdulások, mert nem bírták elviselni. Anno ezért utáltuk meg a Madridot is...visca el barca írta:25 évesen nyert már 5 bajnokságot, 2 kupát, 5 spanyol szuperkupát, 3 bl-t, 2 szuperkupát, 2 világkupát. van neki 4 aranylabdája, rekordot rekordokra halmozott, nincs motivációVakmacska írta:Ma a kollégám mondta, hogy Messi nevetgélt az edzésen. Csak este nehogy sírjon. Hát remélem sírni fog.
mint ahogy az egész csapat jó lakott. legtöbbjük halálra nyert magát mindennel amivel lehetett (a spanyolok meg még ugye eb, vb). ilyenkor azért durva nehéz bárkit is motiválni.
ott van csóri madrid szerencsétlenek évek ota semmi ,néha egy-két bajnokság leesett, persze h harapnak idén mint állat.
te lehetsz az az okos aki szerint minden rendben van, ugye?visca el barca írta:ajjaj... indul a championship managerfcbarca78 írta:Xavi, Pedro, Alexis, Villa, VV, Bartra el kell, hogy menjen. És jönnie kell Neymarnak, és pár komoly játékerőt képviselő játékosnak
fcbarca78 írta:xavi a nagy csapatok ellen soha nem teljesít. VV nagyon jó egy az egyben, és ez elhomályosítja azt, hogy alapvetően vonalkapus és nagy védései nincsenek ( kivéve egy az egy). Egy tipikus átlagos kapus ( közepes). Akik azt mondják most lett vége a Pep korszaknak, azok nem látnak tisztán, mert már tök sok jel volt hogy valami nem stimmel. Csak az emberek nagy része inkább eltakarja a szemét, minthogy szembenézzen az igazsággal. Persze 4-0 után nem lehet. Kiváncsi leszek hogy a vezetőség is így látja, vagy elmismásolják a dolgot 1-2 igazolással. Itt komoly változások kellenek. Xavi, Pedro, Alexis, Villa, VV, Bartra el kell, hogy menjen. És jönnie kell Neymarnak, és pár komoly játékerőt képviselő játékosnakXavi001 írta:Véleményem: Butaságfcbarca78 írta:na akkor srácok: Most szeretném azok véleményét hallani akik szerint nincs gond a csapattal és hogy xavi, alexis, pedro, valdes, titonak maradni kell! Indokoljatok is.Kiváncsi véleményetekre
Alexis,pedro nem ide valóakTitose
Xavit ne bántsd, VV meg nagyon sokszor megmentett minket az elmúlt években
sztem hagyjuk messit. Bűngyenge volt. De már minden csapat tudja, hogy csak őt kell kivenni a játékból ( és iniestara figyelni) és akkor meghalt a barca játéka. Ha 3 loholnak körülötte akkor úgy nem lehet focizni. Ettől függetlenül gyenge volt, de ha lenne még 3-4 kompetens támadónk akkor neki is több területe lenne. Amikor messinek nem megy a csapatnak sem. Ez véletlen? Egyszerűen a bűngyenge támadóink nem igényelnek különösebb figyelmet. Így nyugodtan kivehetik 3-an messit a játékbólvisca el barca írta:25 évesen nyert már 5 bajnokságot, 2 kupát, 5 spanyol szuperkupát, 3 bl-t, 2 szuperkupát, 2 világkupát. van neki 4 aranylabdája, rekordot rekordokra halmozott, nincs motivációVakmacska írta:Ma a kollégám mondta, hogy Messi nevetgélt az edzésen. Csak este nehogy sírjon. Hát remélem sírni fog.
ajjaj... indul a championship managerfcbarca78 írta:Xavi, Pedro, Alexis, Villa, VV, Bartra el kell, hogy menjen. És jönnie kell Neymarnak, és pár komoly játékerőt képviselő játékosnak