Xavinak volt 1-2 fura húzása, de szinte mind bejöttek, szóval nem szóltam. Pedri, stb. A médiát remekül kezelte, jól készítette fel a játékosainkat, jól vette le a terhet. Jól cserélt, remek volt.

Raphinha szokás szerint MOM, még posztidegen helyről, állandóan lecserélve is, imádja ezt, mikor nagy meccs van és viheti a hátán a csapatát. De legalábbis messze a legjobb támadónk, mert Ara legalább olyan jó volt. Ők ketten emelkedtek ki szerintem magasan. Koundé is jó volt, Mbappét megettük, Cancelo is sokkal jobban védekezett, mint szokott, a kp nem volt rossz, még ha nem is tündökölt.
Jó meccs volt, jó eredménnyel, télen soha nem hittem volna ezt el Xaviról. Persze még ki lehet esni, de már mi vagyunk az esélyesek.
Lewy pályán tartásába tudok megint egyedül belekötni, teljesen nonszensz, a brazil lehozatalával megszűnt a támadásépítés, a lengyel meg a végén már nagyon lassú volt a labdával.
Yamalt lassan ki kéne hagyni a kezdőből, ahogy a kora és a formája is indokolná. Másfél hónapja nem volt épkézláb meccse, azóta hozott 1 gólpontot. Ferránnal szerintem előrébb lennénk már, főleg ilyen meccseken, ahol van hely a védelem mögött.