Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Te normális vagy? Már ne haragudj meg... Menjél, és aludd ki magadat, és ha lehiggadtál, akkor gyere vissza.fcbarca78 írta: xavi a nagy csapatok ellen soha nem teljesít. VV nagyon jó egy az egyben, és ez elhomályosítja azt, hogy alapvetően vonalkapus és nagy védései nincsenek ( kivéve egy az egy). Egy tipikus átlagos kapus ( közepes). Akik azt mondják most lett vége a Pep korszaknak, azok nem látnak tisztán, mert már tök sok jel volt hogy valami nem stimmel. Csak az emberek nagy része inkább eltakarja a szemét, minthogy szembenézzen az igazsággal. Persze 4-0 után nem lehet. Kiváncsi leszek hogy a vezetőség is így látja, vagy elmismásolják a dolgot 1-2 igazolással. Itt komoly változások kellenek. Xavi, Pedro, Alexis, Villa, VV, Bartra el kell, hogy menjen. És jönnie kell Neymarnak, és pár komoly játékerőt képviselő játékosnak
25 évesen nyert már 5 bajnokságot, 2 kupát, 5 spanyol szuperkupát, 3 bl-t, 2 szuperkupát, 2 világkupát. van neki 4 aranylabdája, rekordot rekordokra halmozott, nincs motivációVakmacska írta:Ma a kollégám mondta, hogy Messi nevetgélt az edzésen. Csak este nehogy sírjon. Hát remélem sírni fog.
xavi a nagy csapatok ellen soha nem teljesít. VV nagyon jó egy az egyben, és ez elhomályosítja azt, hogy alapvetően vonalkapus és nagy védései nincsenek ( kivéve egy az egy). Egy tipikus átlagos kapus ( közepes). Akik azt mondják most lett vége a Pep korszaknak, azok nem látnak tisztán, mert már tök sok jel volt hogy valami nem stimmel. Csak az emberek nagy része inkább eltakarja a szemét, minthogy szembenézzen az igazsággal. Persze 4-0 után nem lehet. Kiváncsi leszek hogy a vezetőség is így látja, vagy elmismásolják a dolgot 1-2 igazolással. Itt komoly változások kellenek. Xavi, Pedro, Alexis, Villa, VV, Bartra el kell, hogy menjen. És jönnie kell Neymarnak, és pár komoly játékerőt képviselő játékosnakXavi001 írta:Véleményem: Butaságfcbarca78 írta:na akkor srácok: Most szeretném azok véleményét hallani akik szerint nincs gond a csapattal és hogy xavi, alexis, pedro, valdes, titonak maradni kell! Indokoljatok is.Kiváncsi véleményetekre
Alexis,pedro nem ide valóakTitose
Xavit ne bántsd, VV meg nagyon sokszor megmentett minket az elmúlt években
Kiesünk,legyen de végre illik fejben odafigyelni kel egy igazi hatalmas védő mert minden csapat a pontrügásokból agyonver minket... Aztén? ha messi nincsen végünk van..most naymar?Xavi001 írta:Véleményem: Butaságfcbarca78 írta:na akkor srácok: Most szeretném azok véleményét hallani akik szerint nincs gond a csapattal és hogy xavi, alexis, pedro, valdes, titonak maradni kell! Indokoljatok is.Kiváncsi véleményetekre
Alexis,pedro nem ide valóakTitose
Xavit ne bántsd, VV meg nagyon sokszor megmentett minket az elmúlt években
Miért nem reális? Nem szedtek szét minket a játék minden elemében? Nekünk volt esetleg egy pár ordító ziccerünk ami kimaradt? Még azt se mondhatjuk, hogy nekik kedvezett a bíró, mert volt bizony 1-2 olyan szitu amire lehetett volna tizit adni.Mikaos írta:A Guardiola-Tito éra évei alatt ez az első alkalom, hogy egy csapat jobb, és nagyobb erőt is képvisel, mint a Barcelona.
Igen, mint ahogy az Élő topicban írtam, hasonlóan érzem én is. De ez az élet rendje, semmi sem tart örökké, minden formabontó dolog egyszer erejét veszti. Szerintem a Barca egy korszaka ezúttal lezárult. Azért én nem feltétlen temetném a csapatot, tudjuk jól hogy Tito szakmai munkája akár még felrázhatja őket a következő szezonra. Az viszont biztos, hogy a régi időket nem most éljük majd át újra.Gareth Tello írta:Valamiért bennem most fogalmazódott meg, hogy vége a Pep-korszaknak. Gratulálok a bajoroknak, ezek után a döntőt is meg fogják nyerni szerintem.
El lehet gondolkodni a tanulságokon, és jövőre újra próbálkozni.
Visca el Barça!
Igen én is nagyon így vagyok vele!A mai után is azt kívánom nyerjék meg,a Barcánál meg gondolkodjanak el a sok megszokásból és jófejségből tartott emberekről( Tito,Alexis,Pedro,Barta).shutterisland írta:inkább most essünk ki, mint hogy a döntőben megverjen minket a real
ez a bayern jobb, mint mi, és jobb, mint ők, vagy a dortmund, remélem, hogy a bajorok húzzák be a végén.