palesz77 írta:
Melyik része a túlmisztifikálás? Hogy az első félidőben jól védezetünk, vagy hogy élvezetes 90 perc volt? Vagy hogy direktebb volt a passzjáték? Mert konkrétan ennyit írtam összesen, meg hogy remélhetőleg javulunk majd meccsről meccsre.
Elvileg elengedte mindenki a szezont, akkor nem pont az ilyen váratlan jó teljesítményekben lehet kis örömöt találni a hátralevő pár meccsen..? Kérdem én félve. Még ha egy Levante is az ellenfél. Ha ezeknek se lehet már örülni, akkor nem tudom minek lehet majd nyárig.
Én is élveztem a meccset, még ha szoros is lett. Inkább az volt feltűnő, hogy a 60. perc körül a csapat nagy része nagyon kiengedett. Lehet, hogy már nagyon zsebben érezték a meccset, ami azért tényleg úgy nézett ki. Nem annak volt nagyobb esélye, hogy visszajön a Levante, inkább annak, hogy egy 4-essel/5-össel hazaküldjük őket. Egy Messi gól nagyon kellett volna. Iszonyúan görcsös lett, nagyon gólt akart rúgni és ez rányomta a bélyegét az egész támadójátékra.
De Jongot meg lehetne már pihentetni, szanaszét van hajtva, ha nincs az eltiltása egy meccset sem pihent volna, azzal együtt, hogy pont középpályán van bőség. Nem mellesleg őt is stílsszerűen posztidegen helyen játszatják. Az Ajaxban legalábbis sokkal mélyebben játszott, van de Beek mögött, teljesen máshogy is mozgott. Itt még Busi "távollétében" is inkább Rakitic játszik hátrébb.
Semedonak nagyon örültem, Ha nem veszem azt, hogy Fati 2 gólt rakott el, nálam ő a meccs embere. Egy-két védelmi megingása volt, de nem több, mint bármelyik jobbhátvédnek. A kapufája előtt is amit csinált....
Én rendszeresen egyfajta mentális gátat érzek a csapatban, ha fejben összeszedetettek lennének, nem hiszem, hogy akkora problémák lennének. Ahyogy ez az idegenbeli/otthoni teljesítmény közti kontraszt is érthetetlen. Az, hogy otthon stabilan elsők vagyunk, idegenben pedig a középmezőny felé konvergálunk nem normális. Ezzel muszáj kezdeni valamit, főleg hogy idegenben nagyon húzós meccseink lesznek tavasszal. A Bernabeu és a Pizjuan is nagyon necces lesz. Szerencse, hogy a Bilbao-Atma-Soci triót letudtuk már idegenben, bár sok köszönet nem volt benne.