2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Attól függ miben? Mert védekezésben SR olykor egészen katasztrofális. Jó, mondjuk otthon a Granada ellen nem izgulok miatta, de rangadókon nem biztos, hogy ő a jobb választás.MatyiG írta:Mert jobb, mint Semedo.La Pulga írta:Édes istenem Robertót miért erőlteti ő is
Ez tényleg jó hír, évek óta a legjobbjuk. Ráadásul pocsék formában vannak, ütni kell őket!Amúgy Valencia elleni meccsel kapcsolatban: A csk-juk Pajero eltiltott lesz ellenünk!
Puig nem kezdsoadroli írta:Ter Stegen; Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Busquets, Vidal, Rakitic; Ansu Fati, Griezmann, Messi
let's go
Szerintem tavaly játszott, lehet csak csereként de a Huesca ellen pályán volt. Viszont azon kívül jó eséllyel padon se ült, tipikus Valverde módszerként előkapta berakta egy meccsre aztán elfelejtette mint Malcomékat.MatyiG írta:
Szerk.: Ott is van Puig. Szerintem EV-nél egyszer sem volt kerettag a bajnokságban...
Igaz, ő kimaradt. Puig viszont nem kerettag a B-nél, úgyhogy valószínűleg ő ott lesz ma este. Wagué kerülhet ki szvsz.Messidona10 írta:Wagué?MatyiG írta:MAtS, Neto, Semedo, SR, Piqué, Umtiti, Lenglet, Alba, Firpo, Busi, Rakitic, Vidal, Puig, Arthur, Messi, Griezmann, Perez, Fati.
Ez így 18 ember. Van még valaki a csapatban, aki egészséges és bekerülhet a keretbe?
Wagué?MatyiG írta:MAtS, Neto, Semedo, SR, Piqué, Umtiti, Lenglet, Alba, Firpo, Busi, Rakitic, Vidal, Puig, Arthur, Messi, Griezmann, Perez, Fati.
Ez így 18 ember. Van még valaki a csapatban, aki egészséges és bekerülhet a keretbe?
Kérdés hogy azért, mert nagy kedvence teljesítménytől függetlenül, vagy pedig azért mert jó mentorként felpörgeti, és újból olyan Busquetset láthatunk mint aki joggal volt a Pep-Barca oszlopos tagja, reméljük az utóbbi.MatyiG írta:Busi szerintem tuti kezdő lesz Setiennel.
majd játszik helyette Sergi BusquetsTivadar6 írta:Nagyon várom a vasárnap estét, remélem Sergio Roberto mostantól csak a padról fogja figyelni az eseményeket...
Mondjuk ha egy ilyet behúz elsőre, be is ájulok még meccs előtt..MatyiG írta:Látok esélyt egy ilyenre:
MAtS - Piqué, Umtiti, Lenglet - SR, Arthur, Busi, Puig, Alba - Messi, Griezmann
sztem ezt pont a Betis ellen játszottuk el, csak Busi-Raki-Arthur-Vidal gyémánt volt középen. arra nem emlékszem Setién volt-e a kispadon akkor, de 1-4-re nyertünk náluk.LG írta:Mondjuk játszottunk Ernő alatt ehhez hasonló felállásban kifejezetten jó meccset is, már nem emlékszem ki ellen, de arra igen, hogy Vidal hatalmasat ment. Tudnak ezek fiúk előrefele is játszani, ha hagyják nekik, na meg ha formában vannak.NovaProspekt írta:majd felrak egy stabil 442-t Vidal-Busi-Rakitic-Roberto kp-val
Mondjuk játszottunk Ernő alatt ehhez hasonló felállásban kifejezetten jó meccset is, már nem emlékszem ki ellen, de arra igen, hogy Vidal hatalmasat ment. Tudnak ezek fiúk előrefele is játszani, ha hagyják nekik, na meg ha formában vannak.NovaProspekt írta:majd felrak egy stabil 442-t Vidal-Busi-Rakitic-Roberto kp-val