Valverdét rég ki kellett volna rúgni. Lehet, hogy vele még behúztuk volna a bajnoki címet idén, egy gyenge Reál és Atletico ellen, és lehet, hogy ez már nem lesz meg, de csak eltoltuk volna a mostani válságot, nihilt. Hogy QS a legmegfelelőbb-e erre, azt még nem tudjuk. Azért sokan szerintem ebben a pillanatban nem ültek volna le a padra. Én minimum egy Ten Haagnak örültem volna múlt nyáron, aki azért már látott BL meccset is, de ez van.
Sokkal nagyobb gond a keret és motiváció, amit leírtak jól előttem, és az, hogy mindezt óriási költekezés, legnagyobb játékosfizu mellett sikerült "elérni". És hogy évekre előre kiköltekeztük magunkat, igazolásra is, és játékosfizukra is, ami jóllakottá teszi az ittenieket, és sehova sem akarnak innen menni, mégha rugdaljuk is őket.
Jó lenne, ha nem a ManUnited sorsára jutnánk Ferguson után (és nem Ferguson és Valverde közötti párhuzamra gondolok, mert az nincs), hanem a hosszú nihilre a nagy budget ellenére.
A kérdés, hogy QS elég tökös-e, félek, hogy nem, sem Bartoék, sem a nagy nevek felé. Ráadásul nem is nagyon van jelenleg annyi bevethető ember a háttérben, akit helyettük tartósan be lehetne tenni, főleg ebben a játékrendszerben.

De, hogy gólt ki fog rúgni, rejtély. Azért sajnálom szegény csókát valahol. Dembele és Suarez nincs, marad Messi, aki éppen milyen napot fog ki, Gríz, aki nem ebbe a rendszerbe való és egy 17 éves.