Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Alcantara
Director del Fútbol

2013.04.13. 12:36:08

Mezner2 írta:Szerintem nekünk kifejezetten jól jöhet,hogy a Bayernnek már megvan a bajnokság!
Most 2hétig pihenni fognak,kiesnek kicsit a meccsritmusból a sztárjaik,ami általában egyik csapatnak sem jön jól !
!
Ez nem biztos, hogy így lesz! Az első Juventus meccs előtt is pihenhettek volna, hiszen egy lépésre voltak a bajnoki címtől. Helyette beletaposták a gyepbe (Hamburg 9:2) az ellenfelet teljes fordulaton pörögve. A visszavágó előtt szintén pihenhettek volna, de idegenben is simán lehozták a meccsüket.
A Bayern szerintem egy meccsen sem tartalékol, erőből végignyomja mindet.
Ez lehet jó is nekünk, de lehet inkább rossz is.
Ma egyébként elválik a Nürnberg ellen, milyen lesz a hozzáállás.

Egyébként nekünk szerintem magunkra kell figyelnünk, a továbbjutásunk csak a játékunk/tempónk hatékonyságán múlik.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.13. 11:46:39

Szvsz fölösleges a Milan elleni meccsre támaszkodni. A helyzetet a kényszer szülte és egyébként is, ilyen jó focit csak azon az 1 meccsen produkáltunk az egész szezonban. Nyugodtan játszhattunk volna ugyanígy a Real, vagy a PSG elleni is, de nem tettük. Nem hinném, hogy pont a Bayern ellen kezdenénk ugyanolyan taktikával.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.13. 11:46:37

Barcaman1993 írta:Csak nekem jutott eszembe, hogy így álljuk fel: védelem (szokásos +Bartra/Abidal), a kp-n pedig Songgal és Sergioval? Nyilván az egyik csatárunk kárára, aki nem Messi és nem is Villa lenne. Már nagyon érne a nagyobb meccseken egy ilyen kp-n, folyamatosan átjátsszák a kp-nkat, nem csoda, hogy ennyi gólt kapunk. Te jó ég, mi meg nem adna az ember, ha Puyi visszatérhetne időben... Úgy érzem 1 indok szól a továbbjutásunk mellett: Messi. Azt hiszem ezt nem kell magyarázni.
ezen a felálláson én is gondolkodta, mégpedig a jobb oldali támadó kárára, nekünk olyan usincs. alves roha ngál ott fel alá és jol van. villa helyett meg sanchez, egyik se jobb a masiknál, viszont sanchez tud védekezni. csak ezzel a felállással megint az lesz h 3-4 ember lesz messi nyakán...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2013.04.13. 11:38:45

Nagyon fontos lesz, hogy idegenben lehozzunk egy számunkra elfogadható eredményt, ami szvsz egy 0-1, 1-1 lenne. Fontos lenne, hogy rúgjunk egy gólt, és ne kapjunk 1-nél többet. Hazai pályán mutatott teljesítményünk a Milan ellen engem bizalommal tölt el, ha sikerül kint egy jó eredményt elérni, meg lehet a továbbjutás.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.13. 11:26:56

Szerintem nekünk kifejezetten jól jöhet,hogy a Bayernnek már megvan a bajnokság!
Most 2hétig pihenni fognak,kiesnek kicsit a meccsritmusból a sztárjaik,ami általában egyik csapatnak sem jön jól !
Mi vagyunk a jobb csapat (ez minden csapat ellen megállja a helyét ) ők a jobb formában lévő csapat (ez is mind a 3 másik elődöntősre igaz lenne)
A fiúk ha kihozzák magukból a maximumot,akkor továbbjutunk független a másik csapat játékától,ha a Milan elleni odavágós produkciót akkor meg kiesünk !
Azért is felesleges esélyt latolgatni mert idén sajnos sosem lehet tudni,hogy épp melyik arcunkat mutatjuk,én bízom benne,hogy a jobbikat,és akkor tuti,hogy meglesz az 5.BL győzelmünk ! Bízok a srácokban,3 meccs van a szezonból hátra,meg kell nyomni !
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.13. 10:02:00

Csak nekem jutott eszembe, hogy így álljuk fel: védelem (szokásos +Bartra/Abidal), a kp-n pedig Songgal és Sergioval? Nyilván az egyik csatárunk kárára, aki nem Messi és nem is Villa lenne. Már nagyon érne a nagyobb meccseken egy ilyen kp-n, folyamatosan átjátsszák a kp-nkat, nem csoda, hogy ennyi gólt kapunk. Te jó ég, mi meg nem adna az ember, ha Puyi visszatérhetne időben... Úgy érzem 1 indok szól a továbbjutásunk mellett: Messi. Azt hiszem ezt nem kell magyarázni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.04.13. 00:19:33

Ronaldinho&Barca írta:Négyben már nincs könnyű ellenfél, mégis megkaphattuk az egyik legerősebbet talán. bajern nagyon jó formában focizik, ütős kis gépezetet húztak fel az elmúlt években, minőségi játékosokkal. Úgy vélem, ha őket megverjük, akkor a döntőbe már csak győzni lehet, egy bajern sokkal keményebb dió, mint egy madrid vagy dortmund. Védelmet meg tudjuk oldani, Titoval kiegészülve csak győzhetünk, ha mindenki a maxot tudja kihozni magából. Minimum olyan szinten kell hajtani a biciklit, mint a milan ellen a visszavágón. Foci szempontjából csemege az ilyen párharc.
Én abban nem vagyok biztos, hogy ha továbbmennék, a döntőt simán hozni tudnánk, főleg nem a Real ellen, hisz az utóbbi időben rendre kudarcot vallunk ellenük. A Dortmundot pedig könnyen lehet, hogy alábecsülnénk, ahogy a Milannal és PSG-vel tettük, csak itt annyi lenne gond, hogy nem lenne visszavágó a javításra.
De ezen még ráérünk gondolkozni, először a Bayernen kell továbblépni. Talán jót tehet a csapatnak, hogy most nem mi vagyunk az egyértelmű favoritok, így talán ezt a párharcot nem vesszük félvállról, és sikerül kellően felszívni magunkat. Másrészt lehet a Bayern is kicsit elbízza magát a nagy sikerek után, mert ők is hajlamosak erre, a Bate és az Arsenal ellen már rá is fáztak egyszer-egyszer, szóval én nem bánom, ha papíron ők az esélyesebbek.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2013.04.12. 23:49:01

Négyben már nincs könnyű ellenfél, mégis megkaphattuk az egyik legerősebbet talán. bajern nagyon jó formában focizik, ütős kis gépezetet húztak fel az elmúlt években, minőségi játékosokkal. Úgy vélem, ha őket megverjük, akkor a döntőbe már csak győzni lehet, egy bajern sokkal keményebb dió, mint egy madrid vagy dortmund. Védelmet meg tudjuk oldani, Titoval kiegészülve csak győzhetünk, ha mindenki a maxot tudja kihozni magából. Minimum olyan szinten kell hajtani a biciklit, mint a milan ellen a visszavágón. Foci szempontjából csemege az ilyen párharc.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Boixos
Llegenda del Barça

2013.04.12. 22:49:08

hát.... nem is tudom.. akkora szívdobogást nem kaptam a monacótól, sztem megüthetjük őket. biztos nem lesz egyszerű, mert a négyben már semmi sem egyszerű, de tovább megyünk.
utána már egy - ha szabad ilyet mondani - lazább döntőt várok.
természetesen a dortmunddal.
PUYOL-XAVI-INIESTA
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.12. 21:32:13

#David Villa# írta:Köszi, akkor nem szóltam. Viszont az odavágón nagyon figyelni kell neki. Legerősebb ellenfelet kaptuk, van még addig egy kis idő, fel kell készülni belőlük rendesen. Remélem egy hasonló elemzést csinálnak, mint a Milán elleni visszavágó előtt.
Közben látom, h én tudtam rosszul, mégis van ez a szabály, szóval a döntőre is kiszórhatja magát Pique.
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.04.12. 21:30:27

Köszi, akkor nem szóltam. Viszont az odavágón nagyon figyelni kell neki. Legerősebb ellenfelet kaptuk, van még addig egy kis idő, fel kell készülni belőlük rendesen. Remélem egy hasonló elemzést csinálnak, mint a Milán elleni visszavágó előtt.

Talán meg lehetne próbálni az odavágón Busi-Song párossal középen. (Bár ez úgysem fordul meg a vezetőség fejében)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára #David Villa# 2013.04.12. 21:33:29-kor.
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.12. 21:26:10

#David Villa# írta:Piqué egy lapra van az eltiltástól. Ha a visszavágón, vagy a döntőben nem lesz ki lesz a középső védő? Jelenleg mindenki sérült rajta kívül.
Kíváncsi vagyok mit találnak ki.
Lehet h rosszul tudom, de mintha pár éve hoztak volna egy olyan szabályt, h a döntőre nem lehet kisárgázódni. Szóval sztem a döntő miatt nem kell aggódnunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2013.04.12. 21:30:33-kor.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.12. 21:25:51

#David Villa# írta:Piqué egy lapra van az eltiltástól. Ha a visszavágón, vagy a döntőben nem lesz ki lesz a középső védő? Jelenleg mindenki sérült rajta kívül.
A döntőben 2 sárga miatt nem jár eltiltás, csak pirosért.
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.04.12. 21:24:16

Piqué egy lapra van az eltiltástól. Ha a visszavágón, vagy a döntőben nem lesz ki lesz a középső védő? Jelenleg mindenki sérült rajta kívül, még ha fel is épülnek, nincs összeszokott páros.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára #David Villa# 2013.04.12. 21:27:45-kor.
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.12. 21:22:38

sjd írta: De amúgy tényleg érdekes, h kimatekoztuk, h Barca-Real nem lesz, és a Real fogja kapni a könnyebb csapatot, és lássatok csodát, ez lett. (Hozzáteszem, ha ágak vannak, akkor is ugyanez jött volna ki, szóval valamennyire igazságos)
Egy Barcás oldalon nem nagy cucc ezt kimatekozni. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.12. 21:20:46

Barcaman14 írta:
Gareth Tello írta: Mondjuk valami hasonlónak örülnék:
http://www.youtube.com/watch?v=VRTxN3rebvA
:D
Öröm volt nézni, egyike volt a csapat legjobb teljesítményeinek. A Tridente...áh, de jó erre visszaemlékezni. :) Annál jobb csapatunk és idényünk már aligha lesz.

Most azért elképzelhetetlen ilyesmi, de ennek az eredménynek a felét vagy az 1/4-ét is aláírnám hazai pályán, idegenben meg mondjuk egy 2-2 és jöhet a döntő a Dortmund ellen. :twisted:
Sajnos ilyet nem gyakran fogunk látni. Mennyivel jobb volt nézni azt a csapatot :)
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.12. 21:20:28

zolix10 írta:Tegyük fel, hogy igaz, hogy az UEFA El Clásico döntőt akar. Ha ez így van, akkor miért mi kaptuk az erősebb ellenfelet? Lehet, ha ez igaz, akkor az UEFA tényleg jobbnak lát minket a Madridnál! :lol: :roll:
Sztem csak okultak a tavalyiból :wink:

De amúgy tényleg érdekes, h kimatekoztuk, h Barca-Real nem lesz, és a Real fogja kapni a könnyebb csapatot, és lássatok csodát, ez lett. (Hozzáteszem, ha ágak vannak, akkor is ugyanez jött volna ki, szóval valamennyire igazságos)
Subinho
Director del Fútbol

2013.04.12. 21:05:27

Barcaman14 írta:
Öröm volt nézni, egyike volt a csapat legjobb teljesítményeinek. A Tridente...áh, de jó erre visszaemlékezni. :) Annál jobb csapatunk és idényünk már aligha lesz.
A Tridente!!! Isten hármas volt abban az évben! Jó volt látni megint a klasszikus 3 csatáros felállást, a mostani 5 középpályás +1 árny ék felálláshoz képest...
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.04.12. 20:40:41

Na most olvasom a párosítást. Meg sem lepődök, tudtam ez lesz...
DonAndres
Barça C

2013.04.12. 20:28:19

Először is Üdv minden kedves szurkolótársamnak. :D
Már évek óta olvasgatom az oldalt és így a fórumot is,de most kaptam kedvet ahhoz hogy én is megosszam veletek a gondolataimat. :D

Na akkor.Mi ez a pesszimizmus?Igaz ami igaz,a 3 lehetséges ellenfél közül a legnehezebbet kaptuk,ez tény.Ennek ellenére egyáltalán nem látom reménytelennek a helyzetet,sőt...Meg van az oka annak hogy a csapat miért szerepel így,és ezek szerintem nem áthidalhatatlan problémák.
Az első és egyben legfontosabb a motiváció.Az elmúlt években annyira elkényeztettek minket a fiúk,hogy még magamon is észrevettem,hogy az elmúlt évek sikerei annyira elkényelmesítettek minket,hogy a Milan elleni első meccs elött úgy ültem le a Tv elé,mint ha egy átlagos Barca meccset néznék...Semmi gyomorgörcs,szinte semmi izgalom...Aztán vége lett a meccsnek,és elképesztően rossz kedvem volt...Ezután már jött a rég megszokott gyomorgörcs,a meccs elötti hatalmas készülődés...Amint a visszavágón láthattuk,ezzel a fiúk is így voltak...Láthattuk,hogy ha meg van a kellő motiváció,akkor még mindig mi vagyunk az esélyesebbek,legyen bárki is az ellenfél...Most jelen pillanatban nem félek attól hogy a játékosok ne lennének motiváltak Münchenben,abban viszont biztos vagyok hogy nem lesz olyan a játék mint a Milan ellen,abban viszont bízok,hogy lehozunk egy jó meccset,stabil játékkal,minimum 1,de inkább 2 lőtt góllal.Talán egy 3:2-es vereségnek örülnék a legjobban,mert akkor abban biztos vagyok,hogy Messi újra egy olyan meccset hozna mint a Milan elleni visszavágon,amin még ő is visszazár és a belét is kihajtja.Ha ez így lesz,akkor elképzelhetetlennek tartom hogy kiessünk,ha csak nem ismétlődik meg a tavalyi Chelsea elleni meccs...
1 szó mint száz,én személy szerint optimista vagyok,nincs okunk félni.Amúgy is,elhiszem hogy jó csapat ez a Bayern meg minden,de azért ők sem gépek,ők sem hibátlanok...Van nem is egy gyenge pontjuk,ezeket kell megtalálnunk és akkor jók vagyunk!

off.:bocs a regényért :D

Visca!
Castiel
Capitá del Barça

2013.04.12. 19:35:39

Hát a München! Azt gondolom a legnehezebbet kaptuk a 3-asból... Szerintem pont a Bayern a legerősebb most a 4 csapat közül... (mondjuk mindegyik nehéz itt már)
Szerintem ha formát nézünk, most talán a Madrid, és a Bayern az esélyesek a döntőre... de ott lesz Abi a Wembley gyepén, vagy cserepadján.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.04.12. 18:21:47

zolix10 írta:Tegyük fel, hogy igaz, hogy az UEFA El Clásico döntőt akar. Ha ez így van, akkor miért mi kaptuk az erősebb ellenfelet? Lehet, ha ez igaz, akkor az UEFA tényleg jobbnak lát minket a Madridnál!
Rossz forma ide vagy oda, nekünk még mindig több esélyünk lenne a BM ellen a stílusok miatt. Elméletben.
zolix10
Barça B

2013.04.12. 18:19:31

Tegyük fel, hogy igaz, hogy az UEFA El Clásico döntőt akar. Ha ez így van, akkor miért mi kaptuk az erősebb ellenfelet? Lehet, ha ez igaz, akkor az UEFA tényleg jobbnak lát minket a Madridnál! :lol: :roll:
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.12. 17:57:08

Most azért elképzelhetetlen ilyesmi, de ennek az eredménynek a felét vagy az 1/4-ét is aláírnám hazai pályán, idegenben meg mondjuk egy 2-2 és jöhet a döntő a Dortmund ellen. :twisted:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.12. 17:47:15

Sohasem szoktam megérezni, kit kapunk ellenfélnek, most úgy éreztem, hogy összejön a Clásico, hát persze, hogy nem lett igazam. :D
Először is szeretném kijelenteni, hogy csalás történt, amiben az UEFA és a Madrid a ludas. (De komolyan, hagyjuk már ezeket az összeesküvés-elméleteket.)
Rég volt ilyen erős ellenfelünk, mint most lesz a Bayern, tényleg elképesztő, mennyire össze vannak rakva, nagyon durva küzdelem lesz.
Most egy hajszállal esélyesebbnek érzem a Bayernt, a jelenlegi formában és a kiegyensúlyozottságban való hatalmas különbségek miatt, de április végéig van még idő, össze kell kapni magunkat, de nagyon, ha azt hozzuk, amit tudunk, nem teli gatyával futunk ki a gyepre, és még Fortuna is mellénk áll, meglehet a továbbjutás.

Mondjuk valami hasonlónak örülnék:

Szóval keep calm, és most inkább nem mondom hozzá, hogy destroy them all, nehogy megint rossz vége legyen. :D
Válasz küldése