Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem biztos, hogy így lesz! Az első Juventus meccs előtt is pihenhettek volna, hiszen egy lépésre voltak a bajnoki címtől. Helyette beletaposták a gyepbe (Hamburg 9:2) az ellenfelet teljes fordulaton pörögve. A visszavágó előtt szintén pihenhettek volna, de idegenben is simán lehozták a meccsüket.Mezner2 írta:Szerintem nekünk kifejezetten jól jöhet,hogy a Bayernnek már megvan a bajnokság!
Most 2hétig pihenni fognak,kiesnek kicsit a meccsritmusból a sztárjaik,ami általában egyik csapatnak sem jön jól !
!
ezen a felálláson én is gondolkodta, mégpedig a jobb oldali támadó kárára, nekünk olyan usincs. alves roha ngál ott fel alá és jol van. villa helyett meg sanchez, egyik se jobb a masiknál, viszont sanchez tud védekezni. csak ezzel a felállással megint az lesz h 3-4 ember lesz messi nyakán...Barcaman1993 írta:Csak nekem jutott eszembe, hogy így álljuk fel: védelem (szokásos +Bartra/Abidal), a kp-n pedig Songgal és Sergioval? Nyilván az egyik csatárunk kárára, aki nem Messi és nem is Villa lenne. Már nagyon érne a nagyobb meccseken egy ilyen kp-n, folyamatosan átjátsszák a kp-nkat, nem csoda, hogy ennyi gólt kapunk. Te jó ég, mi meg nem adna az ember, ha Puyi visszatérhetne időben... Úgy érzem 1 indok szól a továbbjutásunk mellett: Messi. Azt hiszem ezt nem kell magyarázni.
Én abban nem vagyok biztos, hogy ha továbbmennék, a döntőt simán hozni tudnánk, főleg nem a Real ellen, hisz az utóbbi időben rendre kudarcot vallunk ellenük. A Dortmundot pedig könnyen lehet, hogy alábecsülnénk, ahogy a Milannal és PSG-vel tettük, csak itt annyi lenne gond, hogy nem lenne visszavágó a javításra.Ronaldinho&Barca írta:Négyben már nincs könnyű ellenfél, mégis megkaphattuk az egyik legerősebbet talán. bajern nagyon jó formában focizik, ütős kis gépezetet húztak fel az elmúlt években, minőségi játékosokkal. Úgy vélem, ha őket megverjük, akkor a döntőbe már csak győzni lehet, egy bajern sokkal keményebb dió, mint egy madrid vagy dortmund. Védelmet meg tudjuk oldani, Titoval kiegészülve csak győzhetünk, ha mindenki a maxot tudja kihozni magából. Minimum olyan szinten kell hajtani a biciklit, mint a milan ellen a visszavágón. Foci szempontjából csemege az ilyen párharc.
Közben látom, h én tudtam rosszul, mégis van ez a szabály, szóval a döntőre is kiszórhatja magát Pique.#David Villa# írta:Köszi, akkor nem szóltam. Viszont az odavágón nagyon figyelni kell neki. Legerősebb ellenfelet kaptuk, van még addig egy kis idő, fel kell készülni belőlük rendesen. Remélem egy hasonló elemzést csinálnak, mint a Milán elleni visszavágó előtt.
Lehet h rosszul tudom, de mintha pár éve hoztak volna egy olyan szabályt, h a döntőre nem lehet kisárgázódni. Szóval sztem a döntő miatt nem kell aggódnunk.#David Villa# írta:Piqué egy lapra van az eltiltástól. Ha a visszavágón, vagy a döntőben nem lesz ki lesz a középső védő? Jelenleg mindenki sérült rajta kívül.
Kíváncsi vagyok mit találnak ki.
A döntőben 2 sárga miatt nem jár eltiltás, csak pirosért.#David Villa# írta:Piqué egy lapra van az eltiltástól. Ha a visszavágón, vagy a döntőben nem lesz ki lesz a középső védő? Jelenleg mindenki sérült rajta kívül.
Kíváncsi vagyok mit találnak ki.
Egy Barcás oldalon nem nagy cucc ezt kimatekozni.sjd írta: De amúgy tényleg érdekes, h kimatekoztuk, h Barca-Real nem lesz, és a Real fogja kapni a könnyebb csapatot, és lássatok csodát, ez lett. (Hozzáteszem, ha ágak vannak, akkor is ugyanez jött volna ki, szóval valamennyire igazságos)
Sajnos ilyet nem gyakran fogunk látni. Mennyivel jobb volt nézni azt a csapatotBarcaman14 írta:Öröm volt nézni, egyike volt a csapat legjobb teljesítményeinek. A Tridente...áh, de jó erre visszaemlékezni.Annál jobb csapatunk és idényünk már aligha lesz.
Most azért elképzelhetetlen ilyesmi, de ennek az eredménynek a felét vagy az 1/4-ét is aláírnám hazai pályán, idegenben meg mondjuk egy 2-2 és jöhet a döntő a Dortmund ellen.
Sztem csak okultak a tavalyibólzolix10 írta:Tegyük fel, hogy igaz, hogy az UEFA El Clásico döntőt akar. Ha ez így van, akkor miért mi kaptuk az erősebb ellenfelet? Lehet, ha ez igaz, akkor az UEFA tényleg jobbnak lát minket a Madridnál!![]()
A Tridente!!! Isten hármas volt abban az évben! Jó volt látni megint a klasszikus 3 csatáros felállást, a mostani 5 középpályás +1 árny ék felálláshoz képest...Barcaman14 írta:Öröm volt nézni, egyike volt a csapat legjobb teljesítményeinek. A Tridente...áh, de jó erre visszaemlékezni.Annál jobb csapatunk és idényünk már aligha lesz.
Rossz forma ide vagy oda, nekünk még mindig több esélyünk lenne a BM ellen a stílusok miatt. Elméletben.zolix10 írta:Tegyük fel, hogy igaz, hogy az UEFA El Clásico döntőt akar. Ha ez így van, akkor miért mi kaptuk az erősebb ellenfelet? Lehet, ha ez igaz, akkor az UEFA tényleg jobbnak lát minket a Madridnál!
Öröm volt nézni, egyike volt a csapat legjobb teljesítményeinek. A Tridente...áh, de jó erre visszaemlékezni.