Andrsika írta: ↑2025.05.07. 18:21:59
Így van. Ebben a meccsben egyébként benne volt minden csalások sorozata a rengeteg kapott gól a rengeteg kihagyott ziccer és ami nekem a legfontosabb, h megtudunk bárkit verni, de a vak is latja, ide igazolni kell nem azt a dumát tolni, h jövöre tapasztaltabbak lesznek a kicsik is. Egyébként fogalmam nincs mennyi mindent kell csinálni, h tudjunk végre normálisan de nem ész nélkül igazolni.
Ezeket szerintem azért kell kiemelni, mert sokan elfelejtik, vagy nem veszik számításba. Előbukkannak a tiki-taka fanok, vagy a Real fanok mindenhol a kritikájukkal. Utóbbiaknak a történelmük során nem volt sok hasonló bíráskodásban részük, nemhogy minden évben, minden sorozatban.
Kicsit off, nálam
menne: Stegen, Araujo, De Jong, Ferran, valamint Fati, Lenglet, Christensen
160 (+meglévő 50 Roque, Nico, Todibo, Unai)
Előbbiek a vesztes mentalitásuk miatt.
Jönne: Joan Garcia, Daniel Munoz/Dumfries, Grimaldo, Tah, Lamine Camara/Ugarte, Nico Williams, Gyökeres
250
(Ez csak FM, de ezekből hoznék, már 2-3 előrelépés lenne, GM, Fort, Torre mehetne kölcsönbe)
Máshol simán beleférne bárhol 5-10 évre befektetni amiből lejönne Trincao, Mingueza stb. részesedése
Na ezzel a kerettel lehetne triplázási elvárás.
Ehelyett örülhetünk, hogy regisztrálni tudjuk a Masiasokat, és ki tudunk állni egy felnőtt csapattal, amivel a BL elődöntőben versenyben vagyunk.
Mi lenne, ha igazolni is engednének?
Én mindent figyelembe véve büszke vagyok a csapatra, nem vagyok csalódott, de a bajnoki címnek nagyon örülnék. Idén 2-t érne
https://tribuna.com/en/blogs/he-clearly ... ns-var-ca/
Lahoz véleménye, képek és videó, hogy miért volt büntető Yamal esete.