2025.10.06. 11:24:54
Srácok, volt két rossz meccsünk, egy rossz hetünk. Ebből az egyik a PSG ellen, miközben 4 alap kezdő emberünk sérült, és van még aki kezdő lenne de alig tért vissza sérülésből, vagy az elsők közt pótolná a kiesőket, de szintén sérült.
Megint csak nem olvastam el a fórumot, nincs összképem, de szerintem se játékban, se csapatrészekben, se a felkészítéssel kapcsolatban nem lehet levonni semmi tanulságot mindössze ennyiből.
Igen vékony a keret, ha ennyire sok a sérült, de hát ez eddig is így volt, és továbbra is így lesz, mert a templom egerei vagyunk még mindig.
No offense, de látom hogy mostmár Xavi után Flick (és stábja) sem ért az erőnléti felkészítéshez, és biztos miattuk van a sok sérült. Lehet az is, hogy most pont más emberek mondják, mint két évvel ezelőtt ,de mindegy is. Szerintem csodálatos szezonunk volt egészen eddig, és a sérülések pedig nem csak nálunk öltenek ilyen méreteket, hanem számos másik nagy európai csapatnál is.
Egyébként Yamal nagyon hiányzik nyilván, tavaly is megszenvedtük mikor nem játszott pár meccsen egyhuzamban. Akár tetszik, akár nem, ha valaki toronymagasan a legjobb a támadósorban, és kiesik vagy visszaesik, az egy 3-5 meccsenkénti szerzett gólra építő csapatot padlóra küld, és kész.
Se Flickkel, se a játékosokkal, se a csapatrészekkel nincs semmi gond, legalábbis a rendelkezésünkre álló információk alapján szerintem egyértelműen lehetetlen ezeket megállapítani, de még csak egy jó tippet se leadni rájuk.
Nem azt akarom mondani, hogy inkább ne beszélgessetek semmiről, de a szurkolók olyan faék egyszerűséggel vonnak le szélsőséges következtetéseket néha, hogy nézni is rossz. Főleg azt, ahogy ennek következtében kihullik a haja a mindenkori edzőnknek, és 2-3 év után bevérzett szemmel kullog el néhány év betegszabadságra.
PS: az erőnléti gondok teljesen nyilvánvalóak, én nem ezt vitatom... csak hát igazából az van, amit talán Frenkie nyilatkozott, valami 21 nap alatti 7 meccs lejátszása, közben csomó sérülttel és kb ugyanannyival, akiket alig-alig lehet bevetni, mert friss visszatérők, vagy nagyon játékon kívül vannak. Ennyit látunk, ezek tények, és ezen felül szeritnem semmi nem látszik, ami arra engedne következtetni, hogy akár az edzőkkel, akár a nyári felkészüléssel van-volt a gond.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila