Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Marlon mit követett el hogy hirtelen már egy ilyen meccsen sem játszhat a nagyokkal?S.Agüero írta:Utazókeret : Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Aleñá, Borja López.
Kemény, azt hittem, tartalékosabb kerettel megyünk.
https://www.youtube.com/watch?v=cWmNhaXMPTM" target="_blankntibi67 írta:12 órától lesz a Barca B meccse.Streamet tudna valaki?
https://www.youtube.com/watch?v=eBiJ6IRD4Fw" target="_blankntibi67 írta:18 órától lesz a Barca B meccse.Lesz stream?
Mint korábban írtam nem láttam, csak az utolsó félórát. Na abban egy gyönge Gomes átlövésen kívül semmi sem volt. Se ötlet, se kreatívitás, se semmi. Denis pontatlan volt, Alcacer labdához sem ért talán.LG írta: Én csak összefoglalót láttam, de az alapján közel sem volt ennyire vészes a helyzet, lehetőségünk volt megint bőven.
Én csak összefoglalót láttam, de az alapján közel sem volt ennyire vészes a helyzet, lehetőségünk volt megint bőven.Normandia írta:Nem az szánalmas, ha van értelme, akkor tegyék, de hogy elképzelés semmi, na az szomorú.Atalanta írta:Nincs új a Nap alatt..Ugyanolyan gyenge, impotens játék, mint az első csapat. Nagyon idegesítő ez a szánalmas oldalra, hátra passzolgatás.
De ezt eddig nem a nála sokkal jobb Marlon mellett demonstrálta.ntibi67 írta:Mathieunak ez a tempó is sok már.
ntibi67 írta:Mathieunak ez a tempó is sok már.
Nem az szánalmas, ha van értelme, akkor tegyék, de hogy elképzelés semmi, na az szomorú.Atalanta írta:Nincs új a Nap alatt..Ugyanolyan gyenge, impotens játék, mint az első csapat. Nagyon idegesítő ez a szánalmas oldalra, hátra passzolgatás.
Bízhatunk benne,hogy Tőled kapunk a meccsre streamet?palesz77 írta:Tudtommal nem, marad a stream szerintem.mahitoo írta:Adja valami tv ezt a meccset?