Fun fact. 3 meccset buktunk eddig a szezonban, azt a 3-at, amin Busi nem kezdett.
Viccet félretéve - mármint ez amúgy nem vicc, de nem mintha vele gáláznánk, és nem csak a véletlen miatt nem kaptunk még ki vele -, én ezt a szezont teljesen elengedtem. Leülök megnézni a meccseket, de őszintén szólva a B meg a Juvenil A meccseket jobban élvezem eddig, ezt a lélektelen szerencsétlenkedést a sokmilliós sztároktól nehezebb viselni, kicsik ha nem is olyan jók, legalább lelkesek, páran meg egészen ígéretesek. Most szombaton konkrétan kiment a fejemből, hogy játszunk, 15 perc után ugrott csak be, mondjuk lehet jobb lett volna ha eszembe se jut. Keret amúgy adott lenne pedig, de elég 07/08 érzésem van megmondom őszintén. Jó játékosok, de mégis bepunnyadt az egész, és kéne egy frissítés - véráldozatok is kellenek majd gondolom, de az meglepne. Fejtegettétek itt sokat, nem fejtegetem tovább, aki nem élvezi mostanság a játékot, annak ugyanezek a gondjai gondolom.. Egyetlen jó dolog a szezonban, hogy kicsit se bánom, hogy végül nem jutottam el a Praga elleni meccsre.