Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megtáltosodott Grizi érkezésére?zola8787 írta:Suarez tiszta Ronaldinho volt
Oda szóltam az öregnek..soadroli írta:Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, Arthur, Frenkie; ANSU FATI, Griezmann, Carles Pérez
Úgy látszik Valverde-nek még nem sikerült belátnia, hogy Busi és De Jong egyszerre nem működik a pályán, szívesebben láttam volna Rakitic-et vagy akár még Robit is a kezdőben.soadroli írta:Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, Arthur, Frenkie; ANSU FATI, Griezmann, Carles Pérez
Ìgy vagy úgy ,de kötelező győzni hazai pàlyàn. Több pontot nem szabad hullajtani az elejèn , főleg nem otthon. Remèljük a hètközi edzővàltàs Valenciàban okozott nèmi káoszt ès ez mindenkeppen mellettunk szól.mess2009 írta:sok jóra nem számítok. elől egy meccshiányos Suarez akinek szinte mindkét társ új tehát a góllövés az szűk keresztmetszet.
középen van lehetőség ez akár a mérleg nyelve is lehet, hátul pedig kapnak majd egy gyors és hatékony támadó triót úgyhogy elegük lesz az biztos. ez már nem idénykezdet itt azt kapjuk, hogy mit ér mostanság a csapat (Messi nélkül.)
Rojadirecta, ncore.aynas írta:hol tudom úgy visszanézni a meccset, hogy nem tudom az eredményt?
https://www.fullmatchesandshows.com" target="_blank on pl. már nem működik rendesen a viszanézés