Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.02.20. 22:57:36

Zozzy 5 írta:
Ezt a csapatot Pep tette korszakossá...
Távozásával vége a korszaknak.
a felcsillanó szakértelem...kb. még egy ilyen megjegyzés kellett volna ma egri viktor szájából és teljes a fájdalmasan ótvar produkciója.
peppel aztán mindig remekül megoldottuk a 10 emberrel barikádot ásó csapatok ellen, elég tavaly a cselszire, vagy anno az interre gondolni...az, hogy akkor rúgtunk gólt, mindig mák is volt, hibázott a 10 emberes védelem, ma nem volt szerencsénk, lehozták hibátlanul. semmivel nem csináltak többet pepnél, kulcsemberek ugyan úgy hulladékok voltak és ment a tologatás.

pontosan az a legnagyobb gáz, hogy erre azóta sincs ellenszerünk. messi ilyenkor rendszerint értékelhetetlen és látványosan elsétálgat, xavi meg teljesen felesleges. ahogy ma is. pedro, sanchez édeskevés a változtatáshoz, teljesen középszerű játékosokká degradálódnak.

ettől a milantól 2 gólt kapni önmagunk paródiája volt, legrosszabb esetben egy 0-0-át hozni kellett volna. na nem baj, ha innen felállnak, akkor megérdemlik, de egyébként a mai után illene kizúgni a vérbe és kitalálni végre vmit az ilyen helyzetekre.
Csakhogy Pep idejéből nem nagyon rémlik olyan, hogy helyzet nélkül hoztunk volna le egy meccset. Természetesen akkor is voltak szenvedős meccseink, meg érthetetlenül bekapott gólok, de hogy 90 percet egyetlen távoli kapuralövéssel hozzunk le, olyan biztosan nem volt. A második félidőben szinte a félpályát is alig tudtuk átlépni, pedig már az első félidőben is rémgyengék voltunk. Az Inter és a Chelsea elleni meccseken is döntő tényező volt a szerencse, de ma konkrétan le lett focizva a csapat és még mi örülhetünk, hogy csak 2 volt közte.
messideco
Presidente del Barça

2013.02.20. 22:56:51

Guardiolat vissza, Laportat vissza, mindent vissza...

Első gól a bíróé...
De a második: Jordi Alba sehol, Puyol kihúzódik, Alves bemegy középre, és persze, hogy a jobb oldalon érkező ember lövi a gólt...

A tiki-taka az Osasuna szintű csapatok ellen működik, de ha szembetalálja a csapat magát a Malagaval vagy Valenciával, oda vagyunk ..., a BL-ről ne is beszéljünk...

És az a legfájóbb, hogy a kiesésünk után a Milan nem fog BL-t nyerni, mint a Chelsea vagy az Inter, mert megállítja őt a Bayern/United/Real trió...
Kép
"And my heart will leave you never."
Kelemen Berti
Director del Fútbol

2013.02.20. 22:56:44

Jó szokásomhoz híven a nagyon csúnyán bekkelő csapatoknak most sem tudok gratulálni, de ez most ugyanúgy elmondható rólunk is. Rém gyenge meccs, helyzet nélkül, na ez az ami régen volt.
A visszavágóhoz elég pesszimistán állok hozzá, hiszen a Milan ugyanezt fogja csinálni, mint most, ráadásul már láttunk példát arra, hogy tovább lehet jutni ellenünk ilyen "játékkal" (Chelsea, Inter).
Barcelonakappa
Barça C

2013.02.20. 22:55:42

Számomra ez elégtelen hozzáállás, most majd a játékosok is lehet elgondolkoznak azon, hogy ez a Bl, és valamit mutatni is kellene. Volt egyáltalán kaput eltaláló lövés? Hihetetlen impotens volt az egész csapat, Messit sajnos levették, ha nála volt a laszti, négyen, öten voltak rajta, jól csinálták.

És mennyivel több veszély volt a Milan támadásaiban, egyszerűen döbbenetes. Na mindegy, legalább visszatérnek a realitásokhoz a fiúk, ami jelenleg sajnos azt mutatja, hogy valószínűleg sok pénzt fognak tenni a Milan továbbjutására a fogadók.
csabooo
Capitá del Barça

2013.02.20. 22:53:53

Vegyesek az érzelmeim..

Egyszerűen nem tudom felfogni ép ésszel, hogy egy hazai csapat, hogy tud a saját közönsége előtt így játszani mint a Milan. Szégyellnék Milan szurkoló lenni, ilyen játékkal. 3,4 passz aztán kibikázni a levegőbe, kb ez mutatja is a Seria A színvonalát.

A másik, teljesen megérdemelt vereség, rossz volt nézni ahogy játszodtunk, nem tudom mi a baj, de ha nem vagyunk képesek kiverni ezt a Milant, nem is érdemeljük meg a továbbjutást. A világ legjobb kerete nálunk van, ha azt nézzük milyen nevekből állunk, és felfoghatatlan számomra, hogy nem vagyunk képesek 90 perc alatt egy épkézláb helyzetet kidolgozni... Első félidőben semmi, mintha rossz meccset néztem volna, másodikban dettó. Nem tudom elhinni, hogy 75 percet kellett néznem ezt a gyalázatos meccset ahhoz hogy az első kapura lövést láthassuk Ini személyében. Mintha a srácok végig navétázták volna a meccset, sétálgattak, passzoltak egyet-kettőt, aztán annyiban ki is merült a játékunk. Hihetetlen hogy egy ilyen csapattal hogy vagyunk képesek ilyen eredményeket el érni, MEGINT MAGUNKNAK KÖSZÖNHETJÜK az eredmény szvsz.

Az biztos, hogy a visszavágó kemény lesz, mert tuti bekkelni fog a Milan, ha 3 hét alatt nem kapjuk össze magunkat, akkor a 3 kupából 1 marad, amire reális esély lesz... Úgy néz ki Roura nem képes a sorsdöntő hónapokra feltüzelni, összekapni a srácokat, ennek meg is ihatják a levét. Az a gond, nem tudom ha Tito idő előtt vissza is jön, mennyiben tudna változni a csapat játéka, mert ilyen képességű emberekkel verni kéne a világot. Valami gond van, szerintem Roura nem képes azt hozni, mint anno Pep, vagy esetleg Tito, nem alkalmas még hosszabb ideig egy ekkora felelősséget végig vinni, és ezzel nem oltani akarom, csak még nem jött el az ő ideje, szerintem.

Ha nagyon gyorsan nem javulunk, és pörgünk akkor búcsú a kupából, mert ilyen játékkal a RM ellen se terem babér, és a Milan ellen sem fog.
Csak abban bízok, hogy hazai pályán nem mernek nézőknek csalódást okozni, bár már egyszer a 'másik' Milan a Camp Nouban ünnepelhette a továbbjutást, remélem erre most nem kerül sor...

Ebből a verésből tanulni fognak remélem, ha nem akkor nem is érdemeljük meg :!:

VAMOS :!:
Barça,Barça,Baaarça!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.02.20. 22:53:20

Bár a Barca hozzáállása és játéka sem hasonlítható össze a tavalyi Chelsea ellenihez,DE ha ég és föld a különbség a Milan mostani,és a Chelsea akkori védekezése között. Ha lehet méltatni vmelyik védekezését,akkor ez a mostani Milánét lehet. Helyzetbe nem kerültünk,egybe sem. Míg a Chelsea ellen volt vagy 10ziccerünk a két meccsen. Ott nem a Chelsea védekezte ki,hanem mi rontottuk el, itt meg sajnos a Milan védekezett úgy,h még helyzetet se találtunk.

Ez változhat talán ha jobban megnyomjuk,és elkezdünk lövöldözni. Nincs mire várni otthon, elejétől kockáztatni kell,és letojni mi lesz ha elmennek egyszer, akkor leszegjük a fejünket,és lövünk rá kettőt +ba. Ez a mentalitás kell,nem ez a mostani.

Tito remélem visszatér, bár talán otthon majd 100ezer ember előtt nem lesz ilyen hozzáállás,mint most.

FORCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.02.20. 22:52:04

Sikerült már az első meccsen lerendezni a továbbjutást, csak nem éppen erre gondoltam előzetesen. Az igazság az, hogy ez a 0-2 még ránk nézve hízelgő, attól függetlenül, hogy szabályos volt e az első gól vagy sem. A csapat konkrétan semmit nem tett a győzelem érdekében és az eredmény alakulásával arányosan sem látszott semmiféle elképzelés, hogy miként jussanak el a Milan kapujához. Nincsenek illúzióim, olasz csapat ellen nem fogunk 2 gólt lőni 90 perc alatt még a Nou Camp-ban sem. Orbitális mázli vagy valami elképesztően magas szintű teljesítmény kellene hozzá, de a mai meccs után őszintén szólva ez a csapat nem szolgál rá a továbbjutásra. Azt hiszem nyugodtan kijelenthető, hogy egy korszakot most már végképp lezárhatunk a csapat életében. Az, hogy 90 percet helyzet nélkül hoztunk le, jelzi, hogy itt bizony taktikailag is totálisan domináltak minket, de ezen felül is gyakorlatilag minden mutatóban klassziskülönbségek voltak a két csapat között. Tény, hogy kellett néhány bírói hiba, illetve egy brit felfogású játékvezetés a Milan harcos játékához, de ennyire alárendelt szerepben ez a csapat már hosszú évek óta nem játszott. Az őszi meccseink minden hibája kijött ma, csak ami akkor a gyenge csoportellenfelek ellen még belefért, az a mai csúcsrajáratott Milan ellen már nem. Kezd beérni Allegri munkája, beáldozta az őszi szezont a csapat összerázására és a fizikai frissesség megőrzésére és ez úgy tűnik, hogy kifizetődik számukra. Mi pedig folyamatosan ugyanazokat a hibákat követjük el, törvényszerű volt, hogy előbb-utóbb baj lesz belőle. Ami egy Granada elen belefér, az egy Milan ellen már nem.
Maxi
Entrenador del Barça

2013.02.20. 22:49:48

TELJESEN MEGÉRDEMELJÜK.

Bár pár éve nem hittem volna, hogy ezt mondom de Messinek fejébe szállt a dicsőség(és nem a mai meccs miatt mondom).Ennek ellenére az egész csapat elmehet a búsba...
Essünk ki egy jó 3-1el a Nou Campba...
Gratulálok a Milannak, remekül játszottak, CSAPATKÉNT.
Forca Barca
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.02.20. 22:49:20

Ezt a csapatot Pep tette korszakossá...
Távozásával vége a korszaknak.
a felcsillanó szakértelem...kb. még egy ilyen megjegyzés kellett volna ma egri viktor szájából és teljes a fájdalmasan ótvar produkciója.
peppel aztán mindig remekül megoldottuk a 10 emberrel barikádot ásó csapatok ellen, elég tavaly a cselszire, vagy anno az interre gondolni...az, hogy akkor rúgtunk gólt, mindig mák is volt, hibázott a 10 emberes védelem, ma nem volt szerencsénk, lehozták hibátlanul. semmivel nem csináltak többet pepnél, kulcsemberek ugyan úgy hulladékok voltak és ment a tologatás.

pontosan az a legnagyobb gáz, hogy erre azóta sincs ellenszerünk. messi ilyenkor rendszerint értékelhetetlen és látványosan elsétálgat, xavi meg teljesen felesleges. ahogy ma is. pedro, sanchez édeskevés a változtatáshoz, teljesen középszerű játékosokká degradálódnak.

ettől a milantól 2 gólt kapni önmagunk paródiája volt, legrosszabb esetben egy 0-0-át hozni kellett volna. na nem baj, ha innen felállnak, akkor megérdemlik, de egyébként a mai után illene kizúgni a vérbe és kitalálni végre vmit az ilyen helyzetekre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2013.02.20. 22:51:46-kor.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.02.20. 22:49:15

Inter ellen is ez volt.
Cselszkij ellen is ez volt.
A különbség: akkor rúgtunk gólokat, rengeteg helyzetünk volt,
most meg semmi. A legveszélyesebb a kapura Puyol volt, a 80. percben.

Szégyen, gyalázat az, amit ma nyújtottak.
Kényelmesen elpötyörésztek a pályán, nevetséges volt.
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2013.02.20. 22:48:57

Most annál nagyobb öröm lesz a tippmixen megrakni dupla hendivel a Barca-győzelmet...
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
recrea
Llegenda del Barça

2013.02.20. 22:48:56

Elásom magam...
Szégyen volt ez a teljesítmény, soha nem láttam ilyet a Barcatól.
Neki kell esni a visszavágón.
Jó oldala a dolognak, h helyre lett rakva az egójuk a srácoknak.
Nem tudok mit írni. Jót röhög rajtunk a világ.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.02.20. 22:48:52

Nagyon nehéz lesz a visszavágó... De hátha sikerül majd. Hátha...
Kép

Titi - The Legend!
Pavel
Entrenador del Barça

2013.02.20. 22:48:42

Röviden tömören.
Megérdemeltük.
Saját magunkat vertük meg. A Milan megérdemelten győzött. Ők akarták a győzelmet, mi nem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pavel 2013.02.20. 22:52:40-kor.
kurdt
Megmentő :)

2013.02.20. 22:47:25

Ez halál ugyanolyan volt, mint a tavalyi negyeddöntő Milánóban. Ha nincs az első röpis gól, akkor ez is lemegy 0:0-val...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.20. 22:47:08

Esküszöm a WC-n is jobban erőlködtek ezek a játékosok, mint ezen a meccsen. De a produktum hasonló lett.
Cesc ezek után ne merje magát irányítónak nevezni, egyszer nem tudta a bemozgó ember felé tenni a labdát, és azon is meglepődnék, ha előrefelé játszott volna bármennyit is (mindezt pedig 78%-os sikerességgel...)
Messi újabb rekordra tör sztem, a Gonzalo Higuain díjat vette célba azzal a szándékkal, hogy nem tesz hozzá semmit kritikus meccseken a játékhoz. Nézzük a jó oldalát: Legalább 5ből csak 4-szer vezette emberbe a labdát. Az meg már egyenesen arcpirító, amikor egy ilyen performansz után az utolsó percben sem hajlandó üldözni a labdát, hanem 30 méterekről kell valakinek fellépnie a középpályáról a letámadáshoz, ő meg sétálgat, mint egy jóllakott óvodás... Mi a tökömre tartalékol? Hogy majd tudjon megint 4-et rúgni a Sevillának?
Ja és azt már nem is mondom, hogy a szezonban 2341243-adszor sikerült Alvesre két embert tenni és nettó létszámfölényt kialakítani az ellenfélnek baloldalról bejátszott labdánál. És itt még nagyon a tolódást sem lehet hibáztatni, mert egyszerűen nem jött Muntarival senki.
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.20. 22:47:06

Gratulálok a Milánnak, teljesen megérdemelten nyertek. Az más kérdés, hogy rég nem láttam a Barcelonát ilyen gyengén játszani, de ez semmit sem von le az olaszok győzelmének értékéből.

Gyakorlatilag helyzet nélkül lehoztuk a meccset, nem is volt mit izgulni. Máskor az agyvérzés kerülget a kihagyott helyzetek miatt, ma nem voltak hasonló problémáim.

Talán még időben jött ez a pofon és talán kellett. Nem temetem a csapatot, soha nem volt szokásom, és most is bízok a továbbjutásban. Van ez a csapat annyira jó, hogy ezt a Milánt, otthon verje három góllal. De ehhez egy szinte tökéletes meccs kell, egy olyan, amikor hátul nem hibázunk és elől hozzuk a szokásost. Mert, ha hátul nem lesznek gondjaink, értsd nem kapunk gólt, akkor nem tartom elképzelhetőnek, hogy ne legyen meg a továbbjutás.

Kicsit úgy érzem, hogy az itteni drukkerek egy részének is kellett ez a vereség. Tudom, hogy ez a csapatot nem befolyásolja. De nagyon sokan gálát vártak, egy könnyű meccset, ahol végre megmutatjuk, hogy mennyivel vagyunk jobban az olaszoknál. Jobbak vagyunk az biztos, de az is, hogy ma ezt semmivel sem igazoltuk. És van egy olyan sanda gyanúm, hogy a gálát jósolok lesznek most a legerősebb hang, azok akik szerint már minden veszve van. :P

Mondom még egyszer nincs semmi veszve, csak a visszavágón kell egy nagyon jó meccset hozni. Egy olyan meccset, ahol már elején megmutatjuk, hogy csak Barca továbbjutás lehet a dolog vége.

Ja és mindenki csak nyugodtan és higgadtan fórumozzon. Ne érdekelje, hogy mit mondanak az ellendrukkerek, mert most biztos, hogy az ő hangjuk eléggé felfog erősödni, de csak nyugodtan. Mutassuk meg, hogy ha a csapat gyengén is játszik, akkor is tudjuk ezt kezelni és méltósággal viselni a vereséget.

Két hét múlva pedig hatalmas hajrá, tovább kell jutni.
Visca Barca. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
fcbarca78
Jugador del Barça

2013.02.20. 22:46:53

nekem egyszerű a képlet:
ha messi ( vagy iniesta) nem oldja meg a többiek helyett akkor mehetünk a sunyiba.
Tudom, hogy mindenki rossz volt ma, de én írtam pár hete a xavi topikba arról, hogy xavi kiöregedőben van. Fontos meccsen soha nem képes már +-t hozzátenni. És még1: Valdes menetelének én is örülök ( számomra mindig is egy középszintű kapus volt, aki elfogadhatóan véd, de ennyi ..... félreértés ne essék: nem az övé voltak a gólok)
mess2009
Director del Fútbol

2013.02.20. 22:46:51

nos bárhogy fáj is sajnos én megmondtam, semmit nem kellett tennem csak megnézni a Milán utolsó bajnokiját.
ez a Barca védelem fényévekre van az elvárhatótól, a világ legjobbja (Messi) mint egy durcás gyerek végig sétálta és bénázta!!!a meccset Fabregas egy alibi passzoló de annak is egy része használhatatlan, abban tévedtem csak hogy elsőre vártam a támadásokat, de jó taktikai érzékkel megfordították, bár egy ilyen lassú béna támadó alakzat ellen még a védelmük sem volt igazán megterhelve. a Barcelonának gyakorlatilag a közel 100 perc alatt nem volt gólhelyzete!!! mi jön ezek után? sajnos kiesés.
bzozo
Jugador d'estrella

2013.02.20. 22:46:42

Stalkyard írta:Szégyen.
nincs sok más .......alulteljesítették magukat. Rég láttam ennyire enervált csapatot :x :oops:

DE a visszavágón odateszik magukat és IRÁNY AZ ELŐDÖNTŐŐŐ!!!

VISCA BARCA!!!!!
VISCA EL BARCA
Pick
Barça C

2013.02.20. 22:46:35

Szörnyűűű!!! Ötlet nélkül, semmi mozgás, semmi elképzelés, semmi lövés... Annyira szeretem Valdés alibi vetődéseit, ugy látom, hogy ezeket a lövéseket el se akarja érni, mert utána rögtön felpattan és széttárja a karjait... Na meg a kezezős góljuk :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.20. 22:46:31

nagyjából 20%-ot adok a továbbjutásra. nem az a baj kettőt kell lőni, hanem az, hogy uis kapunk egy gólt, és akkor már 4 kell.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2013.02.20. 22:46:17

Első félidőben 0-0nál úgy voltam vele, hogy nem baj, ha csak 1-0-ra nyerjük meg a meccset.
1-0-nál azt mondtam magamban: "az 1-1 elvégre jobb, mint a 0-0".
Hogy 2-0 legyen...na, erre azért nem számítottam.

Az utóbbi évek legrosszabb teljesítménye volt a mai, legalább az Inter-Chelsea-Madrid bunkerfocis meccseken 2-3 embert mindig ki lehetett emelni tőlünk, aki vitte a szekeret.
Most nem. Egyet sem.

A bíró meg egy nulla volt. Kezezés illetve Princess Boateng még sárgát sem kapott?
Dantes
Jugador del Barça

2013.02.20. 22:46:01

Számomra érthetetlen volt az egész csapat mérkőzéshez való hozzáállása.

Ilyen mérkőzésen két gólt kapni elképesztő könnyelműség, és felelőtlenség: remélem jókor jött a pofon.

Lesz lehetőségünk megmutatni, hogy valójában mit tudunk játszani.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.20. 22:45:07

Ja, és a visszavágón Cescet felejtsük el, Ini középre vagy Thiago.
Válasz küldése