Vegyesek az érzelmeim..
Egyszerűen nem tudom felfogni ép ésszel, hogy egy hazai csapat, hogy tud a saját közönsége előtt így játszani mint a Milan. Szégyellnék Milan szurkoló lenni, ilyen játékkal. 3,4 passz aztán kibikázni a levegőbe, kb ez mutatja is a Seria A színvonalát.
A másik, teljesen megérdemelt vereség, rossz volt nézni ahogy játszodtunk, nem tudom mi a baj, de ha nem vagyunk képesek kiverni ezt a Milant, nem is érdemeljük meg a továbbjutást. A világ legjobb kerete nálunk van, ha azt nézzük milyen nevekből állunk, és felfoghatatlan számomra, hogy nem vagyunk képesek 90 perc alatt egy épkézláb helyzetet kidolgozni... Első félidőben semmi, mintha rossz meccset néztem volna, másodikban dettó. Nem tudom elhinni, hogy 75 percet kellett néznem ezt a gyalázatos meccset ahhoz hogy az első kapura lövést láthassuk Ini személyében. Mintha a srácok végig navétázták volna a meccset, sétálgattak, passzoltak egyet-kettőt, aztán annyiban ki is merült a játékunk. Hihetetlen hogy egy ilyen csapattal hogy vagyunk képesek ilyen eredményeket el érni, MEGINT MAGUNKNAK KÖSZÖNHETJÜK az eredmény szvsz.
Az biztos, hogy a visszavágó kemény lesz, mert tuti bekkelni fog a Milan, ha 3 hét alatt nem kapjuk össze magunkat, akkor a 3 kupából 1 marad, amire reális esély lesz... Úgy néz ki Roura nem képes a sorsdöntő hónapokra feltüzelni, összekapni a srácokat, ennek meg is ihatják a levét. Az a gond, nem tudom ha Tito idő előtt vissza is jön, mennyiben tudna változni a csapat játéka, mert ilyen képességű emberekkel verni kéne a világot. Valami gond van, szerintem Roura nem képes azt hozni, mint anno Pep, vagy esetleg Tito, nem alkalmas még hosszabb ideig egy ekkora felelősséget végig vinni, és ezzel nem oltani akarom, csak még nem jött el az ő ideje, szerintem.
Ha nagyon gyorsan nem javulunk, és pörgünk akkor búcsú a kupából, mert ilyen játékkal a RM ellen se terem babér, és a Milan ellen sem fog.
Csak abban bízok, hogy hazai pályán nem mernek nézőknek csalódást okozni, bár már egyszer a 'másik' Milan a Camp Nouban ünnepelhette a továbbjutást, remélem erre most nem kerül sor...
Ebből a verésből tanulni fognak remélem, ha nem akkor nem is érdemeljük meg
VAMOS