Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Cserék:S.Agüero írta:19:37 - XI Barça: Víctor Valdés; Alves, Bartra, Mascherano, Alba; Song, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi y Alexis
Nagyjából egyetértek a kezdővel.Barcaman1993 írta:Valdes-Alves, Bartra, Mascherano, Montoya-Cesc, Song, Iniesta-Alexis, Messi, Villa
Nemtom nézted e a hétvégi meccsünket...Adriano megsérültVakmacska írta:Valdes
Alves- Bartra- Adriano- Alba
Song
Messi- Fabregas
Alexis- Villa- Pedro
Szerintem...
nagyon egyetértek az első bekezdéssel...Boixos írta:jó ez a 90-10es vagy 72-28as labdabirtoklás és a százezer passz, de az nem jó, h mindezek ellenére majdnem lehozták xre a meccset a skótok a két darab támadásukkal. az ilyen meccseket 32-1re illene megnyernünk, jobban kell figyelni a végén.
de lényeg a győzelem, meg az, h a kényszerhelyzet miatt egyre több fiatalt lehet felhozni a fakóból, akik meg is állják a helyüket.
szerintem is az utánpótlás a megoldás és hála Istennek, vannak is bőven lehetőségek. ezzel a hozzáállással lehetünk a továbbiakban is különbek az összevásárolt brigádoknál.
Az uefa oldalán ball possession 90-10 míg a pass 996 attempt 883 completedGareth Tello írta:Whoscored is 82-t ír, akkor csak ez a jó.Game90 írta:Barcelona's 82% ball possession against Celtic last night was the 4th highest ever in a Champions League game #fcblive [via opta]
Összesen meg 983-at passzoltunk. Ez rekord vagy volt már több is nekünk?
Viszont a passzoknál teljes a káosz:
Barça made 998 passes to Celtic’s 229, 912 of them successful to Celtic’s 169.
Whoscored is 82-t ír, akkor csak ez a jó.Game90 írta:Barcelona's 82% ball possession against Celtic last night was the 4th highest ever in a Champions League game #fcblive [via opta]
Összesen meg 983-at passzoltunk. Ez rekord vagy volt már több is nekünk?
Ez bullshit, eredmenyek.com-on megnézheted, 72-28 volt a labdabirtoklás. Gyanús, hogy passzok alapján számoltak.Gareth Tello írta: 90-10
Ez szerintem kamu 75-80 százalékban birtokoltunk, de nem hiszem, hogy volt 90 is. A meccs után az összefoglalóban hetvenöt körüli százalék volt.Gareth Tello írta:Én is sajnálattal láttam Alexis gyenge teljesítményét. Azért azt túlzásnak gondolom, hogy idegen elem a pályán, de látszik, hogy néha valóban nem találja a helyét. Iniesta és Jordi ott kényszerítőzgetnek körülötte, mellette, ő meg csak forgolódik, és láthatóan nem tudja, mi van...
A párharcokat sem vállalja fel, ráadásul még azt a helyzetet elpuskázta az elején... Védekezésben meg sokszor túlságosan is agresszív, amint azt már írtátok.
Nem mondom, hogy nincsenek erényei, sőt, nagyon is sok van benne, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem tudja ezeket kihozni magából.
A probléma megoldása egyrészt Tito és a stáb feladata, másrészt viszont a chileinek kéne a saját fejében rendet teremtenie.
Bízom benne, hogy még ebben a szezonban láthatjuk azt a Sánchezt, akit Pep látott, amikor leigazolta.
Hogy ne legyek annyira off:
90-10