Egyet értek.perga írta:Ne hogy már Lenglet legyen a probléma, kb egyedül védekezett középen + nem egyszer Alba oldalára futkosott ki, Umtiti miatt azt sem tudta merre menjen.
Tulajdonképpen mindegy is kivel volt a probléma, de hogy az edzőnk nem veszi észre x perc után hogy nagy baj van???
Én csak a mai meccsről beszéltem, nem írtam, hogy bármit is elbukunk. A tabella, a kupa és a BL e pillanatig az eredményességet igazolják.Sinya22 írta:
Teljesen fölösleges két meccset összehasonlítani. Meg azt áruld már el hogy miért egyetlen meccsből indulsz ki,és nem az elmúlt másfél hónapból mondjuk,amikor Lenglet egyszer sem hibázott?![]()
Felőlem mehet a mindent elbukunk idén spam,csak értelmét nem látom. Pont hogy biztató az utóbbi időben a teljesítmény.
Adom.Stalkyard írta:Nyilván semmi gond nincs azzal a védelemmel ami 30 meccsen 31 gólt kap a szezonban, bajnokesélyesként. Sot, extraklasszis a védekezés idén, nem?
Bele fognak ezek a gyerekek nézni még 4 kapott gólba a BL-ben is, legkésőbb a Liverpool ellen.
Teljesen fölösleges két meccset összehasonlítani. Meg azt áruld már el hogy miért egyetlen meccsből indulsz ki,és nem az elmúlt másfél hónapból mondjuk,amikor Lenglet egyszer sem hibázott?Zsono írta:Ezzel a mai védelemmel szinte csak gond volt. Hárman közülük kezdők lesznek a MU ellen. Egy szezon sem lehet tökéletes persze, természetesen, elismerem.Sinya22 írta:Semmi gond nincs a védelmünkkel,csak mert ez a meccs pocsék volt nem kell eltemetni senkit. Umtiti nem való oda jelenleg,mert bizonytalan minden megmozdulása,Lengletnek meg az első rossz meccse ebben az évben. Az is jól mutatja a mai teljesítményt,hogy egy szögletet nem bírtak levédekezni,ez van. Maradt 8 pont,a Tico meg abszolút verhető.
Az AM ellen pedig nem ilyen könnyű 4 gólt lőni.
Ezzel a mai védelemmel szinte csak gond volt. Hárman közülük kezdők lesznek a MU ellen. Egy szezon sem lehet tökéletes persze, természetesen, elismerem.Sinya22 írta:Semmi gond nincs a védelmünkkel,csak mert ez a meccs pocsék volt nem kell eltemetni senkit. Umtiti nem való oda jelenleg,mert bizonytalan minden megmozdulása,Lengletnek meg az első rossz meccse ebben az évben. Az is jól mutatja a mai teljesítményt,hogy egy szögletet nem bírtak levédekezni,ez van. Maradt 8 pont,a Tico meg abszolút verhető.
továbbra sem érted, hogy ezek nem egyenes következtetések egymásból.Nero. írta:Az én logikám hogy a BL meccs előtt pihenőt kell adni a csapatnak, szerinted nem tesz jót a pihenő mivel kiesünk a ritmusból. Elfogadom, de nekem elég sok eset rémlik az utóbbi időkből (nem csak nálunk) hogy egy esetleges BL meccs előtt sokan pihentek a bajnokin.
De felőlem akkor menjünk egy jó kis csörtét az Atletico ellen megspékelve rengeteg rugdosodassal, hiszen élet-halál kérdés hogy hivatalosan a 34. vagy a 35. forduló után leszünk bajnokok.