Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

www.atdhe.net én itt fogom nézni egyelőre jó minőségű eléggé!Ilúvatar írta:szval a mai meccset egy TV adó se adja, ha jól értettem?
THX!lui1698 írta:Nyugi, még van idő.neobarca írta:Hali! Tud valaki egy linket ahol lehet nézni a meccset? Előre is köszi!
Amúgy kb. nézz 10 cm a hsz fölé.
Nyugi, még van idő.neobarca írta:Hali! Tud valaki egy linket ahol lehet nézni a meccset? Előre is köszi!
Hát, sajnos bukta - mert nem! Hétfőn hajnalban még nem a friss meccsünk megy le a Sportklubon, az majd csak csütörtökön 16:45-től a ugyanott.L.Messi 10 írta:Igen adja, mivel mindig a legfrissebbet nyomjákCharlie írta:Ezt adja SportKlub tudtommal holnap.
C.
Rendesen átvertétek a fejem, most jó nagy bajban vagyok.L.Messi 10 írta:Igen adja, mivel mindig a legfrissebbet nyomjákCharlie írta:Ezt adja SportKlub tudtommal holnap.
C.
Én ezt találtam neked. Torrent.Andris írta:Nem ismerem a rendszert, sok éve már h nemnéztem Barca TVt náluk.![]()
Köszönöm, ez jó hír!
Viszont Charlienak amúgy is jár minden ilyen jellegű felajánlás, úgyhogy a többiek most elbukták ezt.
Na jó, esetleg ha valaki tud nagyon jó minőségű felvételt letölthető anyagként adni..