Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
- MatyiG
- Adminisztrátor
http://www.portalsportshd.net/p/canal-4.html
tokéletes minőség 1200kbps
tokéletes minőség 1200kbps
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
tvu player
adókeresés:
59687 spanyolul
vagy 74939 dánul
adókeresés:
59687 spanyolul
vagy 74939 dánul
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Ha jól néztem, a HRT 2 se adja, ott az Inter meccse megy majd. Én vagy atdhe-n, vagy rojadirectán nézem. A ustreames csatornák megbízhatóak szoktak lenni.
www.atdhe.net én itt fogom nézni egyelőre jó minőségű eléggé!Ilúvatar írta:szval a mai meccset egy TV adó se adja, ha jól értettem?
-
- Barça B
Valaki nem tudna vmi jó linket?
Valaki egy linket? 

csak kezdődne már el...
- neobarca
- Director del Fútbol
THX!lui1698 írta:Nyugi, még van idő.neobarca írta:Hali! Tud valaki egy linket ahol lehet nézni a meccset? Előre is köszi!
Amúgy kb. nézz 10 cm a hsz fölé.
Csak be vagyok zsongva! Barátnőm dán származású az én szívem meg katalán! Szóval ezt a meccset nekünk találták ki!

- lui1698
- Llegenda del Barça
Nyugi, még van idő.neobarca írta:Hali! Tud valaki egy linket ahol lehet nézni a meccset? Előre is köszi!
Amúgy kb. nézz 10 cm a hsz fölé.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Hát, sajnos bukta - mert nem! Hétfőn hajnalban még nem a friss meccsünk megy le a Sportklubon, az majd csak csütörtökön 16:45-től a ugyanott.L.Messi 10 írta:Igen adja, mivel mindig a legfrissebbet nyomjákCharlie írta:Ezt adja SportKlub tudtommal holnap.
C.
Kedden viszont a Sport 1 megismétli 22:30-tól!
A pénteki Barca tv-ben pedig a BL meccs ismétlése. Mindig ez a menetrend, nagyon kiszámítható. Hétvégi meccs felvételről: csütörtök. Bl felvételről: péntek. ezek ismétlése:szombat, hétfő
Forrás: port.hu+saját megfigyelés

- Andris
- Adminisztrátor
Rendesen átvertétek a fejem, most jó nagy bajban vagyok.L.Messi 10 írta:Igen adja, mivel mindig a legfrissebbet nyomjákCharlie írta:Ezt adja SportKlub tudtommal holnap.
C.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- LM10
- Director del Fútbol
Én ezt találtam neked. Torrent.Andris írta:Nem ismerem a rendszert, sok éve már h nemnéztem Barca TVt náluk.![]()
Köszönöm, ez jó hír!
Viszont Charlienak amúgy is jár minden ilyen jellegű felajánlás, úgyhogy a többiek most elbukták ezt.
Na jó, esetleg ha valaki tud nagyon jó minőségű felvételt letölthető anyagként adni..
http://www.megaupload.com/?d=0EF4JEW6
Remélem áll még amit ajánlottál, és elnyeri tetszésedet a link

- visca el barca
- Presidente del Barça
hja, tuti fenn van. nah mond1 elkinlodok vele, hátha meggyógyul...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Tuti föltelepítetted? Ha igen akkor passz. Csak ilyen alap öteletim vannak mint firefox restart vagy pc restart hátha.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- visca el barca
- Presidente del Barça
" a firefox nem tudja, hogy kell ezt a linket megnyitni, mert a protokoll (st) nincs egyetlen programhoz sem hozzárendelve"Fernando írta:Letöltöd föltelepíted, utána ha rojadirecta-n rákattintasz a linkre, automatikusan azzal fogja elindítani. Ez csak egy lejátszó, ami a linkeket kezeli. Hasznos. Én is ezt használom.visca el barca írta:techinkai analfabéta vagyok kellene egy kis segitseg.
ncaa-t (college footballt) akarok nézni, a roja directan-n van egy csomo link, de mind ilyen p2p-s amihez vmi sopcast kell. nah én azt letöltöttem de lövésem nincs mi hogy megy rajta...
vmi egyszeru "elmagyarazast" kérnék..
köszi!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Letöltöd föltelepíted, utána ha rojadirecta-n rákattintasz a linkre, automatikusan azzal fogja elindítani. Ez csak egy lejátszó, ami a linkeket kezeli. Hasznos. Én is ezt használom.visca el barca írta:techinkai analfabéta vagyok kellene egy kis segitseg.
ncaa-t (college footballt) akarok nézni, a roja directan-n van egy csomo link, de mind ilyen p2p-s amihez vmi sopcast kell. nah én azt letöltöttem de lövésem nincs mi hogy megy rajta...
vmi egyszeru "elmagyarazast" kérnék..
köszi!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)