Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Andris
Adminisztrátor

2012.04.16. 22:26:22

Nemértem hogy hogy lehetséges, hogy összesen 3 nemzet van a két elődöntőben, és háromból kettő nemzet bírót is küld az elődöntőkre.
:roll:

ráadásul mi münchenit kaptunk, holott teljesen egyértelmű hogy a Bayernnek az az érdeke, hogy a Barca ne jusson tovább.

Na de ezután senki se mondhatja majd, hogy az UEFA bármelyik spanyol csapatot tolná a döntő felé. Egy kis tudatosságot érzek a bíróválasztások kapcsán a szövetség részéről.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.04.16. 20:36:19

Azért az első félidőben vasárnap nagyon meleg volt a pite nekik.
Néztem több meccsüket, volt olyan, hogy hárman álltak be védekezni a gólvonalra, és ez mentette meg őket a góltól. Ez most is meg volt nekik.
Erre most is lehet majd számítani. Borzasztó nehéz lesz gólt szerezni.

Én arra számítok, hogy az első 10-15 percben nekünk fognak esni. Aztán jön a szokásos forgatókönyv, a Barca átveszi az irányítást, ők pedig csúszni-mászni fognak. Nem fogják a bőrüket olcsón adni, az biztos. És borzasztó nehéz lesz gólt rúgni. Ezek tényleg, ha kell, beállnak a gólvonalra is.
Nem lenne rossz egy 0-2-vel hazajönni, mert akkor a Chelseanak a Camp Nouban mindenképpen támadnia kell majd.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
geridoss
Director del Fútbol

2012.04.16. 20:31:59

A végén résen kell lennünk...Nem tudom mikori adat (hónap), de a lényeg rajta van.

Kép
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
lui1698
Llegenda del Barça

2012.04.16. 20:27:52

Most már ez is divat lesz?
Hogy európai nagycsapatok, bl meccseken olyan pályán játszanak, mint itthon megy 23-ban? Chhhh.... :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Barca96
Jugador del Barça

2012.04.16. 20:25:33

Barcaman1993 írta:A mundodeportivo azt írja, hogy rossz a Stamford Bridge talaja. Remélhetőleg ez sok gondot nem fog okozni.
ez valószíáleg megnehezíti a játékunkat, de szerintem nem fog nekünk gondot okozni. De nem sportszerű, hogy a csapatok igy gyengítik a Barcát, gyávaságra utal. Pep remélem szóva teszi.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Barca96
Jugador del Barça

2012.04.16. 20:23:51

Barcaman1993 írta:
Barca96 írta:Lényegében igazad van, de azért én mégis jobban örülnék Fabregasnak.
Vhogy egyetértek veled. Sztem Macheranonak és Fabregasnak kezdenie kéne, mert mégis csak angol földről jöttek. Piquének is kezdenie kéne, szükség van a magasságára, míg Dani Alves a támadások miatt lesz fontos. Kp-n Fabre mellé kéne még Xavi, vagy Ini. Elől meg Messi, aztán ennyi elég :D Csak én érzem, hogy ez lenne a legoptimálisabb felállás?
egyetértek veled :)
Mascherano és Cesc biztos sokat tud segíteni a Chelsea ellen, sokat játszottak ellenünk, ismerik őket. Mindenképpen kezdeniük kell.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Tobias88
Entrenador del Barça

2012.04.16. 16:57:51

kristop írta:most írja a sport, hogy semmi gond nincs a stamford bridge gyepével, teljesen jó. az hogy meccs előtt felfogják-e locsolni, vagy hogy mikor az más kérdés, de elvileg a gyeppel nincs baj.
A Levante stadionjának gyepe után bármi tükörsimának fog érződni :wink:
Amúgy épp az a lényeg és szokás a Barca ellen, hogy nem locsolják fel a meccs előtt közvetlen.
94:39 6 - 1
Tobias88
Entrenador del Barça

2012.04.16. 16:55:18

Deus írta:Felix Brych??

hmmm... tényleg nem tudom, hogy jót jelent vagy rosszat :?
Hát, jót semmiképp. Nem nagyon osztogatta a Chelsea Napolin a lapokat, pedig lehetett volna.
94:39 6 - 1
soadroli
Llegenda del Barça

2012.04.16. 16:48:28

Kép
Rumig
Entrenador del Barça

2012.04.16. 16:44:01

Andris írta: Középpályán biztosan nem hagynám ki a nyerő hármasunkat, Busquets, Xavi, Iniesta. Thiagot szintúgy felküldeném, mert a Clasicon nem játszhat, kihajthatja magát ahogy csak bírja.
Bár a közvetítés során tűnhetett úgy, h Thiago kapott sárgát reklamálásért, valójában (lfp.es és nso szerint is) akkor a szabálytalanságot elkövető Adriano kapott.
Úgyhogy játszhat majd.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Deus
Boixos Nois

2012.04.16. 16:39:09

Felix Brych??

hmmm... tényleg nem tudom, hogy jót jelent vagy rosszat :?
KépKép
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.16. 16:30:52

S.Agüero írta:Kép
:lol:
:shock:

Azért általában nem ezzel a csapatésszel szokott gondunk lenni a Chelsea ellen. És a Levante gyönyörűen megmutatta, hogyan kell ellenünk védekezni.

Valamelyik blog jól leírta, ha középre koncentrálnak és üres(ebb)en hagyják a 16-os és az oldalvonal között területet, komolyan meg vagyunk fogva, mivel nem tudunk fejelni, beadni, érkezni, elveszik a labda a sok láb között, de még csak a védőt is ritkán sikerül megverni, főként ha egyik jön a másik után.
Kivétel lehet mondjuk Tello, Cuenca v. Alexis.

Nem kérdés ki az esélyes, kíváncsian várom a meccseket, természetesen Barca továbbjutással.
kristop
Entrenador del Barça

2012.04.16. 16:26:26

most írja a sport, hogy semmi gond nincs a stamford bridge gyepével, teljesen jó. az hogy meccs előtt felfogják-e locsolni, vagy hogy mikor az más kérdés, de elvileg a gyeppel nincs baj.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.16. 16:21:25

S.Agüero írta:Kép
Lejjebb vmi ilyesmiről beszéltem. Messi egyedül több mindent csinált a bajnokságban (nem kevéssel), mint ezek együtt 4-en. ÁÁÁ csak kezdődne már a meccs. Nyernünk kell :!:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.16. 16:17:33

Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.04.16. 15:55:15

De nincs erre szabály vagy valami? Vagy a licencet mi szerint adják? :lol: Ez olyan mintha ping-pongban vásznon kellene játszani...

szerk: Felix Brych vezeti a meccset szerdán. Mit érdemes róla tudni?

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2012.04.16. 16:19:01-kor.
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.16. 15:50:54

messideco írta:Hogy utálom az ilyen taktikákat, Milan, Real, Chelsea... Valami szabályt érdemes lenne bevezetni erre, mert hova tovább népszerűbb lesz sajnos
Sztem azzal, amit a Real csinát azzal nincs semmi gond. Most, hogy nem nyírták le a füvet... Így csak 2-vel nyertünk, de a játékot nem akadályozták vele. Viszont a Milan... Egyfolytában rossz labdalevételek, pontatlan labdák, elcsúszások. Teljesen élvezhetetlenné vált a játék, ráadásul még az eredmény sem jött. Ez már inkább baj, hogy legelőn játszottak, mint hosszú fűben.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
messideco
Presidente del Barça

2012.04.16. 15:44:06

Hogy utálom az ilyen taktikákat, Milan, Real, Chelsea... Valami szabályt érdemes lenne bevezetni erre, mert hova tovább népszerűbb lesz sajnos
Kép
"And my heart will leave you never."
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.16. 15:42:02

Barcaman1993 írta:A mundodeportivo azt írja, hogy rossz a Stamford Bridge talaja. Remélhetőleg ez sok gondot nem fog okozni.
természetesen szegény klub, szerény anyagi lehetőségekkel, így nem várható el, hogy rendbe tegyék a gyepet egy BL elődöntőre.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.16. 15:40:18

A mundodeportivo azt írja, hogy rossz a Stamford Bridge talaja. Remélhetőleg ez sok gondot nem fog okozni.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.16. 15:22:17

Barca96 írta:Lényegében igazad van, de azért én mégis jobban örülnék Fabregasnak.
Vhogy egyetértek veled. Sztem Macheranonak és Fabregasnak kezdenie kéne, mert mégis csak angol földről jöttek. Piquének is kezdenie kéne, szükség van a magasságára, míg Dani Alves a támadások miatt lesz fontos. Kp-n Fabre mellé kéne még Xavi, vagy Ini. Elől meg Messi, aztán ennyi elég :D Csak én érzem, hogy ez lenne a legoptimálisabb felállás?
PPP
Barça B

2012.04.16. 15:05:17

Barca96 írta:A Chelsea idegenbe 5-1re legyőzte a Tottenhemet.
nem tudtam, hogy a tottenham a white hart lane-ről a wembley-be költözött :lol: :lol: :lol:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.16. 14:20:58

herlius írta:Csakhogy a Milan játékstílusa teljesen más mint a Chelsea-é. A Milan-nak (meg úgy általában az olasz csapatoknak) nincs szélsőjátéka, a Chelsea-nek ellenben pont ez a legnagyobb fegyvere. Senkinek ne legyenek illúziói, ez a Chelsea nem fogja olcsón adni a bőrét. A bajnoki szereplésükből ne induljon ki senki, a BL teljesen más kávéház. Ráadásul bőven van mit leverjenek rajtunk a 3 évvel ezelőtti párharc miatt, tehát az extra adag motiváció is adott számukra. Rutinos vén rókák vannak a csapatukban, akiknek elég egyetlen jól sikerült félidő, hogy nagyon megnehezítsék az életünket.
Azért meg túlbecsülni se kell őket egyáltalán. Ha a szélsőjátékon te itt Maloudát, meg Kalout érted, akkor csak nevetni tudok. Meglepődnék, ha bármilyen szélsőjátékuk lenne ellenünk. Beállnak egész csapattal védekezni, onnantól pedig a mi gurigázásunk fog érvényesülni. Akkor meg sok hasznukra lesznek a szélsők. Azt meg felejtsük el, hogy semmi + motivációt nem jelent a 3 évvel ezelőtti meccs. Annak a meccsnek semmi kihatása nem lesz a szerdai meccsre (max. a bíróra, de elvileg arra sem szabadna). Az akkor megtörtént, slussz passz, van ilyen. Mi is szenvedtünk már el bírói tévedéseket, mégsem befolyásolta egyik meccsünket sem a későbbiekben. A mi csapatunk annyival erősebb, hogy nem szabad gondot okoznia az ellenfél játéka. Ezt a csapatot lefocizta a Napoli és a Benfica is. De az is sokatmondó, hogy a Leverkusen megverte őket. Ezt a párharcot csak mi veszthetjük el. Ha ilyen nokedlijancsiktól pedig, ha megégünk, akkor megérdemeljük, hogy kiessünk. És ez nem magas ló. Aki látta focizni a Chelseat, az tudja, hogy milyen erőt képviselnek... Helyzeteket szinte alig tudnak kidolgozni. Épkézláb támadásokat alig képesek vezetni, az egyetlen kreatív ember a kp-jukon Juan Mata. Ha ő meg lesz fogva, akkor tőle sem kell tartani. Drogba egyedül meg sztem kevés lesz.
barca2010
Jugador d'estrella

2012.04.16. 14:13:55

herlius írta:
Barcaman1993 írta:
Tobias88 írta:Megnéztem a Chelsea 5-1es győzelmét és igencsak jól játszottak. Főleg az a Drogba gól volt csúnya, az ellen a mi csapatunk se tudna mit tenni, hiszen felívelést fog kapni és ahogy levette az gyönyörű volt, utána a bomba ballal meg káprázatos. Remélem a Benfica elleni formájukat fogják hozni ellenünk, az jobban tetszett :wink:
11 emberrel fognak védekezni. Talán 10-el, mert Drogba/Torres fönt marad. Ezt a párharcot csak veszíthetjük el, ez a Chelsea jóval gyengébb csapat a Milannál. Ennél már nagyobb halakat is megettünk. Matára és Drogbára kell odafigyelni. Lampard-Essien duó már régóta nem az igazi. Malouda-Kalou-Ramires-Meireles vicces. A védelmük sebezhető, David Luiz valószínűleg nem játszik. Cech kapus is már rengeteg bakit követett el idén, bár tény, hogy az utóbbi időkben egyre jobb.
Csakhogy a Milan játékstílusa teljesen más mint a Chelsea-é. A Milan-nak (meg úgy általában az olasz csapatoknak) nincs szélsőjátéka, a Chelsea-nek ellenben pont ez a legnagyobb fegyvere. Senkinek ne legyenek illúziói, ez a Chelsea nem fogja olcsón adni a bőrét. A bajnoki szereplésükből ne induljon ki senki, a BL teljesen más kávéház. Ráadásul bőven van mit leverjenek rajtunk a 3 évvel ezelőtti párharc miatt, tehát az extra adag motiváció is adott számukra. Rutinos vén rókák vannak a csapatukban, akiknek elég egyetlen jól sikerült félidő, hogy nagyon megnehezítsék az életünket.
Ezzel teljesen egyetértek! Óva intenék mindenkit a túlzott magabiztosságtól!
Ne nekünk legyen igazunk, de én tartok a meccstől nagyon!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.04.16. 13:55:11

Barcaman1993 írta:
Tobias88 írta:Megnéztem a Chelsea 5-1es győzelmét és igencsak jól játszottak. Főleg az a Drogba gól volt csúnya, az ellen a mi csapatunk se tudna mit tenni, hiszen felívelést fog kapni és ahogy levette az gyönyörű volt, utána a bomba ballal meg káprázatos. Remélem a Benfica elleni formájukat fogják hozni ellenünk, az jobban tetszett :wink:
11 emberrel fognak védekezni. Talán 10-el, mert Drogba/Torres fönt marad. Ezt a párharcot csak veszíthetjük el, ez a Chelsea jóval gyengébb csapat a Milannál. Ennél már nagyobb halakat is megettünk. Matára és Drogbára kell odafigyelni. Lampard-Essien duó már régóta nem az igazi. Malouda-Kalou-Ramires-Meireles vicces. A védelmük sebezhető, David Luiz valószínűleg nem játszik. Cech kapus is már rengeteg bakit követett el idén, bár tény, hogy az utóbbi időkben egyre jobb.
Csakhogy a Milan játékstílusa teljesen más mint a Chelsea-é. A Milan-nak (meg úgy általában az olasz csapatoknak) nincs szélsőjátéka, a Chelsea-nek ellenben pont ez a legnagyobb fegyvere. Senkinek ne legyenek illúziói, ez a Chelsea nem fogja olcsón adni a bőrét. A bajnoki szereplésükből ne induljon ki senki, a BL teljesen más kávéház. Ráadásul bőven van mit leverjenek rajtunk a 3 évvel ezelőtti párharc miatt, tehát az extra adag motiváció is adott számukra. Rutinos vén rókák vannak a csapatukban, akiknek elég egyetlen jól sikerült félidő, hogy nagyon megnehezítsék az életünket.
Válasz küldése