2016.08.11. 01:03:11
Na, megnéztem én is. Ahogy én láttam. SR>Vidal, nekem ez tök egyértelmű, támadásban is jobban tetszik Robi a labdabiztossága miatt. Arda szerintem jó volt, sokat alibizett, de a 60. perctől volt 4-5 olyan megmozdulása, ami ezen a szinten elvárt lenne. Annyi a gond, hogy Ney helyén tud úgy tűnik jól játszani.. Ha szélen lesz csak bevetve, és Denis meg középen emiatt, akkor maradjon, oda elég talán a játéka, a középpályára nem. Digne pazar volt, nagy fogás lesz a gyerek, ha használjuk is.. Amit viszont nem értek, azok a Denis-Gomes vélemények. A portugál az utolsó 3-4 percben tűnt fel először valami extrább megmozdulással, Denis lőtt egy kapufát, volt egy jó kiugratása - ha les is volt, pár centin múlott -, és végig játékban volt kb. Mezőnyben se volt jobb Gomes, az elején eladott 2-3 labdát is - vagy csínybe adta -, annál többet meg Suárez se adott el. Na mindegy, lehet én nézek valamit félre, de nekem nem úgy tűnt, hogy a portugál jobb lett volna - nyilván kevésbé van játékban -, az eddigi meccsek alapján meg Suárez szerintem baromi meggyőző volt. Eltűnni se úgy tűnt el, hogy labdához se ért 20 percig, max egyszerűbb megoldásokat választott az alatt az idő alatt. Viszont Inin kívül ő az egyetlen középpályásunk, aki eddig legalább 1 kiugratás/meccs mutatót tudott hozni, Andrés hiányában pedig ez nagyon nagy érték lehet.. Messiékről meg nem nagyon lehet mit írni, Suárezzel ott folytatják majd szerintem, ahol abbahagyták. Ja és amúgy a kapus ügyhöz. Nem tudom ki hogy van vele, de én speciel pont MAtS-nál éreztem a magabiztosságot és a nyugalmat, megint eszméletlen higgadt volt végig, remélem megkapja a posztot - de ha Bravoé lesz, azzal sincs bajom nyilván, megérdemli ő is.
A meccs amúgy jó volt, az első félidő főleg, kezdenek élesedni a srácok.