Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
- visca el barca
- Presidente del Barça
techinkai analfabéta vagyok kellene egy kis segitseg.
ncaa-t (college footballt) akarok nézni, a roja directan-n van egy csomo link, de mind ilyen p2p-s amihez vmi sopcast kell. nah én azt letöltöttem de lövésem nincs mi hogy megy rajta...
vmi egyszeru "elmagyarazast" kérnék..
köszi!
ncaa-t (college footballt) akarok nézni, a roja directan-n van egy csomo link, de mind ilyen p2p-s amihez vmi sopcast kell. nah én azt letöltöttem de lövésem nincs mi hogy megy rajta...
vmi egyszeru "elmagyarazast" kérnék..
köszi!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Andris
- Adminisztrátor
Nem ismerem a rendszert, sok éve már h nemnéztem Barca TVt náluk.
Köszönöm, ez jó hír!
Viszont Charlienak amúgy is jár minden ilyen jellegű felajánlás, úgyhogy a többiek most elbukták ezt.
Na jó, esetleg ha valaki tud nagyon jó minőségű felvételt letölthető anyagként adni..

Köszönöm, ez jó hír!
Viszont Charlienak amúgy is jár minden ilyen jellegű felajánlás, úgyhogy a többiek most elbukták ezt.

Na jó, esetleg ha valaki tud nagyon jó minőségű felvételt letölthető anyagként adni..

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Igen adja, mivel mindig a legfrissebbet nyomjákCharlie írta:Ezt adja SportKlub tudtommal holnap.
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
Ezt adja SportKlub tudtommal holnap.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Andris
- Adminisztrátor
Srácok, iszonyú fontos és sürgős:
A mai Barca Valenciát látszólag nem ismétli a sport tv.
Ha valaki egyéb infoval rendelkezik, vagy meg tudja vhogy mondani h a holnap 15.00ás sportklubos Barca TV ezt adja-e, vagy pedig tud ajánlani valami helyet, ahonnan jó minőségben letölthetem a meccset, az légyszi szóljon.
Ez most olyan kaliberű dolog, hogy "visszaélek" az adminisztrátori """hatalmammal""" és felajánlok a legjobbésleggyorsabb (kiátlagolva) megoldást kínálónak egy eurobarca-szívességet, legyen szó rangról,névváltásról vagy hasonlóról.
Köszi előre is!
A mai Barca Valenciát látszólag nem ismétli a sport tv.
Ha valaki egyéb infoval rendelkezik, vagy meg tudja vhogy mondani h a holnap 15.00ás sportklubos Barca TV ezt adja-e, vagy pedig tud ajánlani valami helyet, ahonnan jó minőségben letölthetem a meccset, az légyszi szóljon.
Ez most olyan kaliberű dolog, hogy "visszaélek" az adminisztrátori """hatalmammal""" és felajánlok a legjobbésleggyorsabb (kiátlagolva) megoldást kínálónak egy eurobarca-szívességet, legyen szó rangról,névváltásról vagy hasonlóról.

Köszi előre is!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Ez se rossz!torrentkiller írta:Hay srácok tudna valaki egy működő linket a meccsről? ( a legjobb lenne a sport2-ről) köszi
http://atdhe.net/25786/watch-barcelona-vs-valencia
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Hay srácok tudna valaki egy működő linket a meccsről? ( a legjobb lenne a sport2-ről
) köszi

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Sport 2 online nincs véletlenül linket tudtok adni ha van? előre is köszi
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Igazad van! És kösz!messideco írta:Tudod. De nem romániázz, ha lehet![]()

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Szatmárnémetibe, a szülővárosomba! Remélem tudom majd valahol nézni a meccset.messideco írta:Max. a digisport, a román nyelvű, de az csak a Digi hálózatából érhető el, neten nem lehet nézni...
Ha szabad érdeklődnöm Románia melyik részébe utazol, mert az fölöttéb idegesít, amikor Erdélynek a magyarországiak azt mondják: Románia...de ez már off...

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A hétvégét Romániában töltöm, de nem vagyok tisztában az ottani csatornákkal. Jó lenne megtudni hogy valamelyik csatorna adja-e a meccsünket. Valaki tud segíteni ez ügyben? 

- 9Dave
- Capitá del Barça
Itt a spanyol-litván meccshez egy link:
http://lsh.livescorehunter.com/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=26912&tid=18912&channel=1&tmpl=component&layout=popup
http://lsh.livescorehunter.com/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=26912&tid=18912&channel=1&tmpl=component&layout=popup

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
- fcgigi
- Jugador del Barça
Kérem szépen... valaki tud adni egy linket?? hálás lennék érte 
már találtam... ha valakinek kell
http://www.futbolarg.com/rd/8128.html

már találtam... ha valakinek kell
http://www.futbolarg.com/rd/8128.html
O-le-le, o-la-la, ser del Barca es el millor que hi ha
Barca-drukkernek lenni a legjobb dolog a világon
Barca-drukkernek lenni a legjobb dolog a világon
- MatyiG
- Adminisztrátor
Majd a meccs előtt 1, fél órával érdeklődj erről, az előtt nem hiszem, h bárki is tud adni Neked linket.barca500 írta:Sziasztok! Sajnos a mai délutánt a koliban töltöm, ahol semmi sportcsatorna. Ha valaki tud a mai meccshez egy jó linket azt megköszönném.

Sziasztok! Sajnos a mai délutánt a koliban töltöm, ahol semmi sportcsatorna. Ha valaki tud a mai meccshez egy jó linket azt megköszönném.
-
- Entrenador del Barça
Ha neten szeretnéd nézni akkor igen,ezt a digiről veszem: http://www.digisport.hu/news/1178messideco írta:Végre a digisport is ad meccset. Akkor most kell fizetni rá?Mindegy, úgy is csak félórát tudok nézni
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
köszi
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
- lui1698
- Llegenda del Barça
DigiSport adja, 18:30-tól.Mental_Theo írta:mi adja a meccset ma? nem 18:45-től lesz?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
mi adja a meccset ma? nem 18:45-től lesz?
---=FORCA BARCA=---
- LM10
- Director del Fútbol
Na végre a rubicom felénk is újított. Lesz napokon belül Digisport és SPORTM-is, viszont a Sportklubbot(és a Coolt) levették itt nálunk....mondjuk az SK max kupa meccset adott, amit neten kell majd nézem.