Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szerdán, és a Digi sajnos.p.9 írta:Kedden melyik adó közvetíti?
Következő hét kedden.ab1daL írta:Mikor is lesz a negyeddöntő visszavágója? Mert kb. 1 hónap kihagyást jósolnak Thiago Silvának.
Kötelező színházBokke írta:Köszi az infót!Forcabarca8 írta:Gyanúd beigazolódni látszik: http://www.fcbarcelona.cat/futbol/prime ... /calendariBokke írta:Srácok!
Esetleg tudja valaki, hogy a Milan elleni meccset 27-én vga 28-án játszuk? Van egy sanda gyanum, hogy 28-án, amiből a sorsolás menetéből következtetek, de remélem, hogy nem mert 28-án kötelező színházba megyek. A port.hu-n nem találtam még semmit.
Köszi a segítséget!
Üdv
Március 28, szerda 20:45. Vigyél okostelefont a színházba és nézd tv-rőlcsak vicceltem,élvezd az előadást meg szurkolj a csapatnak
sajnos,van ilyen,hogy az ember lemarad 1-2 meccsről..
Hirtelen olyan ideges lettem, hogy elfelejtettem megnézni a hivatalos oldalt.
Utóljára kb. akkor hagytam ki Barca meccset amikor otthon leixeltünk a Gafével.
Két alapember a védelemből és egy hentes, ez így rendben is van.ab1daL írta:Így akkor a Milan hiányzói: Abate, van Bommel, Thiago Silva.
Pato az egész szezonban sérült, most sincs másként, talán még Maxi López is sérült jelenleg.
Kihagyhatná a visszavágót is...ab1daL írta:Allegri úgy nyilatkozott Thiago Silva szerdai, Barcelona elleni játékáról(a Roma elleni meccsen a 10. percben le kellett cserélni) hogy: "Gyakorlatilag lehetetlen, hogy szerdán játsszon!" -sport.es
Mármint Getaféval.Bokke írta:Köszi az infót!Forcabarca8 írta:Gyanúd beigazolódni látszik: http://www.fcbarcelona.cat/futbol/prime ... /calendariBokke írta:Srácok!
Esetleg tudja valaki, hogy a Milan elleni meccset 27-én vga 28-án játszuk? Van egy sanda gyanum, hogy 28-án, amiből a sorsolás menetéből következtetek, de remélem, hogy nem mert 28-án kötelező színházba megyek. A port.hu-n nem találtam még semmit.
Köszi a segítséget!
Üdv
Március 28, szerda 20:45. Vigyél okostelefont a színházba és nézd tv-rőlcsak vicceltem,élvezd az előadást meg szurkolj a csapatnak
Hirtelen olyan ideges lettem, hogy elfelejtettem megnézni a hivatalos oldalt.
Utóljára kb. akkor hagytam ki Barca meccset amikor otthon leixeltünk a Gafével.
Köszi az infót!Forcabarca8 írta:Gyanúd beigazolódni látszik: http://www.fcbarcelona.cat/futbol/prime ... /calendariBokke írta:Srácok!
Köszi a segítséget!
Üdv
Én a Milantól jobban tartok, mint a Chelsea-től. A Realt talán megfoghatja a Bayern, szerintem nekik fekszik a blancók stílusa. A Chelsea szerintem már nem az, ami volt, a védekezésük már pont iszonyat gyenge.Chino írta:Én nem is annyira a továbbjutás miatt aggódom, bár az se lesz sétagalopp, hanem, hogy hatalmas lesz ez a sorozatterhelés. A Madrid nyugodtan elfocizgathat az Apoel ellen mi pedig vért fogunk h...zni a Milan ellen, aztán pedig nagy valószínűség szerint jön a Chelsea, ami bármilyen formában is van, iszonyat nehéz lesz. Közben pedig van egy Clasicó, kupadöntő stb. Félek, hogy ha be is jutunk a döntőbe, már hullafáradt lesz az egész társaság, az esetleges sérülésekről nem is beszélve. Jó lett volna, ha legalább az egyik párosítás lett volna kicsit könnyebb, mert a döntő így nagyon durva lesz, akár a Real jön (akikről nem kell elmesélni milyen motiváltak lesznek) akár a Bayern (a hazai pálya miatt ők is dettó).
Remélem a fináléig (ha eljutunk) megússzuk sérülések nélkül és egy jó Villánk is lesz addigra.
Gyanúd beigazolódni látszik: http://www.fcbarcelona.cat/futbol/prime ... /calendariBokke írta:Srácok!
Köszi a segítséget!
Üdv