2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha Martinót nem küldték el szezon közben, nem Valverdével kéne ezt elkezdeni, bármennyire is úgy gondolom továbbra is hogy lehetne jobbat találni.Feast4 írta:Abban ne is gondolkodjatok, hogy szezon közben edzőt cserélünk hogyha nincs valami ordenáré nagy gáz.Nincs kit.Nem emlékszem mikor volt utoljára edzőcsere szezon közben.
+1, pedig imádtam a játékát a Pool-ban, meg eleinte itt a Barcában is nagyon korrekt volt, de amit már egy ideje csinál a pályán az értékelhetetlen, lassú, dinamika nélküli, öregfiúk szintű foci, a másik kerékkötő mostanában Piqué még, de ő sem mostanában fog kikerülni a kezdőből...lesliejr12 írta:Nagy szívás, hogy Suarez Messi spanja. Az az ember 1 éve csak éget minket. Fetreng, reklamál, aztán ha odapattan elé a labda akkor meg szerencsétlenkedik. Annyira kilóg elöl, hogy fáj nézni. Ez az egyik legnagyobb gondunk.
Tegnap kb 3x akasztotg meg egy ígéretes visszatámadást labdaszerzés után. Mindegyikkel a kapuig kellett volna menni, de ha őt bevesszük a buliba vége is a dalnak.
ZidaneCseri írta:nem nagyon van nagy név pad nélkül?
Azért van példa bőven olyan szezon közbeni edzőváltásokra, melyekből jól jött ki az adott csapat. Nevet nem tudnék mondani, de ha marad ez a szenvedés, akkor azt mondom, mindegy, csak legyen változás. Hogy nem jönnek az eredmények az egy dolog, szerencsénk van, nagy hátrányt nem szedtünk össze, mert a riválisok is bénáznak, de a nézhetetlen játékot nem tudom megbocsátani.Cseri írta:Hiába van sok kp a keretben,változtatni egyik sem tud a meccs menetén. Nem értem mi történt a nyáron. Ernesto a liga egyik legrutinosabb edzője,de valami megakadt. Nem hiszem,hogy a menet közbeni edzőváltás volna a megoldás,ráadásul ki jöhetne szóba,nem nagyon van nagy név pad nélkül?
Én azért megvárnám a két hazai bajnoki rangadót, de ha azokon leaglább 4 pont nem jön, akkor felállítanám.Stalkyard írta:Bilbao szintű csapat, Bilbao szintű edzővel. Meg egy Messi.
EV felőlem out.