Szimpatikus csapat volt a Leverkusen, nem rugdalóztak, küzdöttek, hajtottak becsülettel! Az milyen volt már, mikor Messi bebőrözte a srácot, átemelte a kapus felett (sajnos) kapufára...utána mutatták a Leverkusen játékost, aki mosolyogva - kis túlzással - gratulált Messinek! Jópofa volt!
Örülök Messi góljának, ráfért a srácra, de mezőnyben is jó volt! Kicsit nekem továbbra is görcsösnek tűnik a csapat, hiányzik a frissesség, a könnyedség!
Sajnos hiába igazoltunk középre és előre is a nyáron, azért a sérülések miatt ott tartunk, mintha nem jött volna senki! Elől állandóan játszik Messi, de Pepet is meg lehet érteni, mert Pedro sokat volt sérült, és nincs éppen bombaformába, Alexis is kihagyott jó néhány meccset, Villa és Affelay meg hosszabb időre kidőlt! Tetszik vagy nem, de tényleg kényszerhelyzetben van Pep. És ne felejtsük el, hogy középen sem vagyunk túl sokan, hiszen Keita egy hónapig odavolt, Ini a fél szezonban szintén sérült volt, Xavival meg pontosan nem tudom mi van, de biztos nem a semmiért pihenteti!
A lényeg, hogy valószínű - bár én nem szeretem elkiabálni - , de a legjobb 8ban vagyunk, a következő körre meg remélem Messi már bombaformában lesz ismét, mint ahogy pályán lesz Ini és Xavi is! Akkor minden ok lesz! A bajnokság meg már elment, de azért nem ártana faragni a hátrányunkból a Reallal szemben, viszont ott lehet majd egy-két játékost pihentetni! Amúgy én nem szeretnék a Madriddal döntőzni a Bl-ban, mert egy meccsen bármi lehet! Szerintem két meccsből még mindig mi jönnénk ki jobban, szóval mondjuk egy Lyon után meccselhetnénk velük a döntőért!

Hajrá Barca