2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Rendben lenne a középpálya, ha Busquets, a kapcsolatteremtő jól játszana. De így, hogy ő kb. -1 ember, a szélsőhátvédek meg nem tudnak labdát felhozni, veszett ügy. Nem a fiatalokkal van a gond.
Alves amiota itt van borzalmas. Meccsenkent elad legalabb 5 labdat a 16osnal, siman lefutjak, elore is gyenge. Nem tudom dest serult, vagy xavi jegeli, de ennel a szintnel sokkal jobb.
Igen, sajna ma kiemelkedően rossz napja van a rutinos játékosainknak. Alves az élen...
Most látom, egyszerre írtuk ugyanazt.Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.01.20. 21:53:52A gól gyönyörű, de előtte micsoda tiki-taka volt?Mintha egy 10 éves videót dobott volna fel a stream.
Bravó Ferran, jó lesz ez a srác!
Én mondjuk sokat még nem láttam játszani eddig ez a félidő az amiben egyhuzamban a legtöbbet.MatyiG írta: ↑2022.01.20. 22:09:12Nem lesz több, mint a bátyja szerintem. Legalábbis amennyit láttam belőle eddig.Jack Napier írta: ↑2022.01.20. 22:01:40Ebből fiatalabbik Williamsből elég komoly focista lesz pár éven belül ha îgy folytatja.![]()
Nem lesz több, mint a bátyja szerintem. Legalábbis amennyit láttam belőle eddig.Jack Napier írta: ↑2022.01.20. 22:01:40Ebből fiatalabbik Williamsből elég komoly focista lesz pár éven belül ha îgy folytatja.![]()
De még félidőben.
Első gólról le is maradtunk, szépen beverte Munain.