El Sadarban ki lehet kapni, emiatt nem vagyok extra csalódott, döntetlennel maximálisan megelegedtem volna elozetesen. Az sajnálatos,hogy így nem szabadott volna letolni a nadrágot és pihentetni. Nem most kellett volna, Yamal se mesterhármast üldözze a Villareal ellen,ha így volt ha nem. És nem a Valladolid ellen kell 2-3 gólos előnyben fickandozni,mert totál értelmetlen. Ilyen meccseken kellenek a gólok nem akkor mikor már rég eldőlt. Ma a küzdés megvolt, de rengeteg hiba volt a játékban,nagyban talán köszönhetően az összeszokottsag hiányának.
De így alakult,Kounde nagyot megy meccsek óta,őt ki lehet emelni. Előre hátra jó munkát végez. Csak meglehet azt a jobb oldali hátvédet is tanulni

Bal oldalunk sokkal problémásabb meccsek óta. Pepe-Zaragoza-Perez is nagyon megtréfált minket, idő kérdése volt,hogy ki fogja győzelemre is vezetni csapatát.
Pena továbbra is bironytalan a labdakihozatalok nem voltak túl sallangmentesek,főleg az elején. És valaki írta,tényleg olyan mintha mindig egy ütemmel később indulna el a labdákra.
Azt sajnálom,hogy óriási lehetőségünk volt nyomást helyezni mindkét madridi csapatra a Derby Madrileno előtt. Nem sikerült. Így is szép kezdés,de a meccshez való hozzáállást nem értem, mert itt vér és veritek árán győzünk,ha egyáltalán tudunk győzni. Értem hogy sűrű a program,de ezerszer inkább egy Young Boys ellen otthon,mint az Osasuna ellen idegenben.
Mindegy,menni kell tovább, de itt bizony ott maradt egy pont minimum,ami egy bajnoki címhez kellhet. És a sok fiatalt remélem nem töri meg ez a vereség,mert ebbe most csúnyán beleneztunk. És tavaly is jött egy vereség,sok kapott gólok, bizonytalanságok, óriási gödörbe kerültünk,és hiába jött utána a parádés feltámadás,felemesztett sok energiát és elfogytunk a végére. Most ezt a hullámvölgyet kellene elkerülni.