2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
shorty88 írta:én is írtam egy két spanyol kapcsolatnak ha tudok valamit szólok de ha esetleg van részedről valami fejlemeény a balint.turi.88@gmail.com ra dobhatnál egy üzit meg amúgy is és akkor tudok írni neked én is ha megtudtam valamitmr_lionel írta:aham.. hát akkor megpróbálom beizzítani a spanyol kapcsolataimat hátha lesz vmi.. egyik ismimnek a tesoja kint él hátha..De egyébként itt az Eurobarca nem szervez ki utat Plzenbe??? Mert láttam pl a Milanos oldalon ott rendszeresen szerveznek ki utakat busszal jeggyel együtt:) itt is kéne főleg ilyen közeli BL meccsre..
Capon írta:Régebben voltak szervezve utak mondjuk már jó ideje nem találkoztam ilyen felhívással a fórumon.mr_lionel írta:aham.. hát akkor megpróbálom beizzítani a spanyol kapcsolataimat hátha lesz vmi.. egyik ismimnek a tesoja kint él hátha..De egyébként itt az Eurobarca nem szervez ki utat Plzenbe??? Mert láttam pl a Milanos oldalon ott rendszeresen szerveznek ki utakat busszal jeggyel együtt:) itt is kéne főleg ilyen közeli BL meccsre..
Egyébként meg Milánó itt van a szomszédban jóformán, nem nagy kunszt oda eljutni.
én is írtam egy két spanyol kapcsolatnak ha tudok valamit szólok de ha esetleg van részedről valami fejlemeény a balint.turi.88@gmail.com ra dobhatnál egy üzit meg amúgy is és akkor tudok írni neked én is ha megtudtam valamitmr_lionel írta:aham.. hát akkor megpróbálom beizzítani a spanyol kapcsolataimat hátha lesz vmi.. egyik ismimnek a tesoja kint él hátha..De egyébként itt az Eurobarca nem szervez ki utat Plzenbe??? Mert láttam pl a Milanos oldalon ott rendszeresen szerveznek ki utakat busszal jeggyel együtt:) itt is kéne főleg ilyen közeli BL meccsre..
Régebben voltak szervezve utak mondjuk már jó ideje nem találkoztam ilyen felhívással a fórumon.mr_lionel írta:aham.. hát akkor megpróbálom beizzítani a spanyol kapcsolataimat hátha lesz vmi.. egyik ismimnek a tesoja kint él hátha..De egyébként itt az Eurobarca nem szervez ki utat Plzenbe??? Mert láttam pl a Milanos oldalon ott rendszeresen szerveznek ki utakat busszal jeggyel együtt:) itt is kéne főleg ilyen közeli BL meccsre..
igen van de ahoz kéne egy spanyol kapcsolat mert kb kint barcelonaba a vendég jegyeket 70 euért adják ha nem kevesebbért. 25 000 ért van jegy a milan-barcara szal azért elég húzós amit eddig kínálnakmr_lionel írta:eddig én 42ezerért láttam legolcsobb jegyet Plzenbe/Prágába.. mármint meccs jegyetz.. mer mi kocsival mennénk.. de ez kicsit drága.. biztos vannak olcsobb jegyek is nem??
melyik jegyirodában láttad? world ticket shopban 172euro, de azok állandóan a VIP gyémántberakásos wc-vel jegyeket mutogatják és áruljákbarca 1986 írta:jegyirodában, már ha lehet kapni, cca. 200 EUR/fő a jegy
hellomadmushroom írta:Nem akarunk szervezni egy túrát Prágába? Jegyet honnan tudnék beszerezni?
www.onlineticketexpress.comhamarics írta:sziasztok
ha valaki tudja akkor kérem irja meg hol tudok Milan-Barcelona meccsre jegyet venni. elöre is kösz.