Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
üdv. én azt nem értem hogy miért mindenért Suárezt bántjátok, ma is a három kezdő csatár közül messze ő volt a legjobb, meg iszonyú sokat fut és melózik, hogy elvonja a többiek elől a védőket, nem egyszer így kialakítva a helyzeteket, de nektek az nem számít csak az a király aki a fülén pörgeti a labdát vagy én nem tudom. megnézném Mbapét meg a többi általatok emlegetett középcsatár mire menne egy 16-osukra 10 emberrel beálló ellenféllel szemben egyedül bent középen 4 hústoronnyal a nyakán. na meg ez az elhízott Suárez messze többet fut egész meccsen mint a mi kiskirály Messink, meg az agyondicsért Dembelénk (és ezt nemcsak a mai meccsre értem), azért mert nem olyan robbanékony (fiatalabb korában se volt a leggyorsabbnak nevezhető) mint a Messi attól még iszonyú sokat melózik. itt nem Lajossal van a baj hanem azzal hogy a védelmünk (főleg Piqué) egy kalap f..., lassú az egész csapat, lötyögnek a játékosok a pályán nincs bennük semmi tűz, nem hajtanak és ez itt a baj, lassan járatják jobbra balra a labdát, nincsenek ritmusváltások meg semmi és ez Ernő hibája. annyira célfocira állítja be a csapatot hogy azt rossz nézni, idén még nem játszottunk egy élvezhető meccset sem (sőt tavaly se sokat), mondom ezt úgy hogy volt egy 8:2-es meccsünk is. nem bánnám ha év végén menne (sőt ha továbbra is így játszik a csapat akkor még előbb is). ide egy Klopp féle edző kell aki tüzeli a játékosokat (élvezet manapság Pool meccset nézni hogy mennyire hajtanak), mert Ernő fapofával való guggolása az oldalvonal mellett még engem is lehangol, akkor mit szólj a hátrányba levő csapat ezt látva.Atalanta írta:Érdeklődéssel látom, hogy van aki az elhízott, ügyetlen Suarezt a jobbak közé sorolta..Hm..érdekes észrevétel...
Miért, az első félidőben gyengébben játszott a többiekhez képest?Atalanta írta:Érdeklődéssel látom, hogy van aki az elhízott, ügyetlen Suarezt a jobbak közé sorolta..Hm..érdekes észrevétel...
Suarez miért is?! mert "megölt" minden helyzetünket?nagyatyesz írta:Érthetetlen. Ennyire rosszul játszani nem nagyon lehet. Szerencsénk sem volt a kapufáknál, de otthon ennyire elrontani a meccset. Botrány! Akik szerintem ebben a gyenge csapatban ma jobbak közt voltak az Semedo, Vidal és Messi legalább helyzetbe hozta a társakat vagy magát. Még jobbak közé tartozott Suarez is. Aki viszont iszonyat gyenge volt, már-már katasztrófálisan rossz az Rakitic, Coutinho és Dembelé.