Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ez már nekem is feltűnt az elmúlt pár évben. Azt is el tudom képzelni, hogy azok a kis golyók rezegnek, hogy tudja a húzó, melyiket kell kihúznia...zola8787 írta:Ezt már komolyan nem hiszem el.... Lyon - Madrid már annyira unalmas és megint összekerült 1 klasszis a volt csapatával (Ibra + Barca). Nem igaz, hogy ez ismét véletlen....
+ Mata a Valenciával!zola8787 írta:Ezt már komolyan nem hiszem el.... Lyon - Madrid már annyira unalmas és megint összekerült 1 klasszis a volt csapatával (Ibra + Barca). Nem igaz, hogy ez ismét véletlen....
nem hát. hányadszor kapta a real a lyont? meg nagy visszatérők...zola8787 írta:Ezt már komolyan nem hiszem el.... Lyon - Madrid már annyira unalmas és megint összekerült 1 kalsszis a volt csapatával (Ibra + Barca). Nem igaz, hogy ez ismét véletlen....
Lehet otthon hagyta az öltönytCali írta:Már múltkor is volt, hogy egy eseményen Guardiola volt az egyetlen, aki nem öltönyben jelent meg.
Amúgy Puyol nem tudta, hogy dolga lesz a sorsoláson? Hogy lehet így megjelenni egy ilyen eseményen...
Szerintem el tudod képzelniIlúvatar írta:Lemaradtam róla, képet lécciMihu írta:Puyol full trógerbe' nyomja a gálán![]()
![]()
![]()
Azért nem lett volna pofám így megjelenni.......
A másik,hogy nem tudom eldönteni,hogy a műsorvezető hölgynek vagy Puyinak van kevesebb szőr a lábán xD xD Mindkettő elég csupaszRobcsyy írta:Puyol kicsit túlöltözött![]()