mess2009 írta:
ezúttal elsősorban a védelem mondott csődöt, élen Umtitivel de Pique is "felnőtt" hozzá. az a helyzet, hogy bárhol átmentek rajtunk tucatszor, széleken és középen...mindezt úgy, hogy Rakitic és Paula szerintem jól játszott. elől Dembélé harmat, Suarez az egész meccset tekintve pocsék és nem érdekel, hogy mégis rúgott egy gólt!
érdekes Coutinho játéka... sokkal meggyőzőbb és jobb is Dembélénél, de valahogy a hasznossága egyelőre nem tud igazán kijönni, elsősorban a kapura és a kulcspasszokra kellene jobban koncentrálnia.
Messi ugyan nem brillírozott, de a játéka megadta a lehetőségét annak, hogy gól is szülessen...és meg is született.
Akkor én valószínűleg egy másik meccset láttam, mert szerintem nem voltunk rosszak, de látszott a fáradtság, főleg fejben. És az egy pontnak ha nem is, de annak, hogy nem kaptunk ki nagyon örülök.
Dembele szerintem nem volt rossz, amikor megindult volt benne veszély.
Coutinho rúghatta volna a szabadokat, nem tudom Suarez miből gondolja, hogy jobban rúgja, mindkettő pocsék volt.
Umtiti kimondottan jól játszott, Pique ha ott gólt szerezz, azt mondom neki sincs rossz meccse.
Paulinho na ő nagyon gyenge volt elől, azt se tudta, hogy hol van. A többiekkel nem volt bajom.
Egy győzelem aranyat ért volna ma, főleg, hogy ezt a Sevillát is elkapta idén már egy pár csapat.