Barca videók és összefoglalók
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Hello!
Leszeretném tolteni a valladolid elleni meccset teljes egeszeben nem tudnatok adni egy linket?
Leszeretném tolteni a valladolid elleni meccset teljes egeszeben nem tudnatok adni egy linket?
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
http://www.youtube.com/watch?v=SVQyaoHQ6CA ezt másold be http://www.youtubeloader.com/ ide, aztán szedd le a középsővelIlúvatar írta:Hali,
nagyon nagy kérésem van... mindenütt kerestem, de sajnos nem találtam sehol: Kaká gólja Manchester united ellen, amikor kapus kirúgja a labdát kaká' -nak, oszt ő egyedül ledarál 3 védőt, azt gól.
le szeretném tölteni, de hol?
- Deus
- Boixos Nois
Hali,
nagyon nagy kérésem van... mindenütt kerestem, de sajnos nem találtam sehol: Kaká gólja Manchester united ellen, amikor kapus kirúgja a labdát kaká' -nak, oszt ő egyedül ledarál 3 védőt, azt gól.

-
- Entrenador del Barça
Sziasztok.
Szükségem lenne elég sűrgősen arra Real vs Barca beharangozóra ami alatt a Requiem for a Dream zenéje szó, azt hiszem egyszer Zozzy tette be.Hatalmas köszi aki beteszi...
Szükségem lenne elég sűrgősen arra Real vs Barca beharangozóra ami alatt a Requiem for a Dream zenéje szó, azt hiszem egyszer Zozzy tette be.Hatalmas köszi aki beteszi...
Forca Barca
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Hello!
Az elso felidot szeretnem letolteni a tegnapi meccsrol nem tudna valaki egy linket?koszi
Az elso felidot szeretnem letolteni a tegnapi meccsrol nem tudna valaki egy linket?koszi
- Deus
- Boixos Nois
Drigo írta:Akkor beteszem már a többit is:Varga Tamás írta:Nekem a mozilla is simán letöltötte!
Köszönjük a gyorsaságodat Dani! Nagy vagy!
F.C.Barcelona - UD Almería 5-0 - összefoglaló később
1-0, Eto'o: v1
2-0, Henry: v1
3-0, Eto'o (2): v1
4-0, Eto'o (3): v1
5-0, D.Alves: v1
Elmaradásaim egyike: Athletic Bilbao - F.C.Barcelona - Összefoglaló
váááá! köszi

-
- Eurobarca Staff
Akkor beteszem már a többit is:Varga Tamás írta:Nekem a mozilla is simán letöltötte!
F.C.Barcelona - UD Almería 5-0 - összefoglaló később
1-0, Eto'o: v1
2-0, Henry: v1
3-0, Eto'o (2): v1
4-0, Eto'o (3): v1
5-0, D.Alves: v1
Elmaradásaim egyike: Athletic Bilbao - F.C.Barcelona - Összefoglaló
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nekem a mozilla is simán letöltötte!Drigo írta:Ez is letölthetőIlúvatar írta:kérlek, letölthető legyende azért ezt is köszi
De itt van ez - explorerrel szedd mozilla valamiért nem indítja el a letöltést nálam.

-
- Eurobarca Staff
Ez is letölthetőIlúvatar írta:kérlek, letölthető legyende azért ezt is köszi

Többit majd reggel vagy délután ahogy időm engedi addig is nézhető formátumban ITT megtaláljátok a gólokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2008.10.26. 00:39:35-kor.
- Deus
- Boixos Nois
Drigo írta:ParancsoljIlúvatar írta:a dani alvés gólja kell nekem!mindenképp!!!
kérlek, letölthető legyen és gól öröme is legyen benne

-
- Eurobarca Staff
ParancsoljIlúvatar írta:a dani alvés gólja kell nekem!mindenképp!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Másik topicban már írták, hogy milyen adók,mikor ismétlik az egész meccsetFernando írta:Azóta sem? Én nem találtam semmit. De én nemis nagyon értek hozzá.Fernando írta:Valaki nemtudna linket adni a tegnapi Basel elleni meccsünkről? Sajnos lemaradtam róla egyéb elfoglaltságok miattés hát érdekelne az egész meccs. Torrent vagy link bármi jöhet.
![]()
Senki más?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Azóta sem? Én nem találtam semmit. De én nemis nagyon értek hozzá.Fernando írta:Valaki nemtudna linket adni a tegnapi Basel elleni meccsünkről? Sajnos lemaradtam róla egyéb elfoglaltságok miattés hát érdekelne az egész meccs. Torrent vagy link bármi jöhet.
![]()

- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
http://www.youtube.com/watch?v=Uuy0UWQY4q8---->
Tud valamit Alvés mert ez nagyon nagy gól volt, ezt tik is látjátok ezért. Valdesnek esélye nem volt hogy megfogja ezt a lövést.szépen tekerte el Alvés a labdát mesteri megoldás volt. Én abba reménykedek hogy a barcában is lő ilyen gólt, mint nekünk lőtt régebben.
Tud valamit Alvés mert ez nagyon nagy gól volt, ezt tik is látjátok ezért. Valdesnek esélye nem volt hogy megfogja ezt a lövést.szépen tekerte el Alvés a labdát mesteri megoldás volt. Én abba reménykedek hogy a barcában is lő ilyen gólt, mint nekünk lőtt régebben.
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

nem szabadrúgásgólra gondolok. volt egy "akció" gól 35-rőlLos Banditos írta:Nem emlékszem rá, hogy a Szuperkupában lőtt volna ellenünk szabadrúgás gólt, de a 2006=07-es bajnokságban Sevillában igen.MichaaBee írta:megvan valakinek az a videó, amikor Alvés a '06-os szuperkupán 35-ről talált be ellenünk?előre is köszi!
http://www.youtube.com/watch?v=Uuy0UWQY4q8 <-- 2:03-nál ott a gólja.
Más: Az FCBClan végleg leállt az összefoglalók gyártásával?Mert a 2-3 éve kumma jó vidikek csináltak.

szerk.: a szabadgólra emlékszem, ma reggel amikor keresgéltem, felelevenítettem egy-két vegyes emléket...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2