Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én már beszereztem, sajnos ott sem mutattak túl sokat az ünneplésből. De emléknek jó lesz, elteszem.sjay írta:Én már el kezdtem "beszerezni". A 10gb-os Digi Sport verziót favorizálom.!Leomessi14 írta:Ncore-on mar fent van!Akinek van accja az mar toltheti is lefele,MAGYARUL.
Én már el kezdtem "beszerezni". A 10gb-os Digi Sport verziót favorizálom.Leomessi14 írta:Ncore-on mar fent van!Akinek van accja az mar toltheti is lefele,MAGYARUL.
A Sport-video.hu oldalra kell regisztrálni, itt 99%, hogy fent lesz a meccs magyar kommentárral. Nem azonnal töltik fel, mint a Rojadirectások, de szerintem megéri rá várni.bali 15 írta:Magyar kommentátorral nem tudsz?
Amúgy köszi már töltök is egy angol nyelvűt.
ne légy telhetetlenbali 15 írta:Magyar kommentátorral nem tudsz?de van
Amúgy köszi már töltök is egy angol nyelvűt.
Magyar kommentátorral nem tudsz?de van
Meg azt hozzaszeretnem tenni hogy a Manchester korrekten megprobalt jatszani es TAMADNI, de tenyleg lenyegre toroen amikor volt ra lehetoseguk mentek elore becsulettel...es a goljuk is pazar volt azert, meg ha picit les szaga is volt...Nem azt csinaltak mint a Madrid, Chelsea es tarsai...Az oreg skotnak ezert is egy pluszpont hu maradt sajat magahoz az oreg es nem allt be a sundiszno csapatot csinalok soraba....Boixos írta:a meccs előtt még kicsit fáztam attól, nehogy az legyen a szitu, mint anno a milan ellen, amikor otthon minden a miénk volt, mégis egy olyan sima négyest kaptunk, h csak na.
ez a csapat nem az akkori és ez a meccs nem az a meccs volt.
brutális különbség volt a két brigád között és ezt nem arcoskodásból mondom, ugyanezt nyilatkozzák a mencseszteriek is, akik előtt külön le a kalappal ezért (is). meg lehet nyilvánulni így is egy vesztes meccs után, nem biztos, h mocskolódásal kell oldani a feszkót, ugye speciálisötös? dehát vannak úriemberek ugye, és vagy te b+. ennyit erről.
de vanbali 15 írta:Srácok, talán még korai de nincs tippetek, hogy honnan lehetne letölteni a meccset?
a játékosok prémiumát talán fedeziMessithebest írta: Szerk.: Olvastam, hogy 126 millió eurót kapunk a BL győzelemért! Lehet megvenni akárkit
Sokgólos meccsreMessithebest írta:Egyébként, Barca - Porto, mire számítotok? Tudom hogy még messze van, de..... Villas-Boasra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit rak össze. Sokan Mou-utódnak tartják.
Szerk.: Olvastam, hogy 126 millió eurót kapunk a BL győzelemért! Lehet megvenni akárkit
Először én is gratulálok a csapatnak!!!, még nem írta ide.Subinho írta:nagyon nagy meccs volt a tegnapi és nem csak az eredmény miatt!!! maximális riszpekt mindkét csapatnak, mert elkápráztatak minket!!! valóban ez a 2 csapat most európa legjobbja és ez a meccs az év meccse volt!!! a Barca megérdemelten került európa trónjára, mert jelenleg egyértelműen ők a világ legjobbja!!!
Szerintem nincs szükségünk nagy igazolás(ok)ra, a keret szinte tökéletes, pár tartalékra lenne még szükség védő poszton. Ha nem adunk el sok játékost, nem is nagyon kell vásároljunk. Tartogassuk csak a pénzünket!Messithebest írta:Szerk.: Olvastam, hogy 126 millió eurót kapunk a BL győzelemért! Lehet megvenni akárkit