Már leírtam a "véleményem" a tegnapi meccsről de most még1x csak másképp.
A tegnapi meccset felesleges elemezni. Az első 10 perc MU rohamok után a Barca felvette a saját játékát és mivel az egész földön ők tudják a legjobban ezt az 5-10 méteres körömpasszokat csinálni, így egyszerűen képtelenek voltak mit kezdeni velük a Manchesteriek és ennek meg is lett az eredménye: 3-1
De hatalmas respect, sőt a hatalmas kevés. A legeslegnagyobb respect jár a MU-nak és Fergusonnak. Valencia volt kb az egyedüli aki szabálytalankodott többször mint 2. Volt kb 20 szabálytalanság az egész meccsen és
0 1-2 perces reklamálás és balhézás a 2 csapat között. Ferguson emiatt is a legnagyobb edzők között van mert nem bírózott, hogy Villa kezezett
(bár Giggs is utána) vagy értetlenkedik stb. Egyszerűen beismerte hogy vereséget szenvedtek a világ legjobb csapata előtt és kész.
Ami pedig a játékosokat illeti egy kicsit tényleg elemeznék ha szabad

Valdés: Mindig akkor jött ki a kapujából amikor kellett. Gólról nem tehetett.
Védelem: Nem volt különösebb gond max Piqué majdnem öngólt lőtt. Masch megmondtam hogy kulcsszerepet fog játszani a védelem tengelyében
Középpálya: Ennél jobb középpálya nem igen lesz mint most ez a trió. Iniesta és Xavi kimondhatatlanul fontos szerepet játszott az egész mérkőzésen mert testcseleikkel, remek átadásokkal, visszazárásokkal,
lövésekkel segítették hozzá a Barcát a győzelemhez. Busquets pedig végezte ismét a dolgát bár a színészkedés nem maradhatott ki....
Csatársor: Villa szerintem jól játszott mert azon a poszton több labdát kapott és lőhetett kapura. El tudnám képzelni a kövi szezonra is ezt a felállást. Pedro szépen "csöndben" bejárta az egész pályát és segítette társait a támadásban + lőtt egy gólt.
No és ugye Messi. Ott középen szerencsére nem rúgták fel így lazán cselezgetett és irányított + gólt szerzett a meccsen egyszerre
Felesleges elemezni, mégis elemeztem :I
CAMPEOOONES CAMPEOOONES CAMPEOONES EEE-OOO-EEE!!!!