2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
AZt hiszem Guardiola azt nyilatkozta, hogy Abi még nem tud egy egész meccset végig játszani, úgyhogy előfordulhat, hogy egy hatalmas taps marad neki a meccs végére aztán ennyi.MessiFan írta:No hál istennek nem lesz se Pepe se Ramos. Így könnyebben járható lesz a védelem
Fontos lenne, hogy se a meccs elején se a második félidő elején ne kapjanak gólt mert onnan nehéz lesz visszahozni.
Kezdőm: Valdes,Alves,Puyol,Piqué,Abidal,Busquets,Xavi,Iniesta,Afellay,Messi,Villa
Abidalban nem vagyok biztos, de ha a keretben van akkor kezdhetne. Afellay meg megérdemli.
Győzelmet várok. VAMOS BARCA!
Alvesről tudok én. A többit nem.RonaldinhoX írta:ki van sárgaveszélyban?????
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 17228.htmlmonyo69 írta:Ki tud vmit Iniestáról? vagy csak én vagyok alulinformált?
Általában Ramos és Pepe vert meg minket fejjel, meg a csere Adebayor.a mi gyengéink a szögletek, illetve egyéb beíveléses pontrúgások. Nem véletlen próbálkozott Di Maria sem sok szabad kiharcolásával az első meccsen, veszélyesek lehetnek onnan.
mindössze 3 hsz-t kell visszaolvasnodbottlikakos írta:Szerintem 1 gólt mindenképp fogunk lőni.De még akkor is csak hármat kéne lőnie a Madridnak.Törekedjünk a legalább 2 rúgott gólra!
A döntőre törlődnek a sárgák?
Én úgy tudom, hogy nálunk senki sincs veszélyben.salas9 írta:"Amennyiben sárga lapot kap Cristiano Ronaldo, Raúl Albiol, Di María illetve Adebayor a honlapi Barcelona elleni mérkőzésen, úgy kihagyni kényszerül eltiltás miatt a soron következő Bajnokok Ligája mérkőzést."lluisllach89 írta:Csak az hagyja ki a döntőt akit kiállítanak.
Ebben az esetben, nálunk Mascherano és Dani Alves van veszélyben. Jó lenne ha megúsznák sárga nélkül.
"Amennyiben sárga lapot kap Cristiano Ronaldo, Raúl Albiol, Di María illetve Adebayor a honlapi Barcelona elleni mérkőzésen, úgy kihagyni kényszerül eltiltás miatt a soron következő Bajnokok Ligája mérkőzést."lluisllach89 írta:Csak az hagyja ki a döntőt akit kiállítanak.
Sztem most a Madrid kijön a sündisznóból és akkor Afellay gyorsaságát jól ki lehetne használni, ezért gondoltam így. Bár ez esetben meg lehet, hogy jobb lenne, ha Pedro kezdene Villa helyett. Úgy gondolom, hogy a legnagyobb valószínűsége annak van, hogy az MVP kezdjen, mert Villa és Pedro is pihent a hétvégén. Azért reménykedek hátha így kezdünkTrogAir írta:Szerintem azért Pedronak kezdenie kéne, de tetszik a kezdődBarcaman1993 írta:Akkor a kezdőm holnapra:
Valdes-Alves, Piqué, Mascherano, Puyol-Xavi, Busquets, Iniesta-Afellay, Messi, Villa
Vki megmondaná, hogy ki van lapveszélyben? Vagy itt már törlődnek a lapok? Nem igazán vagyok képben, de ha elmegyünk a döntőig (aminek elég nagy valószínűsége van), akkor nem B csapattal kéne majd játszanunk. Remélem Guardiola okos cserékkel majd ezt a problémát megoldja. Esetleg vki kiírhatná, hogy kik vannak veszélyeztetve.
Fő a sportszerű játék (lehetőleg sárga nélkül) és a győzelem.