Élő közvetítések
Ezt szépen bepakolta
- baas11
- Entrenador del Barça
Hát igen … egy ilyen vérszegény kiscsapat ellen sima 3 al kene fordulni , nem 1-1,5 kaput talált lövéssel 45 perc alatt !
Nem vagyunk egy veszélyes csapat na

-
Mondjuk az tényleg nagyon durva h 1 éven belül ingyen dobtuk a Suarez Messi Griezman triót !!!
Most meg a kaput nem találjuk

"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
a (még mindig)Koemanozókat ki kell ábrándítanom: semmi nem változott. Mingueza a foci paródiájává nőtte ki magát, Agüero (rég tudtam) nem focizni jött ide, Depay ott kint a szélen(is) veszélytelen a kapura. de u.az bármelyik.
ezek nem támadják a kaput, hanem félnek a közelébe menni. béna kacsák.
ezek nem támadják a kaput, hanem félnek a közelébe menni. béna kacsák.
Klasszisunk sajnos már nincs. Én viszont felszabadult játékosokat látok, akik bizonyítani akarnak. Nekem már ennyi is elég, hogy tudjak végre igazán szurkolni a csapatunk sikeréért.
- Deluigi
- Entrenador del Barça
volt par passz a 16-os fele kozepen, amik bejottek es eddig nem nagyon lattunk ilyeneket
a ket fiatal kozeppalyas nagyon jol jatszik, kis szerencsevel vezethetnenk, de ugy erzem, meglesz a masodik felidoben
a ket fiatal kozeppalyas nagyon jol jatszik, kis szerencsevel vezethetnenk, de ugy erzem, meglesz a masodik felidoben
Én semmi változást nem látok, az elején kicsit jobban pörögtünk, de ennyi. Mondjuk nem is várok el változást, de azt mindenképpen, h nyerjünk.
Sajnos továbbra is hiányzik a felső harmadban a klasszis.
Sajnos továbbra is hiányzik a felső harmadban a klasszis.
Teljesen fel kell építeni egy csapatot. Koeman idejében semmi csapatjáték nem volt. Illetve az nem csapatjáték volt, csak egy ember agyament elképzelése a fociról.
- davi10
- Llegenda del Barça
Nagyon furcsa, hogy van egy (tizen)kilencesünk, aki hozzá tud tenni a csapatjátékhoz.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Destet làttátok már cselezni?
Busi megint elszórja a labdákatak, bealszik néha
Busi megint elszórja a labdákatak, bealszik néha
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2021.10.30. 21:37:35-kor.
- Subinho
- Director del Fútbol
Hihetetlen. Láthatóan jobb a játék. Ennyi idő biztos nem volt elég Serginek, de lehet, hogy az is elég, hogy nem Koeman "készítette fel" a srácokat.
Felmerül bennem, hogy ez egy edzőbuktatés volt.
Felmerül bennem, hogy ez egy edzőbuktatés volt.
Kifejezetten felüdülés látni, hogy tudnak futni, mernek cselezni, támadják a kaput.
Már most élvezetesebb a meccs, mint bármelyik Koeman meccs
Basszus, és még mi panaszkodtunk az edzökre meg orvosokra. Ezeknél meg 20 perc alatt ketten sántulnak le
Már most élvezetesebb a meccs, mint bármelyik Koeman meccs
Basszus, és még mi panaszkodtunk az edzökre meg orvosokra. Ezeknél meg 20 perc alatt ketten sántulnak le
Csak nekem tűnik úgy hogy az összes mozgás, minden megindulás más?Az akaratot vélem felfedezni.

- baas11
- Entrenador del Barça
Kosziiigrgly50 írta: ↑2021.10.30. 21:16:18Kicsit bonyolult, akadozik, de én ezt használom, ha minden kötél szakad.
http://www.sport365.live
http://www.sport365.live/en/home
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Elfogultság nélkül mondom, hogy jobb a mozgása a játékosainknak. Az eredmény egyelőre mellékes - persze nagyon örülnék, ha nyernénk. Most kiderül, hogy hogy is tudunk operálni egy 10 emberrel védekező csapat ellen.
Bármi is lesz az eredmény a játékosok testbeszéde sokat elárul a volt edző nyomasztó, elnyomó, romboló tevékenységéről! Mentálisan padlóra küldte a játékosokat. Semmilyen érdeme nincs, edzőként totális csőd.
Miért kellett a menesztéssel ennyit várni? Hol vannak a szakemberek, akiknek ezt látniuk kellett volna? Veszélybe került a dobogó elérése, a BL továbbjutás. Minket pedig hónapok óta kínoztak a gyalázatos játékkal.
Miért kellett a menesztéssel ennyit várni? Hol vannak a szakemberek, akiknek ezt látniuk kellett volna? Veszélybe került a dobogó elérése, a BL továbbjutás. Minket pedig hónapok óta kínoztak a gyalázatos játékkal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rob888 2021.10.30. 21:30:46-kor.
Kicsit bonyolult, akadozik, de én ezt használom, ha minden kötél szakad.
http://www.sport365.live
http://www.sport365.live/en/home
Hát eddig meglepően jól pörgünk