Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legalább Gumbau nem középszer.S.Agüero írta:Ha szerinted középszer Thiago meg Samper is, akkor nem sok jó játékost ismerhetsz el.Leon írta:Nem csak te. Nekem ez a Samper dolog is kezd olyan lenne itt mint a Thiago ügy volt. Oké,tehetséges mindkettő de akkor is csak középszerek. Biztos ha ő is távozik innen akkor itt a fórumon ugyanúgy felvonják a fekete lobogót és ismét féléves siratás kezdődik.
Ha szerinted középszer Thiago meg Samper is, akkor nem sok jó játékost ismerhetsz el.Leon írta:Nem csak te. Nekem ez a Samper dolog is kezd olyan lenne itt mint a Thiago ügy volt. Oké,tehetséges mindkettő de akkor is csak középszerek. Biztos ha ő is távozik innen akkor itt a fórumon ugyanúgy felvonják a fekete lobogót és ismét féléves siratás kezdődik.
Legújabb hírek szerint mind Nolito, mind a Barca tagadta volna, hogy megpróbálnánk megszerezni. Olyat is olvastam, hogy Rafinha lesz a 4. számú támadó Pedro távozása esetén. Ezt nem tartom túl jó ötletnek, még ha mostanában szélsőt is játszott eddig, neki inkább a középpályán van a helye..Messias2 írta:Csak az a baj, ha Pedro távozna is, akkoris elvileg jönne a helyére Nolito, és hát LE-ből kiindulva valoszínűleg őt fogja eröltetni a fiatalok helyett. Valamint Arda-t is be lehet vetni a szélen.
Ellenféltől, meg meccsszitutól függően lehet, hogy nem az kell majd, amit Busi tud nyújtani, van benne logika, idén is sokszor le lett cserélve Sergio. Viszont Gumbau azon kívül, hogy magas és nagydarab, semmi mással nem tűnik ki. Nem tudok arra amit kértél statot keresni sajna Bob, de az utóbbi pár meccsen látszott, hogy nem nyeri olyan nagy %-ban a párharcait a srác, a testi ereje ellenére sem. Az meg csak hab a tortán, hogy ha letámadják, elég könnyen zavarba hozható, engem nagyon nem nyűgözött eddig le. Gondolom a Masiaval foglalkozó portálok többsége se véletlenül állt értetlenül már azelőtt se, hogy mit keres ő az amcsi túrán, azt meg végképp nem érti senki, hogy miért van miatta jegelve Samper..S.Agüero írta:De Samper és Busi ugyanazon a poszton játszik, tehát egyszerre úgyse lennének pályán. Akkor minek kellene más stílusú vkp?
Nekem ez is +1 amúgy Samper mellett, ő előrébb is meg tudja állni a helyét, jobban is, mint Busi. Gumbau már kevésbé, LA ellen ez látható volt.Bob_Marley írta:Rögzített poszt úgysincs, Samper is a pálya több részén felbukkan, ahogy Gumbau is vagy Busquets is vagy bárki más is. Nem vkp-ról volt szó hanem középpályásról. Szerintem ilyen típusú embert ezért próbálgat Enrique, mert ilyen is kell neki (Pogba-s hírek is erre engednek következtetni).
Rögzített poszt úgysincs, Samper is a pálya több részén felbukkan, ahogy Gumbau is vagy Busquets is vagy bárki más is. Nem vkp-ról volt szó hanem középpályásról. Szerintem ilyen típusú embert ezért próbálgat Enrique, mert ilyen is kell neki (Pogba-s hírek is erre engednek következtetni).S.Agüero írta: De Samper és Busi ugyanazon a poszton játszik, tehát egyszerre úgyse lennének pályán. Akkor minek kellene más stílusú vkp?
Csak az a baj, ha Pedro távozna is, akkoris elvileg jönne a helyére Nolito, és hát LE-ből kiindulva valoszínűleg őt fogja eröltetni a fiatalok helyett. Valamint Arda-t is be lehet vetni a szélen.Gareth Tello írta:
Most Munir és Sandro is tetszett, igen jól mozognak a széleken is. Nem biztos, hogy rosszul járnánk, ha Pedro távozna, és ők ketten maradnának itt az MSN mögé.
De Samper és Busi ugyanazon a poszton játszik, tehát egyszerre úgyse lennének pályán. Akkor minek kellene más stílusú vkp?Bob_Marley írta:Statisztikailag lehet több labdát szerez, de Samper típusú ember már van Busquets személyében. Olyan statot keress, ami kifejezetten párharcokat számít, kapuskirúgásnál lefejelnek vagy sem és társai.palesz77 írta:.....![]()
LE szerintem ilyen embert keres, aki nagy darab elfejeli a labdákat és földön sem ügyetlen. Most feltudom hozni pl Mathieu-Bartra esetében is, lehet hogy Bartra amúgy jobban hozza ki a labdát és intelligensebb is, de Mathieu magasabb, robusztusabb és ezért is játszik többet. Középpályára pl Pogba ezért is lenne tökéletes, mert baromi jól kiegészítené egymást az Iniesta-Rakitic-Pogba-Busquets négyes, épp aki fent van. Pogba az erő, Busquets az ész, Rakitic a szív, Iniesta az elegancia. LE egyik irányelve, hogy a repertoár olyan széles legyen amilyen csak lehet. Samper típusú ember már van, Gumbau féle kevésbé. Ez lehet az ok, hogy Gumbau-t nézegeti, s amúgy jó is volt.
Én nem Gumbau-t védem és Samper ellen beszélek, nekem aztán hót mindegy melyik van fent, a logikát kérdezte valaki, szerintem meg ez a logika benne, hogy LE magas, erős középpályást keres, vagy legalábbis ilyet néz.
Én bíznék a Sando&Munir kettősben, ha Pedro távozik. Én nem hoznék ide senkit sem.mess2009 írta:...
Statisztikailag lehet több labdát szerez, de Samper típusú ember már van Busquets személyében. Olyan statot keress, ami kifejezetten párharcokat számít, kapuskirúgásnál lefejelnek vagy sem és társai.palesz77 írta:.....
grimaldo baromira elfért volna, adriano kétes helyzete, alves nyaralása, vidal tiltása miatt. szegény douglas már az első felkészülési meccsén egy egész meccset kellett végigtoljon, azóta sérüléssel is bajlódik, amibe most sikeresen belesérült. pedig úgy tűnt megmutatja, hogy nem csak egy kamuigazolás.palesz77 írta:Amúgy jópofa, hogy előszezon előtt 4 játékos sorsa volt kérdéses, név szerint Halilovic, Adama, Samper és Grimaldo. Ezek közül 2-t el se vitt magával Lucho - Grimaldo mellőzését őszintén nem bírom megérteni, elmentünk 3 szélső hátvéddel Amerikába, miközben ő itt van -, Halilovic és Samper pedig, akik bizonyítani szeretnék, hogy érettek az első csapatra, kapták a legkevesebb percet eddig a mezőnyjátékosok közül.. Persze Lucho tudja, mit miért csinál, de nekem elég érdekes ez.
Bocsi, hogy így idézlek, remélem nem baj, csak erre akarok egyedül reagálni, úgyhogy a nyelvtani helyesség kedvéért az egyik mondatodban a többesszámot egyesszámra átírtam, remélem nem baj.Bob_Marley írta:Gumbau szerintem azért kap több lehetőséget, mert egy magas jó felépítésű emberke, s LE rendszerében az ilyen típusú emberek előnyt élveznek. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több párharcot sikerüljön nyerni akár a középpályán akár a a pálya többi részén. ... Samper pedig nem ilyen típusú ember. ... Samper pedig egy ügyes gyerek, de ő is még erőben kevés.
Ezzel totál egyetértek.Alcantara írta:Tetszik ez a Sandro gyerek nekem. Az előző szezonban is benne volt a gól, ha játszott.
Jó lesz ő nagyon nekünk az MSN mögé.
A Halilovic gyerek viszont nagyon könnyű egyelőre, semmi keresnivalója a nagy csapat környékén.
Mehetne izmosodni egy középcsapatba, rengeteg játéklehetőséggel, mert itt így semmi nem lesz belőle.
Digi adja őket.Klaczy írta:Adja a tévé ezeket a meccseket?
És ezzel nagyjából fel is soroltad az összes erényét. Samper gyakorlatilag minden más területen köröket ver rá. Értem én, hogy a fizikai aspektus is fontos, főleg Enriquénél, de ezt azért kicsit túlzásnak érzem.Bob_Marley írta:Gumbau szerintem azért kap több lehetőséget, mert egy magas jó felépítésű emberke