Egyéb Barça meccsek

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!

Legyen külön Barca Femeni topic?

Igen
10
40%
Nem, ez a topic is megfelel
15
60%

Szavazatok száma: 25
Messias2
Director del Fútbol

2015.07.30. 00:04:57

S.Agüero írta:
Leon írta:Nem csak te. Nekem ez a Samper dolog is kezd olyan lenne itt mint a Thiago ügy volt. Oké,tehetséges mindkettő de akkor is csak középszerek. Biztos ha ő is távozik innen akkor itt a fórumon ugyanúgy felvonják a fekete lobogót és ismét féléves siratás kezdődik. :mrgreen:
Ha szerinted középszer Thiago meg Samper is, akkor nem sok jó játékost ismerhetsz el. :D
Legalább Gumbau nem középszer. :mrgreen:
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
MatyiG
Adminisztrátor

2015.07.30. 00:03:28

Leon írta:Nem csak te. Nekem ez a Samper dolog is kezd olyan lenne itt mint a Thiago ügy volt. Oké,tehetséges mindkettő de akkor is csak középszerek. Biztos ha ő is távozik innen akkor itt a fórumon ugyanúgy felvonják a fekete lobogót és ismét féléves siratás kezdődik. :mrgreen:
Ha szerinted középszer Thiago meg Samper is, akkor nem sok jó játékost ismerhetsz el. :D
Leon
Director del Fútbol

2015.07.29. 23:53:34

Nem csak te. Nekem ez a Samper dolog is kezd olyan lenne itt mint a Thiago ügy volt. Oké,tehetséges mindkettő de akkor is csak középszerek. Biztos ha ő is távozik innen akkor itt a fórumon ugyanúgy felvonják a fekete lobogót és ismét féléves siratás kezdődik. :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
MR. TROMORT777

2015.07.29. 19:28:34

Csak én akarom kitépni a hajamat ettől a Samper témától? Mintha LE a BL elődöntőkben Messit padoztatná, olyan nagy imádat van felé. Nem rossz a srác, már amennyit lehetett látni belőle, de semmi nem bizonyítja, hogy őt most annyira tolni kellene. Azért a Barca edzői stábjában nem akárkik dolgoznak és csak ők látják napról napra, hogy teljesít az edzéseken. Kétlem, hogy mellőzné LE csak úgy ok nélkül. Azért azt sokan elfelejtik, hogy nem csak a meccsek vannak. Eleget látják edzésen, hogy ki, hogy tud teljesíteni. Nyílván jó a srác, de semmivel nem láttam Tőle többet mint pl Sergi Roberto-tól. Illetve amit Bob is feszeget, hogy LE elképzeléseibe nem feltétlen van szükség még egy ilyen típusú játékosra. Szóval csak nem értem mi ez a nagy áradozás az irányába. Lehet LE az alapján rakta össze a csapatot, hogy ki mennyire elszántan dolgozott a héten, Mi van ha Gumbau keményebben edzett és azzal érdemelte ki?

Gumbau egyébként nem tűnik nagy valaminek, de felépítéséhez képest nem ügyetlen és messze nem volt olyan rossz.

Aki szerintem írtó kevés az Halilovic. Nincs helye az első csapat környékén jelenleg. Jó lenne valami kölcsön ahol végig tolhatná a szezont.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.07.29. 18:58:54

Messias2 írta:Csak az a baj, ha Pedro távozna is, akkoris elvileg jönne a helyére Nolito, és hát LE-ből kiindulva valoszínűleg őt fogja eröltetni a fiatalok helyett. Valamint Arda-t is be lehet vetni a szélen.
Legújabb hírek szerint mind Nolito, mind a Barca tagadta volna, hogy megpróbálnánk megszerezni. Olyat is olvastam, hogy Rafinha lesz a 4. számú támadó Pedro távozása esetén. Ezt nem tartom túl jó ötletnek, még ha mostanában szélsőt is játszott eddig, neki inkább a középpályán van a helye..
S.Agüero írta:De Samper és Busi ugyanazon a poszton játszik, tehát egyszerre úgyse lennének pályán. Akkor minek kellene más stílusú vkp?
Ellenféltől, meg meccsszitutól függően lehet, hogy nem az kell majd, amit Busi tud nyújtani, van benne logika, idén is sokszor le lett cserélve Sergio. Viszont Gumbau azon kívül, hogy magas és nagydarab, semmi mással nem tűnik ki. Nem tudok arra amit kértél statot keresni sajna Bob, de az utóbbi pár meccsen látszott, hogy nem nyeri olyan nagy %-ban a párharcait a srác, a testi ereje ellenére sem. Az meg csak hab a tortán, hogy ha letámadják, elég könnyen zavarba hozható, engem nagyon nem nyűgözött eddig le. Gondolom a Masiaval foglalkozó portálok többsége se véletlenül állt értetlenül már azelőtt se, hogy mit keres ő az amcsi túrán, azt meg végképp nem érti senki, hogy miért van miatta jegelve Samper..

Plusz az sem elhanyagolható szempont, hogy a támadásépítés ezen a poszton kezdődik nálunk, Busi hiányát megérezzük szinte minden meccsen. Na most ha itt Gumbau lenne az, akinek nyomás alatt ki kéne hoznia, és gyorsan továbbtennie a labdát.. :roll: Samper erre sokkal inkább alkalmas. Értem amúgy a logikát abban, hogy a testi ereje miatt preferálja, csak annyi más szól ellene, hogy nem tudom ezt én személy szerint elfogadni, mint jogos érv..
Bob_Marley írta:Rögzített poszt úgysincs, Samper is a pálya több részén felbukkan, ahogy Gumbau is vagy Busquets is vagy bárki más is. Nem vkp-ról volt szó hanem középpályásról. Szerintem ilyen típusú embert ezért próbálgat Enrique, mert ilyen is kell neki (Pogba-s hírek is erre engednek következtetni).
Nekem ez is +1 amúgy Samper mellett, ő előrébb is meg tudja állni a helyét, jobban is, mint Busi. Gumbau már kevésbé, LA ellen ez látható volt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.29. 18:48:10

S.Agüero írta: De Samper és Busi ugyanazon a poszton játszik, tehát egyszerre úgyse lennének pályán. Akkor minek kellene más stílusú vkp?
Rögzített poszt úgysincs, Samper is a pálya több részén felbukkan, ahogy Gumbau is vagy Busquets is vagy bárki más is. Nem vkp-ról volt szó hanem középpályásról. Szerintem ilyen típusú embert ezért próbálgat Enrique, mert ilyen is kell neki (Pogba-s hírek is erre engednek következtetni).
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.07.29. 18:34:59

Gareth Tello írta:
Most Munir és Sandro is tetszett, igen jól mozognak a széleken is. Nem biztos, hogy rosszul járnánk, ha Pedro távozna, és ők ketten maradnának itt az MSN mögé.
Csak az a baj, ha Pedro távozna is, akkoris elvileg jönne a helyére Nolito, és hát LE-ből kiindulva valoszínűleg őt fogja eröltetni a fiatalok helyett. Valamint Arda-t is be lehet vetni a szélen.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.07.29. 18:28:23

Bob_Marley írta:
palesz77 írta:.....
Statisztikailag lehet több labdát szerez, de Samper típusú ember már van Busquets személyében. Olyan statot keress, ami kifejezetten párharcokat számít, kapuskirúgásnál lefejelnek vagy sem és társai. :D
LE szerintem ilyen embert keres, aki nagy darab elfejeli a labdákat és földön sem ügyetlen. Most feltudom hozni pl Mathieu-Bartra esetében is, lehet hogy Bartra amúgy jobban hozza ki a labdát és intelligensebb is, de Mathieu magasabb, robusztusabb és ezért is játszik többet. Középpályára pl Pogba ezért is lenne tökéletes, mert baromi jól kiegészítené egymást az Iniesta-Rakitic-Pogba-Busquets négyes, épp aki fent van. Pogba az erő, Busquets az ész, Rakitic a szív, Iniesta az elegancia. LE egyik irányelve, hogy a repertoár olyan széles legyen amilyen csak lehet. Samper típusú ember már van, Gumbau féle kevésbé. Ez lehet az ok, hogy Gumbau-t nézegeti, s amúgy jó is volt.

Én nem Gumbau-t védem és Samper ellen beszélek, nekem aztán hót mindegy melyik van fent, a logikát kérdezte valaki, szerintem meg ez a logika benne, hogy LE magas, erős középpályást keres, vagy legalábbis ilyet néz.
De Samper és Busi ugyanazon a poszton játszik, tehát egyszerre úgyse lennének pályán. Akkor minek kellene más stílusú vkp?
roby122
Entrenador del Barça

2015.07.29. 18:15:47

mess2009 írta:...
Én bíznék a Sando&Munir kettősben, ha Pedro távozik. Én nem hoznék ide senkit sem.
Sandro-ban én jelenleg többet látok, mint Munir-ban. Chelsea ellen nekem Munir játéka kicsit olyan erőltetett volt, nagyon akart ,de semmi sem jött össze neki. Sandronak jobban bejön ez a széljáték. De ha itt valaki kölcsönbe fog menni az egészen biztos Sandro lesz, Munirt megmondták, hogy nem adják kölcsön.

Halilovicsot ne temessük. Az A csapatba még nyilván kevés, jó lesz neki ott a harmadosztályba. Idén még maradna, viszont jövőre mehetne kölcsönbe egy Betis szintű csapathoz, vagy esetleg egy Celtához.

Hazard-ot már Rakitic-nek vagy Douglasnak szerelnie kellett volna. Nem teljesen Bartra hibája volt, viszont az tény, hogy Bartra pont az ilyenek miatt nem lesz soha kezdő. És pont az ilyenek miatt preferálja Lucho Mathieu-t. Én ezt még mindig a fizikai adottságoknak meg a határozottságnak tudom be.

Stegen-en látszik, hogy most nagyon erőlködik a kezdőbe jutásért, viszont Bravo valamit nagyon tudhat. "Ha aggódnék a helyem miatt, már repülőre ültem volna, és én is lerövidítettem volna a szabadságomat. De nem tettem. "
Én jobban örülnék ha végre Stegen védhetne, a bajnokságban is, viszont ha még 1 évig marad a szisztéma akkor sem döfnék tőrt magamba. Esetleg MaTs.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.29. 18:00:15

palesz77 írta:.....
Statisztikailag lehet több labdát szerez, de Samper típusú ember már van Busquets személyében. Olyan statot keress, ami kifejezetten párharcokat számít, kapuskirúgásnál lefejelnek vagy sem és társai. :D
LE szerintem ilyen embert keres, aki nagy darab elfejeli a labdákat és földön sem ügyetlen. Most feltudom hozni pl Mathieu-Bartra esetében is, lehet hogy Bartra amúgy jobban hozza ki a labdát és intelligensebb is, de Mathieu magasabb, robusztusabb és ezért is játszik többet. Középpályára pl Pogba ezért is lenne tökéletes, mert baromi jól kiegészítené egymást az Iniesta-Rakitic-Pogba-Busquets négyes, épp aki fent van. Pogba az erő, Busquets az ész, Rakitic a szív, Iniesta az elegancia. LE egyik irányelve, hogy a repertoár olyan széles legyen amilyen csak lehet. Samper típusú ember már van, Gumbau féle kevésbé. Ez lehet az ok, hogy Gumbau-t nézegeti, s amúgy jó is volt.

Én nem Gumbau-t védem és Samper ellen beszélek, nekem aztán hót mindegy melyik van fent, a logikát kérdezte valaki, szerintem meg ez a logika benne, hogy LE magas, erős középpályást keres, vagy legalábbis ilyet néz.
Kép
Kép
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2015.07.29. 15:49:47

én csak abban bízom, hogy LE. "kalandozásai" nem tartanak olyan sokáig mint tavaly, és nem kell neki öt meccs, hogy rá jöjjön: SR. nem jobbhátvéd [-X akkor sem ha mégoly inteligens amilyennek ő látja.
Sandro és Munír tavaly is reménykeltőek voltak az előszezonban aztán viszont a nagy semmi...(és nem csak az egyben!) persze a gólja az szép volt!
Halilovicsnak egyelőre nagyobb a füstje....
ami igazán fáj, az Bartra...., bár egy Hazard mellett nem szégyen gólt kapni de....ez már a második.
ami engem illet a kapus kérdésben nem haboznék Bravo javára...elsősorban azt nem látom amit annyira ragasztanak rá( TS.-re) hogy milyen jó lenne lábbal...semmivel sem kevesebb a pontatlan kirúgása, pl. a Hazard gólnál pedig szerintem be ragadt... ez persze erősen szubjektív, de én nyugodtabb vagyok ha Bravó véd.
aminek kimondottan örülök, az Rafinha! szerintem beérett az első csapatba, csak egy jó hely kellene neki.
Gumbauhoz nem tudok mit mondani, az biztos, hogy ki nem tűnt eddig semmilyen képességgel...Gondolom, LE.-ben is él egy olyan, hogy szeretne felfedezni egy valakit a semmiből...én szurkolok neki.
kristop
Entrenador del Barça

2015.07.29. 15:37:17

palesz77 írta:Amúgy jópofa, hogy előszezon előtt 4 játékos sorsa volt kérdéses, név szerint Halilovic, Adama, Samper és Grimaldo. Ezek közül 2-t el se vitt magával Lucho - Grimaldo mellőzését őszintén nem bírom megérteni, elmentünk 3 szélső hátvéddel Amerikába, miközben ő itt van -, Halilovic és Samper pedig, akik bizonyítani szeretnék, hogy érettek az első csapatra, kapták a legkevesebb percet eddig a mezőnyjátékosok közül.. Persze Lucho tudja, mit miért csinál, de nekem elég érdekes ez.
grimaldo baromira elfért volna, adriano kétes helyzete, alves nyaralása, vidal tiltása miatt. szegény douglas már az első felkészülési meccsén egy egész meccset kellett végigtoljon, azóta sérüléssel is bajlódik, amibe most sikeresen belesérült. pedig úgy tűnt megmutatja, hogy nem csak egy kamuigazolás.

de halilovicnak tényleg semmi keresnivalója az első csapat közelében, én szinte biztos vagyok benne, hogy csak muszájból van ott a felkészülési tornán és ezért is játszik ennyit. egyszerűen nem elég jó, amikor láttam a bében, szerintem még oda is kevés volt sokszor. neki kellene még egy-két év valahol, de már akkora sztárnak kiáltották ki szimplán a tehetsége miatt, hogy nemhiszem hogy várni fog annyit.

samper, benne még bízok hogy megmutatja. legutóbb a fiatalokkal állt be, most az iniesta+rafinha középpálya tagjaként. következőre akár kezdhetne is.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
palesz77

2015.07.29. 14:26:00

Bob_Marley írta:Gumbau szerintem azért kap több lehetőséget, mert egy magas jó felépítésű emberke, s LE rendszerében az ilyen típusú emberek előnyt élveznek. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több párharcot sikerüljön nyerni akár a középpályán akár a a pálya többi részén. ... Samper pedig nem ilyen típusú ember. ... Samper pedig egy ügyes gyerek, de ő is még erőben kevés.
Bocsi, hogy így idézlek, remélem nem baj, csak erre akarok egyedül reagálni, úgyhogy a nyelvtani helyesség kedvéért az egyik mondatodban a többesszámot egyesszámra átírtam, remélem nem baj. :) Na szóval.. :D

Ez elméletben jól hangzik, csak gyakorlatban nem így van. A "gyengébb" Samper az eddigi 75 perce alatt 11 labdát szerzett, míg a fizikailag jobb Gumbau a 101 perce alatt 12-t tudott. És igazából ebből 2-t le is lehetne vonni, mert ezeket úgy szerezte, hogy félpályán elszerencsétlenkedte a labdát, és a 16-osnál nagy nehezen sikerült mentenie - igen, eléggé rájuk fókuszálok meccs közben.. :D Egyáltalán nem kevés Samper, az évközi 1 szem Bl meccsén is szerzett 12 labdát, attól még, hogy nem egy bivaly - bár az 181-es magassághoz a 71 kiló nem rossz szerintem - nagyon harcias tud lenni, és ügyesen szerez labdát - ott van Verratti is például, fizikailag 0 ránézésre, aztán alig lehet megélni mellette a pályán, Messi is tudna mesélni.

Amúgy jópofa, hogy előszezon előtt 4 játékos sorsa volt kérdéses, név szerint Halilovic, Adama, Samper és Grimaldo. Ezek közül 2-t el se vitt magával Lucho - Grimaldo mellőzését őszintén nem bírom megérteni, elmentünk 3 szélső hátvéddel Amerikába, miközben ő itt van -, Halilovic és Samper pedig, akik bizonyítani szeretnék, hogy érettek az első csapatra, kapták a legkevesebb percet eddig a mezőnyjátékosok közül.. :D Persze Lucho tudja, mit miért csinál, de nekem elég érdekes ez.
Alcantara írta:Tetszik ez a Sandro gyerek nekem. Az előző szezonban is benne volt a gól, ha játszott.
Jó lesz ő nagyon nekünk az MSN mögé.
A Halilovic gyerek viszont nagyon könnyű egyelőre, semmi keresnivalója a nagy csapat környékén.
Mehetne izmosodni egy középcsapatba, rengeteg játéklehetőséggel, mert itt így semmi nem lesz belőle.
Ezzel totál egyetértek.
Klaczy írta:Adja a tévé ezeket a meccseket?
Digi adja őket.
Klaczy
Barça B

2015.07.29. 14:10:13

Adja a tévé ezeket a meccseket?

Amúgy, meg az nem baj, ha kikapunk ezeken a felkészülési mérkőzéseken. Igenis ki kell próbálni és lehetőséget adni a kevesett játszott játékosoknak, itt nem az eredmény számíít
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2015.07.29. 13:35:12

Bob_Marley írta:Gumbau szerintem azért kap több lehetőséget, mert egy magas jó felépítésű emberke
És ezzel nagyjából fel is soroltad az összes erényét. Samper gyakorlatilag minden más területen köröket ver rá. Értem én, hogy a fizikai aspektus is fontos, főleg Enriquénél, de ezt azért kicsit túlzásnak érzem. :D (Nézzétek el nekem, ha túl sokat szidom Gumbaut, de a tavalyi szezonban harminchétszer néztem, ahogy szenved a pályán. Néhányszor ráadásul középhátvédként, na az olyan élmény, amit senkinek sem ajánlok. :mrgreen: )

Roberto egyébként engem meglepett, egész jól játszott jobbhátvédként is, habár látszott néhányszor, hogy azért még mindig kicsit idegen számára ez a pozíció. Douglas barátunkkal együtt januárig megoldhatják Alves pihentetését.

Most Munir és Sandro is tetszett, igen jól mozognak a széleken is. Nem biztos, hogy rosszul járnánk, ha Pedro távozna, és ők ketten maradnának itt az MSN mögé.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.29. 13:06:03

Gumbau szerintem azért kap több lehetőséget, mert egy magas jó felépítésű emberke, s LE rendszerében az ilyen típusú emberek előnyt élveznek (többek között ezért is lenne kiváló megoldás Pogba is). Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több párharcot sikerüljön nyerni akár a középpályán akár a a pálya többi részén. Ha megnézzük az eddigi igazolásainkat, akkor szinte mind ennek javítására történt. Rakitic, Mathieu, Suarez, Vermaelen és most Vidal, Arda is. Samper, Halilovic pedig nem ilyen típusú emberek. Vagy pedig még nem állnak erre készen. A horvát nem tudom mit csinált idáig, de fizikálisan szinte semmit nem javult és nagyon lufi. Samper pedig egy ügyes gyerek, de ő is még erőben kevés. Gumbau se fog játszani, de val. amiatt próbálgatjuk az előszezonban, hogy később kupameccsekre vagy tét nélküli BL meccsekre belehet-e rakni.

SR is ezért játszik jhv-ben, mert tilalom van, mindenkit meg kell próbálni. Ő pedig egy nagyon képzett, intelligens játékos. És eddig helyt állt hátvéd poszton is. Neki is az a baja, hogy kicsi izmot fel kéne rá pakolni, mert elsodorják, de nagyon tetszik, hogy ilyen agilis az előszezonban és akarja, hogy csapatka kerüljön nem csak szeretné.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.07.29. 12:49:47

Na, bepótoltam a meccset. Összességében elégedett vagyok a játékkal, de szerintem a Man Utd ellen jobban toltuk. A fiatalok közül szerintem Bartra és Sandro tolta a legjobban. Kíváncsi lennék, h Gumbau milyen rokoni kapcsolatban áll LE-vel, mert hihetetlen mennyire erőlteti annak ellenére,h semmi extrát nem mutat,és a posztján van egy tehetségesebb fiatalunk. Számomra ez nagyon nagy WTF!?? Ha valaki tudja ennek az okát,az írja már le légyszí. Nagyon szomorú vagyok, h Duglasz megsérült, mert Galaxy ellen nem tolta rosszul. SR szvsz előző meccsen jobban tolta jhv-ként, de most se volt rossz. Busi nagyon nem érezte ezt (támadó)-középpályás szerepkört. Munir és Sandro közül ma az utóbbi sokkal jobb volt , és nem csak a gólja miatt, hanem jobban érezte az összjátékot Suarezzel. Suarezen meg megint látszott, h más szint. Samper legalább most kapott egy félórát, mondjuk most nem nyújtott extrát. Rafinha 30 perc alatt többet csinált, mint Busi 60 perc alatt. Pedro már az új szerződésért játszott, és rendkívűl aktív volt. Halilovic sajnos megint nem nyújtott szinte semmit, ellenben elflegmázott egy büntetőt. Stegen hozta a szokásos bravúrjait. Amúgy komolyan nen tudom eldönteni ki legyen az első számú kapus. Én talán felcserélném a szerepeket az elöző szezonhoz képest. Bravo a kupákban véd, Stegen pedig a bajnokságban.

Visszatérve a meccshez, többen írtátok, h Chelseanek "ciki" az eredmény,és BL- ben esélyük se lenne. Szerintem ez nem ilyen egyszerű. Egyrészt 1. félidőben szerintem jobban játszottak, mint mi. Másrészt ők se vetté olyan komolyan a meccset, illetve náluk is játszottak emberek a 2. csapatból.
Alcantara
Director del Fútbol

2015.07.29. 09:36:32

Tetszik ez a Sandro gyerek nekem. Az előző szezonban is benne volt a gól, ha játszott.
Jó lesz ő nagyon nekünk az MSN mögé.
A Halilovic gyerek viszont nagyon könnyű egyelőre, semmi keresnivalója a nagy csapat környékén.
Mehetne izmosodni egy középcsapatba, rengeteg játéklehetőséggel, mert itt így semmi nem lesz belőle.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.07.29. 04:11:04

Szegény Chelsea fullos kerettel is csak döntetlenre volt jó, Bl-ben ha összekerülünk adjunk nekik esélyt azzal hogy felhívjuk a B csapatot labdázgatni az odavágón? :twisted: :lol:

Najó, irónia off.

Azért ez a 2-2 szerintem Chelsea-re nézve kicsit ciki még így is :)
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.29. 04:10:08

Megint győzelmet érdemeltünk volna de most sem jött össze :D . A csapat játéka nekem tetszik és ilyenkor csak ez a lényeg , hogy játék jó legyen az eredmények majd a szuperkupa döntőkre kellenek.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Dr.Dre
Capitá del Barça

2015.07.29. 04:10:03

Masip gyerek jól elrendezte a végét :mrgreen:
Állítom ha TS marad, miénk a meccs. :D
Kép

Titi - The Legend!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.29. 04:08:56

Gyakorlásnak ez is jó volt, Pique és a horvát gyerek is megérdemelte hogy kihagyta, mert jó hülyén rúgták. Egyik biztosan nem fog rúgni élesben a másik meg remélhetőleg nem fog rúgni. :D
Kép
Kép
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.29. 04:06:46

Eddig jól lőjük :lol: . Masipnak nem szólna valaki , hogy lehet a másik irányba is vetődni :mrgreen:
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
palesz77

2015.07.29. 04:06:38

Második félidőről pár gondolat. Rafinha jobb volt, mint Ini - gólpasszt is adott -, nagyon tetszik idén, van benne lendület. Samper sajna nem villantott semmi olyat, "csak" a pontos és megbízható játékát, 1 szép passzal megspékelve. Halilovic labdához se ért szinte, Munir nem tetszett annyira, Sandro viszont még mindig begyün. :D A kényszerítőzést nagyon érzi szerintem, mezőnyben is sokat dolgozik, a gólja meg.. =D> Pedro is tepert mint a veszettegér, nem tudom mi lelte, ilyen támadóan még sose játszott szerintem.. :D

Sandro ahogy nézem közben megint beverte mint a szemét.. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015.07.29. 04:07:26-kor.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.07.29. 04:04:05

Lol, halilovic, túl lassan futottál neki #-o :mrgreen:
Válasz küldése