kOrrekt, 100%-os hozzászólás.gyu75 írta:szólnék ...
"Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját. " J.Mourinho
Bravo José ... a tavalyi Inter diadalra visszagondolva most kulóztad szájba magad
ugyanis az csakis Stark, Busacca meg akárki más sara hogy az épp aktuális Mou sintércsapatnak a sors nem adja meg hogy BL trófeát nyerjen
de amikor nyer akkor miért nem szól arrol hogy a Chelsea ellen a bíró nem adott meg a chealseanek talán 2 tuti 11- est , ellenunk meg volt egy kontragól úgy hogy felvágták Messit s a fél csapat leállt mert egyértelmuen durva sintérmunkával állították meg Messit , s volt egy militó lesgól ... yaya toure kezezése meg már csak a hab
ilyenkor persze nem volt " why ? dear referee , why u did this with us ...
ilyenkor onelégult sétálgatás van a Camp Nou gyepén felemelt kezekkel
( istenem ... Jimmy Jumpnak 1000 eurot adtam volna hogy egy BARCA sapkát húzzon a fejére ... persze tele szarral )
a Copa del Rey fináléról készult egy kisfilm melyben kb 3 perc reál szabálytalanság maradt piros nélkul (ebbol PEPE 2x is zuhanyozós megmozdulás)
Guardiola is nagy stratéga a szememben ... mert a tegnapi kirohanásával nagyon felheccelte , feltuzelte a srácokat ! Ez szerintem lélekben sokat számított ma ... de persze ezt kevesen veszik észre mert a BARCA esetében senkinek nem az jut az eszébe, hogy ha gyoz akkor az azért volt mert az edzo elterelte a figyelmet, idegesítette a riválist ! A BARCA ugyanis játszani akarja a játékot ...
talán ha a REAL is játszani akarna akkor nem kéne megkérdezni Starkot hogy WHY ? de hát ez a taktika is egyértelmu elismerése a BARCA focijának , hogy ilyen taktikával kuldi fel otthon a csapatát mikor KAKA , BENZEMA , HIGUAIN a padon bámulja az eseményeket . Hát nem jobban járna vele ha a semleges nézo látna egy oda vissza nyitott szuperfotballt, mégha valoszinuleg akkor is a BARCA nyerne , dehát a labda gombolyu s a VALENCIA se gondolta hogy otthon hatot rámol nekik a REAL b ...
A MOU mítosz létezik de egyáltalán nem olyan nagy amilyennek fel van pumpálva . S valljuk be oszintén a bírók is csak emberek s el tudom képzelni hogy nem pártatlanok , dehát MOU neked is megvan az esélyed hogy olyan focit játszass a csapatoddal ami miatt a TE pártodon lesznek .
De amikor csak pocskondiázod oket mi a túrót vársz ... úgy oszintén
szóval mint említettem az eljén szólnék ... Gyuszi vagyok s azt uzenném neked Jose MOURINHO, hogy : BUTA VAGY HA NEM LÁTOD HOGY "WHY ?"de szerintem látod te azt, mert nem vagy te buta , te már MÍTOSZ vagy
![]()
a meccshez : Messi nagyon messzire van ... mindenkitol
jó éjszakát
Barça a Bajnokok Ligájában
- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
Ez kellett! Nem hittem volna, hogy Pep erre készül, de nagyon nagy húzás volt! Az első félidőt úgy ahogy volt megöltük, úgy hogy persze végig nálunk volt a labda, ezzel egy másfajta mentális fárasztásban részesítette a blancók játékosait, majd a második f.i. elején vissza a régi taktikához és ami a csövön kifér egészen a jogos kiállításig.
Mourinho főlhet a saját levében, kulcsjátékosok estek ki tőlük, 0-2 otthon (no comment) vélhetőleg nem kell itt megmagyarázni senkinek a taktikánkat és mindenki azt érzi amit én: azt kapták és azt kaptuk, amit megérdemeltek és amit megérdemeltünk, nem kevesebbet. Azért a visszavágóra minden Barca játékosnak min. dupla sípcsontvédőt rendelnék elő, mert amit otthon kapni fognak az nem lesz kiskutya. Remélem megússzák komolyabb sérülések és eltiltások nélkül, az tuti, h Mourinho még megpróbál beléjük rúgni néhány fájót, a Manchester ellen pedig biztos meg is éreznek majd minden hiányt.
Remélem a sok szapuló is örül azért, még ha legtöbben nem is látják miért kell Keita a csapatba bizonyos meccseken, nekik csak annyit: ott volt, nyertünk.
Még a végére annyit, hogy a DigiSport méltó volt ismét a hírnevéhez, minősíthetetlen kommentek, már-már kéjes vággyal mondva: ...a Barca öli a futballt... az első játékrészben stb. Szégyen, hogy normálisabb, csatorna nem engedheti meg magának a közvetítési jogokat, pedig a nézők, azaz mi, ennél azért többet érdemelnének.
Talán mégis lesz igazságszolgáltatás és győz a futball. Ezért továbbra is:
HAJRÁ BARCA!!!
Mourinho főlhet a saját levében, kulcsjátékosok estek ki tőlük, 0-2 otthon (no comment) vélhetőleg nem kell itt megmagyarázni senkinek a taktikánkat és mindenki azt érzi amit én: azt kapták és azt kaptuk, amit megérdemeltek és amit megérdemeltünk, nem kevesebbet. Azért a visszavágóra minden Barca játékosnak min. dupla sípcsontvédőt rendelnék elő, mert amit otthon kapni fognak az nem lesz kiskutya. Remélem megússzák komolyabb sérülések és eltiltások nélkül, az tuti, h Mourinho még megpróbál beléjük rúgni néhány fájót, a Manchester ellen pedig biztos meg is éreznek majd minden hiányt.
Remélem a sok szapuló is örül azért, még ha legtöbben nem is látják miért kell Keita a csapatba bizonyos meccseken, nekik csak annyit: ott volt, nyertünk.
Még a végére annyit, hogy a DigiSport méltó volt ismét a hírnevéhez, minősíthetetlen kommentek, már-már kéjes vággyal mondva: ...a Barca öli a futballt... az első játékrészben stb. Szégyen, hogy normálisabb, csatorna nem engedheti meg magának a közvetítési jogokat, pedig a nézők, azaz mi, ennél azért többet érdemelnének.
Talán mégis lesz igazságszolgáltatás és győz a futball. Ezért továbbra is:
HAJRÁ BARCA!!!
- Facsy
- Jugador d'estrella
Sziasztok! Nem tom jó helyre írom-e de nem találtam jobb topicot, csak az lenne a kérdésem h az újságban úgívan írva h Barca TV- Barcelona-Ossasuna. és h a tgnpi meccs az lessz-e benne,tapasztalatotok alapján 

-
- Barça B
Nem ide kéne irnom,de a PAULANERBEN néztem a meccset ráadásul az Eurobarca teremben,és rohadtul böki a szememet hogy sok MAdridista volt ott és végig a BArcát szidta!Ez mi????!!!MEnjenek a sáját térfelükre!!Kérdezem én,ezzel nem lehetne mit kezdeni?????????!!!!!!!!!!
- kennyke04
- Entrenador del Barça
ezt olyan jól meg lehetne csinálni Benny Hill-es kiadásba, csak nem találom már a honlapot ahol lehetett ilyeneket csinálniIlúvatar írta:Azért ezt is be szeretném rakni ide ha nem gond
http://www.youtube.com/watch?v=DFe1jUMDwp8

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
szólnék ...
Bravo José ... a tavalyi Inter diadalra visszagondolva most kulóztad szájba magad
ugyanis az csakis Stark, Busacca meg akárki más sara hogy az épp aktuális Mou sintércsapatnak a sors nem adja meg hogy BL trófeát nyerjen
de amikor nyer akkor miért nem szól arrol hogy a Chelsea ellen a bíró nem adott meg a chealseanek talán 2 tuti 11- est , ellenunk meg volt egy kontragól úgy hogy felvágták Messit s a fél csapat leállt mert egyértelmuen durva sintérmunkával állították meg Messit , s volt egy militó lesgól ... yaya toure kezezése meg már csak a hab
( istenem ... Jimmy Jumpnak 1000 eurot adtam volna hogy egy BARCA sapkát húzzon a fejére ... persze tele szarral )
a Copa del Rey fináléról készult egy kisfilm melyben kb 3 perc reál szabálytalanság maradt piros nélkul (ebbol PEPE 2x is zuhanyozós megmozdulás)
Guardiola is nagy stratéga a szememben ... mert a tegnapi kirohanásával nagyon felheccelte , feltuzelte a srácokat ! Ez szerintem lélekben sokat számított ma ... de persze ezt kevesen veszik észre mert a BARCA esetében senkinek nem az jut az eszébe, hogy ha gyoz akkor az azért volt mert az edzo elterelte a figyelmet, idegesítette a riválist ! A BARCA ugyanis játszani akarja a játékot ...
talán ha a REAL is játszani akarna akkor nem kéne megkérdezni Starkot hogy WHY ? de hát ez a taktika is egyértelmu elismerése a BARCA focijának , hogy ilyen taktikával kuldi fel otthon a csapatát mikor KAKA , BENZEMA , HIGUAIN a padon bámulja az eseményeket . Hát nem jobban járna vele ha a semleges nézo látna egy oda vissza nyitott szuperfotballt, mégha valoszinuleg akkor is a BARCA nyerne , dehát a labda gombolyu s a VALENCIA se gondolta hogy otthon hatot rámol nekik a REAL b ...
A MOU mítosz létezik de egyáltalán nem olyan nagy amilyennek fel van pumpálva . S valljuk be oszintén a bírók is csak emberek s el tudom képzelni hogy nem pártatlanok , dehát MOU neked is megvan az esélyed hogy olyan focit játszass a csapatoddal ami miatt a TE pártodon lesznek .
szóval mint említettem az eljén szólnék ... Gyuszi vagyok s azt uzenném neked Jose MOURINHO, hogy : BUTA VAGY HA NEM LÁTOD HOGY "WHY ?"de szerintem látod te azt, mert nem vagy te buta , te már MÍTOSZ vagy
jó éjszakát

jó éjszakát
Nem érzem úgy, hogy Cesc rosszul teljesített volna, sőt összességében nagyon is jó meccsen van túl. Volt két olyan helyzete, amit 10-ből 9-szer értékesít, most nem jött össze neki.
Tito Fabregasrol
Tito Fabregasrol
- Deus
- Boixos Nois
http://www.youtube.com/watch?v=ENWyUYfUlzo
állítsátok meg a videót 0:06 -nál. WTF! Milyen pontos passz volt... Főleg így futva mint az állat. 6 realossal szemben pont Messinek.
állítsátok meg a videót 0:06 -nál. WTF! Milyen pontos passz volt... Főleg így futva mint az állat. 6 realossal szemben pont Messinek.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Bár, ez itt off, de:Csoka írta: Ez így elég jó![]()
Ki lesz a helyettesük??
Gago.....
Casillas - Arbeloa ; Carvalho ; Albiol ; Marcelo - Xabi ; Lass ; Kaká - CR ; Higuain ; Özil
Szerintem így fognak felállni. Legalábbis, most már illene támadniuk.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Ez így elég jófcbarca0827 írta:És, Mourinho.bali 15 írta:Ramos, PepeTőlünk meg Pinto.

Ki lesz a helyettesük??
Gago.....
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
És, Mourinho.bali 15 írta:Ramos, Pepe

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ez valahogyan így hangzik: Pepe ártalmatlan helyzetben karaterúgásra emlékeztető módon próbálta szétrúgni Dani Alves sípcsontját. Csak egy kérdés: miért?Messi-Ini írta:Mourinho: "Ha elmondanám amit akarok, már ma véget érne a pályafutásom. Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját.
És csak egy kérdés: miért? Ovrebo, Busacca, Stark..."

Inkább azt mutasd meg a képzetlen bunkó játékosodnak, hogy hogyan kellene szerelni, te majom...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- samy85
- Capitá del Barça
pepe ramos tuti nem lesznek...Csoka írta:a következő meccsen ki lesz eltiltott real részről mer én már semmit nem értek mond itt mindenki mindent

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Ramos, Pepe 

- margarin
- Jugador del Barça
"Pep behozza Sergi Roberto-t, aki életében talán még bajnokit sem játszott, ezzel is megmutatva, hogy még ezt is megteheti a Bernabeuban a BL-elődöntőben"
Ezzel tényleg végérvényesen leépítette a történetet:))))))))))))
Óriási húzás volt.....
Ezzel tényleg végérvényesen leépítette a történetet:))))))))))))
Óriási húzás volt.....
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
és műringyó megint kikapott hazai pályán 

a következő meccsen ki lesz eltiltott real részről mer én már semmit nem értek mond itt mindenki mindent 

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Utolsó hozzászólásommal Guardiolát szeretném dícsérni. Mit dícsérni, isteníteni. Kezdve azzal, hogy tegnap végre felvette a kesztyűt, és visszavágótt Jo5énak, egészen a mai estéig egyszerűen zseniális a fazon. A 90. percben még odaszúrt egy fricskát, mert előzetesen mindenki, hogy így a madrid jobb, így a kupagyőzelem, így mourinho, stb, erre Pep behozza Sergi Roberto-t, aki életében talán még bajnokit sem játszott, ezzel is megmutatva, hogy még ezt is megteheti a Bernabeuban a BL-elődöntőben
:D
Pep mekkora splíer vagy!!!

Pep mekkora splíer vagy!!!
-
- Llegenda del Barça
dehát mondja el bátran a mantráját!
mondjuk ha nekem kellene ILYENEKET olvasgatnom (különös tekintettel a 6. bekezdésre MUHAHA!), akkor lehet, h nekem is elgurulna a gyógyszerem és mondanám a hülyeségeimet. ha másnak nem, akkor magamnak.
lassan úgysem lesznek már kiváncsiak a szenvelgéseire az emberek.
mondjuk ha nekem kellene ILYENEKET olvasgatnom (különös tekintettel a 6. bekezdésre MUHAHA!), akkor lehet, h nekem is elgurulna a gyógyszerem és mondanám a hülyeségeimet. ha másnak nem, akkor magamnak.
lassan úgysem lesznek már kiváncsiak a szenvelgéseire az emberek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- margarin
- Jugador del Barça
samy85 írta:Messi-Ini írta:Mourinho: "Ha elmondanám amit akarok, már ma véget érne a pályafutásom. Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját.
Akkor véget érne és mehetne a jól megérdemelt helyére!!!!
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Ismét elkövettem azt a hibát, hogy felmentem facebookra. Hihetetlen ami ott megy. Egyre színvonalasabb hozzászólások születnek. Az ismerőseim nagy része madridista (spanyol suli).. Miért nem lehet azt csinálni amit én tettem a kupadöntő után? Gratuláltam, hogy nyertek és kész. A véleményem a meccsről röviden az, hogy jobbak voltunk és megérdemeltük, habár durvaságban és színészkedésben sikerült felvenni a versenyt, mégis mi játszottunk inkább. A bíróról gyenge volt, rengeteg tévedéssel mindkét oldalon. Nem érzem úgy, hogy nekünk fújt volna, Pepe kiállítása egyértelmű volt, és nem ő volt az egyetlen akit ki kellett volna küldeni(Adebayor, Alves, Marcelo)

- ab1daL
- Director del Fútbol
Nem is ezzel van a baj, mondjon amit akar, ez csak őt minősíti. A gond inkább az, hogy erre nagyon sokan helyeselnek. Azért ilyen nyilatkozatot se láttam még, hogy már az Unicefet, az Uefa-t is sarazza. Nem lepne meg, ha kapna egy kis büntit. De persze Benqverenszá vagy hogy írják a nevét, a világlegjobbbírója gondolom...Fecooo írta:ennek tényleg semmi sem szent... mocsadék, mindenre képes!Messi-Ini írta:Mourinho: "Ha elmondanám amit akarok, már ma véget érne a pályafutásom. Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját. Fogalmam sincs, hogy mindez Villar, az UEFA vagy az Unicef hatása, nem tudom megérteni. És csak egy kérdés: miért? Ovrebo, Busacca, Stark..."
szánalom,még jobban utálom mint valaha,de vhogy most ez sem tudja elrontani a jókedvem!!!
Visca el Barca!!!![]()
![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2011.04.27. 23:46:32-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha