Hova kell menni?LG írta:Nehéz a mai meccsre tippelni, 3 esélyes. Bízom az átok megtörésében, ha így lenne, bevállalnék nagyobb mennyiségű alkoholt, még úgy is, hogy holnap meló.

Hova kell menni?LG írta:Nehéz a mai meccsre tippelni, 3 esélyes. Bízom az átok megtörésében, ha így lenne, bevállalnék nagyobb mennyiségű alkoholt, még úgy is, hogy holnap meló.
Mondjuk ha az utóbbi évekből indulunk ki, akkor lehet jobb lenne a francia, mert mást sem fogunk csinálni, mint védekezésből kontrázniS.Agüero írta:Az összes idegenbeli meccsünkkel így vagyok.recrea írta:Felőlem pocsék játékkal is nyerhetünk, nincsenek nagy igényeim
Kíváncsi leszek, hogy Paulinho és Dembélé közül kit rak be EV a kezdőbe, de szerintem előbbit.
Az összes idegenbeli meccsünkkel így vagyok.recrea írta:Felőlem pocsék játékkal is nyerhetünk, nincsenek nagy igényeim
Egyetértek. Nagyon fel tudják szívni magukat otthon, most sem lesz egyszerű, nagyon fontos hogy ne félálomban menjenek ki a srácok mert akkor tényleg gázos lesz a helyzet.kristop írta:az a baj az anoetaval, hogy barmilyen formaban is vagyunk a bajnoksagban, odamegyunk, es csak kapkodjuk a fejunket, hogy miert ilyen jo a sociedad, mi baj a sracokkal, miert nem futnak, mitortenik. tavaly hoztunk egy 1:1et, de amennyire levoltunk focizva az hihetetlen. 17 vs 7 volt a kapuralovesi arany, nekik.
egyebkent kabe barmikor alairnam elore az ikszet, de ma - valverde miatt - nem. nagyon jo allapotban erkezunk.
Paco és Umtiti mikorra várható vissza ?randomguy írta:Deulofeu, Rafinha és Vidal megint kimaradnak a meccskeretből, remélem sikerül mindegyiküknek távozni a télen, Valverde úgysem számol velük. Paco, Coutinho, Umtiti sérülés miatt maradt ki, Mina pedig még csak most csatlakozott, az ő kimaradása értelemszerű. A többiek mind utaznak.
Egyetértek. Nálam a szezon egyik “legfontosabb” meccse, vagyis nyilván nem, de az már vicc kategoria hogy mióta nem tudunk itt bajnokin nyerni. Nagyon akarom ezt a győzelmet.recrea írta:Ha most nem nyerünk Sociba, akkor kb soha az életben nem fogunksztem bedobja EV a “szokásos” 442-őt, érzésem szerint nem fog Dembele kezdeni.
Amúgy arról lemaradtam, h LE tolt egy 39-es veretlenségi sorozatot...márcsak 11 meccs kell hozzá
Na csak, hogy ne a levegőbe beszéljünk: "negyed órákat meg 10 perceket kapjon"Stalkyard írta:Akkor már csak egy kérdésem van. Ezt azon a 9 bajnoki meccsen szűrted le, amin idén szóhoz jutott, nagyjából átlagosan 10 percekre?
Én az egyetlen fejlődést abban látom, hogy immár egy jól szervezett csapatba tud beszállni néha, és hogy nem erőltetik őt.
De igazad van, arra hogy negyed órákat meg 10 perceket kapjon, arra tényleg jó. Csak nem hiszem hogy erre lett szánva.
Azért ez így ebben a formában nem igaz. Nem túl távoli példa: 3 napja végigjátszotta a Celta elleni meccset, és (ott is) abszolút korrekt teljesítményt nyújtott.Stalkyard írta: Akkor már csak egy kérdésem van. Ezt azon a 9 bajnoki meccsen szűrted le, amin idén szóhoz jutott, nagyjából átlagosan 10 percekre?
Akkor már csak egy kérdésem van. Ezt azon a 9 bajnoki meccsen szűrted le, amin idén szóhoz jutott, nagyjából átlagosan 10 percekre?18Barca99 írta:Ha kalap van rajta azért, ha nincs rajta azért...Stalkyard írta:Mert csinált egy szép cselt?mess2009 írta:Gomest pedig lehet, hogy elkezdhetnénk egy kissé jobban becsülni.![]()
Már híre hamva se a labdába botló Gomesnek, jól száll be a játékba, nem akasztja meg a támadásokat, kéri a labdát és mutatja magát. Azért mert neki a beilleszkedése nem úgy ment, hogy mindjárt mesterhármasokat lövöldözött még jó kiegészítő ember lehet nálunk. De hát szerencsétlent a többség úgyis csak szapulja, pedig a vak is látja, hogy fejlődött mióta idekerült és az sem utolsó szempont, hogy még mindig fiatal. Nem véletlenül számol vele Valverde, ott van Deu aki tényleg [auto_cenzúra] az utóbbi 2 hónapban, nincs is a keretben már sokadszorra.