Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én amúgy lehet Keitát a kezdőbe tenném a bl odavágón. Nem ártana egy kicsit jobban szűrni hátul, mert néha nagyon nagyon könnyen átjátszottak minket, persze csak kontrából, de még ebben is segíthet ő. Ráadásul ő előszeretettel faltol kp-n, ha kell. És ezzel a lendületük is megtörne sokszor. A másik, ami mellette szólna, hogy most az összes támadónkból nincs 3 elég jó formában. Sokkal többre mennénk egy Keitával kp-n, mint egy szenvedő Pedroval mondjuk. És akkor lehetne 4-3-2-1-t játszani, ahol védők adottak, a hármasban Xavi, Keita és Busquets lenne, a kettesben Messi és Ini, előttük pedig a remélhetőleg már gólveszélyes Villa. Ezzel a kp-t mindenképp erősítenénk, talán könnyebb is lenne átjátszani az első védelmi sort, mert Messi is alapból hátrább van rendelve. Eközben meg persze szélről érkezne a támogatás, de nem lenne így sem túl üres a csapat védekezésben.LM10 írta:Nagyon kíváncsi leszek majd a hadrendre szerdán.
Fecooo írta:vannak olyan hírek, melyek szerint esélyes, h portugál bírót kapunk szerdára...
nagyon jól tudom, h az az egészséges, ha nem foglalkozunk a bíróval, de az elmúlt két meccsen láttuk, h azért igenis nagyon sokat számít a bíró személye jm ellen... ha engedi a mészárlást, akkor ebben a formában sajnos könnyedén kieshetünk a BL-ből is...
mindenesetre bízzunk a fiúkban!
Ilyet a Kazany elleni hazai BL-meccsen próbálgatott Pep. Én azt mondom, valamit újítani kell, pláne így, hogy a hátsó alakzat közel sem egészséges. És ha bejönne istencsászár lenne.Andris írta:Hoppá, figyeltetek a végén?![]()
Simán felraknám őket szerdán így.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mit alkotna Mourinho, a Camp Nouban, hátrányban...LM10 írta:Az idegenbeli meccsen ha nyerni tudnánk
Én is figyeltem a végén a hátsó alakzatot, eszembe is jutottál.Andris írta:Hoppá, figyeltetek a végén?![]()
Simán felraknám őket szerdán így.
Igen én is ilyenre gondoltam az előbb. De Xavi maradjon csak Busqers mellett. Mélységből irányíthat. Ini meg majd ugratja Messit és Pedrot. Bár Pedro helyett én Affelaynak jobban örülnék.Messithebest írta:Vagy az is jó ötlet lenne hogy, 3-5-2 a 2 "szélső" középső hátvéd kicsit kijjebb a megszokottnál, és Messi és Pedro is picit kijjebb, valahogy így:
------------------VV------------------
----Masch------Puyol------Piqué----
---------------Busquets--------------
----Alves------------------Maxwell--
-----------Xavi------Iniesta---------
--------Messi-------------Pedro-----
Szerintem így a Madrid szélső játékát abszolút meglehetne fogni, Messi nyakán sem lógna folyton ott Pepe. Mit gondoltok erről?
Ez is tetszikS.Agüero írta:------------------------------VV------------------------------
-----Alves-----------Piqué--------Puyol----------Maxwell----
---------------------------Busquets--------------------------
---------------Thiago--------Xavi------Iniesta---------------
-----------------Messi----------------Pedro-----------------
Még annyit tennék hozzá hogy a középpályáról rátudja vinni az ellenfél védősorára a labdát lendületből ami szerintem fontos elem az ő és a Barca játékának ebben a szezonban!!MessiFan írta:Igen ezért van. Elől nem tudna labdákat kapni mert rögtön rajta lenne 4 ember viszont ha a félpályánál kap labdát akkor könnyebben tud mozogni.S.Agüero írta:Mert ha nagyon elöl lenne alig kapna labdát, így többet tud labdával megindulni....AC... írta:Vki elmondaná az okát annak, hogy Messi mért olyan hátravonva játszik?
szvsz