Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont 4kp egymás seggében még annál is értelmetlenebbAndris írta:Tocy, szerintem valamit kicsit elirtal!
Ket szelso kp es ket szelso tamado gyakorlatilag ertelmetlen.
Igen ezért van. Elől nem tudna labdákat kapni mert rögtön rajta lenne 4 ember viszont ha a félpályánál kap labdát akkor könnyebben tud mozogni.S.Agüero írta:Mert ha nagyon elöl lenne alig kapna labdát, így többet tud labdával megindulni....AC... írta:Vki elmondaná az okát annak, hogy Messi mért olyan hátravonva játszik?
szvsz
Szerintem ezzel valóban meglepnénk a ReáltAndris írta:Szerintem simán meglephetnénk kicsit a Bernabeut úgy is, hogy nem adjuk fel a stílusunkat.
Egyszerűen a játékrendszerünket kell feladnunk féligmeddig, nem pedig a támadó szellemű focinkat. Csináltunk már ilyet, méghozzá elég sikeresen, több nagy meccsen a hiányzók miatt 3 középső védővel +Alvessel játszottunk. Ezt elővenném újfent, méghozzá kiegészítve azzal, hogy a góllövőinket, akik hónapok óta nem lőnek gólt, becserélném kreatív emberekre.
A védelmet tehát kicsit át lehetne rendezni a kontrák megfogására, elől pedig csupa játékmester tenné egymásnak a labdát, és mindig az lőné a gólt, aki épp arra jár. Nem mellesleg fontos eleme az elképzelésemnek, hogy Messit kivesszük középről és feltoljuk a 16os vonalára, így nem Pepével kell harcolnia, a róla befújt szabálytalanságok máris sokkal több lehetőséget rejtenek. Sajnos ebből kell kiindulni, a henteskedés nem fog eltűnni.
----------------------------Valdes---------------------------
---------Masch------------Puyol------------Piqué---------- (P és P cserélhet)
-----------------Sergi---------------Keita-------------------
-----------------Thiago--------------Xavi-------------------
-----Alves-----------------Messi--------------Iniesta------
Nem gondolom, hogy problémát okozna a két igazi támadónk hiánya, egyrészt mert bármikor az öt támadó játékosunk közül bárki helyetcserélhet bárkivel, másrészt pedig Villa és Pedro az utóbbi időben még csak annyit sem jelentettek, hogy egynél több védőt elvittek volna, ezzel tehermentesítve Messit, vagy Iniestát, vagy épp Alvest (főleg), ahogy általában.
Andris írta: ----------------------------Valdes---------------------------
Osztom.MessiFan írta:Tetszik ez az ötlet.Andris írta: ----------------------------Valdes---------------------------
--Xavi----Iniesta--
Alves-Messi-Pedro
Ha kiejtik a Barcát egy jobb taktikával akkor jobbak. Ha viszont úgy ejtik ki, mint a kupadöntőn (bár az nem kiejtés voltS.Agüero írta:ha kiejtenek minket az nem azért lesz mert jobb a madrid nálunk...Ezen a BL elődöntőn fog eldőlni, hogy melyik csapat a jobb.
hanem azért mert mou egy jó taktikát kieszelt.
Tetszik ez az ötlet.Andris írta: ----------------------------Valdes---------------------------
Az elődöntőre az nem vonatkozik.Csak a döntőre.fcjoc írta:Carv ok h nem játszik, de nem volt sárga lap "törlés"? szal most mindenki tiszta lap, nem?!lluisllach89 írta:..Ráadásul nálunk nincs veszélyeztetett játékos, míg náluk Carvalho nem játszik, míg sárga esetén Albiol, Ramos, Di Maria és Ronaldo kihagyná a visszavágót...
Carv ok h nem játszik, de nem volt sárga lap "törlés"? szal most mindenki tiszta lap, nem?!lluisllach89 írta:..Ráadásul nálunk nincs veszélyeztetett játékos, míg náluk Carvalho nem játszik, míg sárga esetén Albiol, Ramos, Di Maria és Ronaldo kihagyná a visszavágót...
Jó gondolatok, mindenképp valami ilyesmi kell ahhoz, hogy nyerjünk. Én speciel Pedrot nem tartom rossznak, őt kezdetném. Villa pad. kb tehát:Andris írta:Szerintem simán meglephetnénk kicsit a Bernabeut úgy is, hogy nem adjuk fel a stílusunkat.
Egyszerűen a játékrendszerünket kell feladnunk féligmeddig, nem pedig a támadó szellemű focinkat. Csináltunk már ilyet, méghozzá elég sikeresen, több nagy meccsen a hiányzók miatt 3 középső védővel +Alvessel játszottunk. Ezt elővenném újfent, méghozzá kiegészítve azzal, hogy a góllövőinket, akik hónapok óta nem lőnek gólt, becserélném kreatív emberekre.
A védelmet tehát kicsit át lehetne rendezni a kontrák megfogására, elől pedig csupa játékmester tenné egymásnak a labdát, és mindig az lőné a gólt, aki épp arra jár. Nem mellesleg fontos eleme az elképzelésemnek, hogy Messit kivesszük középről és feltoljuk a 16os vonalára, így nem Pepével kell harcolnia, a róla befújt szabálytalanságok máris sokkal több lehetőséget rejtenek. Sajnos ebből kell kiindulni, a henteskedés nem fog eltűnni.
----------------------------Valdes---------------------------
Nem gondolom, hogy problémát okozna a két igazi támadónk hiánya, egyrészt mert bármikor az öt támadó játékosunk közül bárki helyetcserélhet bárkivel, másrészt pedig Villa és Pedro az utóbbi időben még csak annyit sem jelentettek, hogy egynél több védőt elvittek volna, ezzel tehermentesítve Messit, vagy Iniestát, vagy épp Alvest (főleg), ahogy általában.
Nem is azt írtam hogy nem tehetsz szemrehányást, hanem hogy nem tehetünk!Bányász írta: Nem tettem szemrehányást.Én abszolút megértem miért játszottak takarék lángon.Azt nem értem miért dicsérik halomra a csapatot ezúttal.
Nem tettem szemrehányást.Barcaman14 írta:Azért ez érthető szerintem. Ráadásul még így is nyertünk idegenben, nyilván nem adott ki magából mindent a csapat, amikor sorsdöntő meccsek előtt állunk. Egy ilyen meccsen való tartalékolásért nem tehetünk szemrehányást, abban pedig biztosak lehetünk hogy kellő képpen fel fogunk pörögni a szombati Clásicóra!Bányász írta:Úgy látom egyedül vagyok a véleményemmel miszerint nem játszottak jól a fiúk tegnap.Nagyon takaréklángon égtek...
Kíváncsian várom,h hétvégére sikerül e felpörögni a srácoknak.![]()
Visca el Barca
Az egyik elődöntőt játsszák itt, a döntőt nem. Nyitómeccset nem tudom.messideco írta:Fele akkora stadion, mint a Barcáé. Az Eb-döntőt vagy a nyitómeccset játsszák itt?
Az ukrán eb-re készülve a helyi oligarcha, aki mellesleg a klub tulaja, úgy gondolta, hogy kisegíti ennyivel az államotRinku írta: off: honnan a francból került elő ekkora Sahtar stadion?![]()
Ezek felépítették a Camp Nou 2-t!
![]()