Ramos szokásos undorító megmozdulás volt,de legalább Carvajal megmozdulását látta. Azért ez így nagyon szép és fontos győzelem,Boldog Karácsonyt mindenkinek

Nem így kell neki állni... Győzni kell és kész, az X csak akkor megfelelő, ha a játék képe olyan lesz. Előre egy klasszikuson nem írunk alá X-etBob_Marley írta:Én nem aggódok hogy ne pattana be, jó öreg Paulinho tudja hol kell sertepertélni.Iksz tökéletes lenne, legyen 1-1, hajrá.
451-nek néz ki ez, Messi majd próbál kp-n alkotni, de szerintem remekül válaszott Valverde.soadroli írta:Barça XI v RM: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Vermaelen, Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta, Paulinho; Messi, Suárez
ezzel viszont kiherélte a real támadó potenciálját.palesz77 írta:De berakta Kovacicet, aki Messit fogja hajtani egész meccsen.. Bazi nehéz dolga lesz, szerintem egyáltalán nem hülye kezdő így elsőre Zidanetól, remélhetőleg Leo god modeban fogja tolni ma, mert ha nem, akkor nagyon kevésszer alkothat 2 ilyen őrző mellett. Kicsit kevésbé vagyok optimista most, de ha van aki így is alkothat, az Leo.
nem tette be.S.Agüero írta:Utazókeret mikor lesz? Kíváncsi leszek, beteszi-e Dembélét.
Suarez sem játszott előtte, aztán olyan gólpasszt osztott pár perc alatt, mint annak a rendjezola8787 írta:A srác szezon elején gyengén játszott, nincs összeszokva a társakkal, ideges még valószínűleg. Tőle biztosan nem fognak kakkantani Zidane-ék.MessiNeymarSuarez írta:Remélem Dembelét nevezi a keretbe, sőt én még meccs közepén el is küldeném melegíteni.
Nem baj ha nem játszik, hadd koncentráljon Zidane és a RM arra, hogy mikor lép pályára, addig is kevesebb figyelem jut Messiékre.
A srác szezon elején gyengén játszott, nincs összeszokva a társakkal, ideges még valószínűleg. Tőle biztosan nem fognak kakkantani Zidane-ék.MessiNeymarSuarez írta:Remélem Dembelét nevezi a keretbe, sőt én még meccs közepén el is küldeném melegíteni.
Nem baj ha nem játszik, hadd koncentráljon Zidane és a RM arra, hogy mikor lép pályára, addig is kevesebb figyelem jut Messiékre.