Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A port.hu-n valoban nrm irja,de en veletlenul odakapcsoltam tegnap mikor nyilatkozatot adott a 2 edzo es alatta irtak,h 20.30 kozvetites lesz.Léfe írta:A tve müsorában nem szerepel a meccs !
Én is egyértelműen az utóbbit támogatom,5:1-es elönyröl még az Atletic sem eshetne ki,szal mi sem,és nem is fogunk!Lehet,sőt kell is pihentetni,ráfér a fiúkra,főleg a 2 Clasico elött!!!!!!visca el barca írta:érdekes
eurobarca kezdo 11:
Valdés - Alves, Piqué, Busquets, Adriano - Mascherano, Xavi, Keita - Pedro, Villa, Messi (Thiago).
nso kezdo 11:
Valdés – Adriano, Piqué, G. Milito, Maxwell – Thiago, Mascherano, Se. Keita – Pedro, Villa, Afellay
nso kezdőt támogatnám.visca el barca írta:érdekes
eurobarca kezdo 11:
Valdés - Alves, Piqué, Busquets, Adriano - Mascherano, Xavi, Keita - Pedro, Villa, Messi (Thiago).
nso kezdo 11:
Valdés – Adriano, Piqué, G. Milito, Maxwell – Thiago, Mascherano, Se. Keita – Pedro, Villa, Afellay
Szerintem nehez lesz de ma is nyerunk tippem 1-2 Golok(Villa,Keita,Luiz adrianopety27 írta:Szerintetek behúzzuk ma is a meccset,például egy soványka eredménnyel?( 0-1)
nem igaz,mert a tve is adja!Ilúvatar írta:csak digisportmessibingyo írta:A tv-2 Adjae? a ma esti Bl,meccsunket.?
Koszi szepen kozben utana neztem nalunk itt erdelyben adja Tvr 1-es Csatorna szerencsere!!Bob_Marley írta:Manchester-Chelseat adják élőben, majd a meccs után lesz rövid összefoglaló, vagy neten online tudod majd nézni, nézz be a távkapcsolós topikban, ott minden infot megtalálsz!messibingyo írta:A tv-2 Adjae? a ma esti Bl,meccsunket.?
Manchester-Chelseat adják élőben, majd a meccs után lesz rövid összefoglaló, vagy neten online tudod majd nézni, nézz be a távkapcsolós topikban, ott minden infot megtalálsz!messibingyo írta:A tv-2 Adjae? a ma esti Bl,meccsunket.?
na azért így szubjektívebb ez a szabály... amúgy én nem bánom mert ne járok oda, csak kíváncsi voltam, és kicsit fellengzésnek is tűnhetne...Bányász írta:Szerk:
egyébként az oldalt lehet emlegetni a híreket lehet itt is kommentálni stb stb.Csak hozzászólásokat ne idézgessünk itt a másik fórumról.
Tök mindegy,h mi értelme van ez a szabály és kész.samy85 írta:ok értem... de ha ezen tudnak itt vitatkozni???....lui1698 írta:Nem egyszer volt vita abból, hogy valaki hsz-t másolt át onnan. Szóval nem véletlenül van bevezetve a szabály.
iniesta nem játszhat a vv-n A Dombass-ban Doneck-ben...messideco írta:Az ilyen hsz-eket figyelembe sem kell venni...
Látom sokan tanakodtok a tartalékolás és az erős kezdő között.
Szerintem a kulcsembereknek, mint Xavi,Messi és Villa pihenniük kell, hogy frissek tudjanak lenni a Clasicora.
Szerintem nem fogunk négy góllal kikapni a Shaktar ellen, de ne kiabáljam el.
Akkor én is írok egy kezdőt:
Valdés- Alves,Piqué,Milito,Maxwell- Mascherano,Keita,Iniesta- Pedro,Messi,Afellay..
Szerk: Messit -véletlenül- beletettem. Setgio talán pihenhetne. Pep majd eldönti.
ok értem... de ha ezen tudnak itt vitatkozni???....lui1698 írta:Nem egyszer volt vita abból, hogy valaki hsz-t másolt át onnan. Szóval nem véletlenül van bevezetve a szabály.
Nem egyszer volt vita abból, hogy valaki hsz-t másolt át onnan. Szóval nem véletlenül van bevezetve a szabály.samy85 írta:különben én sem értem mi értelme van hogy nem lehet emlegetni a Madridista.hu oldalt.... nem fog senki szívinfarktust kapni... szerintem ez csak egy baromság...
Iniesta off sárga miattMessithebest írta:Attól hogy 5-1re nyertünk, ne becsüljük le az ellenfelet.MessiFan írta:Én kezdőm:
Pinto-Adriano-Milito-Fontás-Maxwell-Mascherano-Thiago-Keita-Pedro-Villa-Afellay
Tuti hogy nem ez lesz de legalább pihennének a kezdők kivéve Pedro és Villa.
Nem várom el a csapattól a győzelmet. Jussanak a tovább. Szerintem Pep nem fogja hagyni hogy már most a klasszikuson járjon az eszük.
Én egy ilyennel mennék ki Kedden:
VV
Alves-Piqué-Milito-Maxwell
Mascherano
Xavi-Keita
Iniesta-Villa-Pedro
Busquets hadd pihenjen csak, és Messi is. Ha Bojan nem lenne sérült, őt is nyugodtan felküldeném. Lehet tartalékolni, de csak mértékkel mert ráfázhatunk.
Attól hogy 5-1re nyertünk, ne becsüljük le az ellenfelet.MessiFan írta:Én kezdőm:
Pinto-Adriano-Milito-Fontás-Maxwell-Mascherano-Thiago-Keita-Pedro-Villa-Afellay
Tuti hogy nem ez lesz de legalább pihennének a kezdők kivéve Pedro és Villa.
Nem várom el a csapattól a győzelmet. Jussanak a tovább. Szerintem Pep nem fogja hagyni hogy már most a klasszikuson járjon az eszük.