Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ettől függetlenül jól mondtaGauchomester írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... 22?nocache
Persze madridban már címlapon. Mi mehet most ott spanyol honbanMinden apró részletet megragadnak, hogy egymás ellen fordítsák a szurkolókat, játékosokat.
Teljesen egyet értek, s a tippem is hasonló, 1:1 1:2t érzek!Szépen okosan csöndben le kell csorgatni a meccset és továbbjutni!És felesleges is kockáztatni egy sérülést, eltiltást bármit, úgyhogy a lehetőségekhez mérten egy kíméletesebb csapatra van kilátás, s Mascherano.Keita meg is fogja oldani, hogy ne kapjunk 4 gólt, s a továbbjutás a legfontosabb!Barcaman14 írta:Kezdő: Valdes-Alves-Pique-Milito-Adriano-Mascherano-Xavi-Keita-Pedro-Villa-Afellay
Én sem látom értelmét hogy Messi kezdjen. Nincs egetverően nagy szükség a mai játékára, pihenjen. Ugyanez a helyzet Busquetsel és Piquével is, de utóbbira azért szükség van ma a védelemben.
A Sahtarnak nincs veszíteni valója, így nagy valószínüséggel nekünk rontanak. Ennek ellenére sem tartok a mai meccstől. Benne lehet ugyan egy vereség, de a továbbjutás szvsz már eldőlt! Veszélyes csapat, de kizártnak tartom hogy ezt innen megfordítsák.
Azért jó lenne ha mi vennénk el a Sahtar hazai veretlenségét!![]()
Tippem: 1-2!
Visca el Barca
Azért már nehogy azt higgyed hogy tovább fognak jutni ha padozik messi, xavi és iniesta.... Vereség beleférhet, kit érdekel. Fontos hogy most pihenjenek el clasico előtt. Hiszen folyamatosan egyhuzamban nyomják a meccseket.TrogAir írta:Annyira azért ne becsüld le ezt a csapatot, a továbbjutást én is elkönyveltem már, szerintem fordítani nem fognak tudni, de van tartásuk, küzdeni fognak. Veszteni valójuk nincs. (:
Ilúvatar írta:én padra ültetném Messit, Xavit és Iniestát.
összes többi meg játszhat
A port.hu-n valoban nrm irja,de en veletlenul odakapcsoltam tegnap mikor nyilatkozatot adott a 2 edzo es alatta irtak,h 20.30 kozvetites lesz.Léfe írta:A tve müsorában nem szerepel a meccs !
Én is egyértelműen az utóbbit támogatom,5:1-es elönyröl még az Atletic sem eshetne ki,szal mi sem,és nem is fogunk!Lehet,sőt kell is pihentetni,ráfér a fiúkra,főleg a 2 Clasico elött!!!!!!visca el barca írta:érdekes
eurobarca kezdo 11:
Valdés - Alves, Piqué, Busquets, Adriano - Mascherano, Xavi, Keita - Pedro, Villa, Messi (Thiago).
nso kezdo 11:
Valdés – Adriano, Piqué, G. Milito, Maxwell – Thiago, Mascherano, Se. Keita – Pedro, Villa, Afellay
nso kezdőt támogatnám.visca el barca írta:érdekes
eurobarca kezdo 11:
Valdés - Alves, Piqué, Busquets, Adriano - Mascherano, Xavi, Keita - Pedro, Villa, Messi (Thiago).
nso kezdo 11:
Valdés – Adriano, Piqué, G. Milito, Maxwell – Thiago, Mascherano, Se. Keita – Pedro, Villa, Afellay
Szerintem nehez lesz de ma is nyerunk tippem 1-2 Golok(Villa,Keita,Luiz adrianopety27 írta:Szerintetek behúzzuk ma is a meccset,például egy soványka eredménnyel?( 0-1)
nem igaz,mert a tve is adja!Ilúvatar írta:csak digisportmessibingyo írta:A tv-2 Adjae? a ma esti Bl,meccsunket.?
Koszi szepen kozben utana neztem nalunk itt erdelyben adja Tvr 1-es Csatorna szerencsere!!Bob_Marley írta:Manchester-Chelseat adják élőben, majd a meccs után lesz rövid összefoglaló, vagy neten online tudod majd nézni, nézz be a távkapcsolós topikban, ott minden infot megtalálsz!messibingyo írta:A tv-2 Adjae? a ma esti Bl,meccsunket.?
Manchester-Chelseat adják élőben, majd a meccs után lesz rövid összefoglaló, vagy neten online tudod majd nézni, nézz be a távkapcsolós topikban, ott minden infot megtalálsz!messibingyo írta:A tv-2 Adjae? a ma esti Bl,meccsunket.?