Barça a Bajnokok Ligájában
- ab1daL
- Director del Fútbol
Ilyen kezdővel talán a Donetsk ki is ejtene minket. Azért szép, hogy 5-1-re nyertünk, de ha megint összehozunk hátul akkora helyzeteket nekik, mint otthon, akkor lehet csomagolni..MessiFan írta:Én kezdőm:
Pinto-Adriano-Milito-Fontás-Maxwell-Mascherano-Thiago-Keita-Pedro-Villa-Afellay
Tuti hogy nem ez lesz de legalább pihennének a kezdők kivéve Pedro és Villa.
Nem várom el a csapattól a győzelmet. Jussanak a tovább. Szerintem Pep nem fogja hagyni hogy már most a klasszikuson járjon az eszük.
V.V. - Alves-Piqué-Busi-Adriano, Masch, Xavi, Ini - MVP.
Nem szabad hátradőlni, majd ha esetleg lövünk néhányat, ugyanis a védelmük kicsit hiányos lesz.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Én kezdőm:
Nem várom el a csapattól a győzelmet. Jussanak a tovább. Szerintem Pep nem fogja hagyni hogy már most a klasszikuson járjon az eszük.
- LM10
- Director del Fútbol
A donestkbe utazó keret:
Víctor Valdés, Pinto, Oier Olazábal (kapusok), Dani Alves, Piqué, G. Milito, Fontás, Sergio Busquets, Adriano, Maxwell, Mascherano, Xavi, Thiago, Jonathan dos Santos, Seydou Keita, Afellay, David Villa, Messi, Pedro, Jeffrén (mezőnyjátékosok).
Víctor Valdés, Pinto, Oier Olazábal (kapusok), Dani Alves, Piqué, G. Milito, Fontás, Sergio Busquets, Adriano, Maxwell, Mascherano, Xavi, Thiago, Jonathan dos Santos, Seydou Keita, Afellay, David Villa, Messi, Pedro, Jeffrén (mezőnyjátékosok).
- samy85
- Capitá del Barça
ez mind szép és jó csak rövid a keret rendesen... annyi kulcsembert nem fog pihentetni Pep... ő nem az az ember...

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Nem tudom, nem vagyok benne biztos, hogy ütni-rúgni fognak az ukrán-brazilok 4 gólos hátrányból, főleg ha az első fél órában nem rúgnak gólt. Jeffren nem lenne rossz, gyors, lendületes, egy kitámadó Shahtar ellen jól jöhet, ugyanígy Afellay is. Az a baj, hogy két forgatókönyv létezik. Egyik szerint kemények lesznek, és megpróbálnak gyorsan gólt szerezni, ez esetben pihentetni kellene Messit, Pedrot, Iniestát, Xavit stb...másik szerint pedig ( én ezt tartom valószínűbbnek ) az elején ugyan nekünk esnek, de nem fejvesztve, eszetlenül. Tehát nem fognak rugdosódni, a másik esetben sanszosabb. Szóval a 2. variáció szerint jó lenne az alapkezdő egy-két pihenővel, majd a 2. félidőben le lehetne hozni még 3 embert pihentetniLionel Kicsi Messi írta:nem állnék fel ilyen erős kezdővel... Messi-t max csak 10-20percre raknám be, mert képesek és bedarálják a Klasszikusok előtt.. Helyette ink valameik ifjú titánt v Jeffren-t esetleg.. óvatosnak kell lenni mostmár:)S.Agüero írta:Én kezdőm:
Valdés - Alves ; Piqué ; Sergio ; Adriano - Masche ; Xavi ; Afellay - Messi ; Villa ; Pedro

-
- Capitá del Barça
Én is pont ezen a véleményen vagyok! Hála Istennek sikerült egy megnyugtató előnyt szereznünk itthon, ezért tudunk a 2 v 4 El Classico előtt pihentetni, ami nem fog rosszul esni a következő meccseken, mert igen csak kemények lesznek szvsz.ozsimiki írta:![]()
Minek kezdjen Messi? Pedro? aki nemrég tért vissza sérülésből? hátul Piqué?
nem hiszem,h a Szatyor otthon ne vérben forgó szemmel jönne ki a pályára, nem kockáztatnám Messit se, Pedrot se, + még pihenhetne a védelemből is 1-2 kulcs játékos. Ami a padot jelentené ez esetben.
nem hiányozna hogy egy szinte lefutott párharcnál. sérüljön le 1-2 nagyon meghatározó játékosunk.
+ha vmi csoda folytán kezdene kialakulni a necces helyzet, mit tudom én pl, 2-0ra vezetne a Shakhtar, akkor még mindig be lehetne állítani őket.

-
- Capitá del Barça
nem állnék fel ilyen erős kezdővel... Messi-t max csak 10-20percre raknám be, mert képesek és bedarálják a Klasszikusok előtt.. Helyette ink valameik ifjú titánt v Jeffren-t esetleg.. óvatosnak kell lenni mostmár:)S.Agüero írta:Én kezdőm:
Valdés - Alves ; Piqué ; Sergio ; Adriano - Masche ; Xavi ; Afellay - Messi ; Villa ; Pedro

- ozsimiki
- Adminisztrátor

Minek kezdjen Messi? Pedro? aki nemrég tért vissza sérülésből? hátul Piqué?
nem hiszem,h a Szatyor otthon ne vérben forgó szemmel jönne ki a pályára, nem kockáztatnám Messit se, Pedrot se, + még pihenhetne a védelemből is 1-2 kulcs játékos. Ami a padot jelentené ez esetben.
nem hiányozna hogy egy szinte lefutott párharcnál. sérüljön le 1-2 nagyon meghatározó játékosunk.
+ha vmi csoda folytán kezdene kialakulni a necces helyzet, mit tudom én pl, 2-0ra vezetne a Shakhtar, akkor még mindig be lehetne állítani őket.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
nemkell izgulni a Sahtar miattab1daL írta:Csiga felépül a visszavágóra? Mert eddig a védelmük kicsit hiányos, ugyanis Rat eltiltott, Srna most lesérült.bence-barca írta:http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 17600.html
Srna nem lesz ott a visszavágón! Sérülést szenvedett.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Csiga felépül a visszavágóra? Mert eddig a védelmük kicsit hiányos, ugyanis Rat eltiltott, Srna most lesérült.bence-barca írta:http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 17600.html
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Akkor az én kezdőm keddre:
Valdes-Adriano, Busquets, Milito, Maxwell-Mascherano, Keita, Thiago-Pedro, Messi, Afellay
Keitat mindenképp vkp-ként szerepeltetném, hogy megtudjuk mit tud ott játszani. Mascheranot csak azért tenném be, mert úgyse fog játszani a Real ellen, úgyhogy itt az ideje. Akár Jeffren is játszhatna, de 3 szélsővel felállni elég érdekes lenne. Jelenleg sztem max. Villa tudna Messi helyén játszani, de ráférne egy kis pihi.
Piqué, Alves, Xavi, Villa meg végre pihenhetne. Xavin nem látszik, de a többieken igen, hogy fáradtak már. Piqué mostanában nem olyan stabil, Alves nagyon rosszul passzol a kapu előtt, míg Villa mindent kihagy. Pihenjenek egy kicsit aztán nyerjék vissza a régi formájukat.
Valdes-Adriano, Busquets, Milito, Maxwell-Mascherano, Keita, Thiago-Pedro, Messi, Afellay
Keitat mindenképp vkp-ként szerepeltetném, hogy megtudjuk mit tud ott játszani. Mascheranot csak azért tenném be, mert úgyse fog játszani a Real ellen, úgyhogy itt az ideje. Akár Jeffren is játszhatna, de 3 szélsővel felállni elég érdekes lenne. Jelenleg sztem max. Villa tudna Messi helyén játszani, de ráférne egy kis pihi.
Piqué, Alves, Xavi, Villa meg végre pihenhetne. Xavin nem látszik, de a többieken igen, hogy fáradtak már. Piqué mostanában nem olyan stabil, Alves nagyon rosszul passzol a kapu előtt, míg Villa mindent kihagy. Pihenjenek egy kicsit aztán nyerjék vissza a régi formájukat.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Llegenda del Barça
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 17600.html
- ab1daL
- Director del Fútbol
Kikapott hazai pályán a Shaktar az Obolon Kievtől.
Igaz a kezdők közül nyolcan pihentek, közülük négy brazil, neveket nem tudok mondani. Az Obolon a 61.perctől emberhátrányban játszott, és a gól a 86. percben esett.

-
- Capitá del Barça
Valaki le tudná írni, hogy kik állnak 3-4 sárgalappal BL-ben közülünk?
Csak, hogy legrosszabb esetben kik hiányozhatnak Madrid elleni oda, ill. visszavágón.
Döntőre úgy tudom, hogy törlik a lapokat, ha eljutunk odáig
Csak, hogy legrosszabb esetben kik hiányozhatnak Madrid elleni oda, ill. visszavágón.
Döntőre úgy tudom, hogy törlik a lapokat, ha eljutunk odáig

Ha már itt tartunk, akkor most egy 2-0-s vereséggel semmi gondom nem lenne.Xanthor írta:Ha már itt tartunk Barcelona-Hercules 0-2...

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Az a mi [auto_cenzúra] nagy szerencsénk, hogy Pep az edzőnk. Tisztában van azzal, hogy bármi megtörténhet a labdarúgásban. És sohasem hagyja elszállni sem magát sem a játékosainkat. Na jó talán a játékosokkal néha talán elszalad a ló. De én még egy öntelt nyilatkozatot sem halottam tőle.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Igazatok van, ámbár ezek a lényegen nem változtatnak. Európai nagy csapatoknak se sikerült 3al megvernie sohasem a Pep Teamet. Nem hogy 4el...

- Xanthor
- Capitá del Barça
Ha már itt tartunk Barcelona-Hercules 0-2...Kelemen Berti írta:+ Sevilla-Barca(B) 3-1 Spanyol Szuperkupa odavágóozsimiki írta: Szerintem csupán 2szer fordult elő: Inter-Barca 3-1, és Betis-Barca 3-1.
közte 3al sosem kaptunk ki, jöhet itt nekem bárki régi félelmekkel, meg mindennel. De ha a M.U. lenne az ellenfelünk az Old Traffordon,és az 5.perctől emberhátrányban játszanánk, akkor se kapnánk ki 4el.

-
- Director del Fútbol
+ Sevilla-Barca(B) 3-1 Spanyol Szuperkupa odavágóozsimiki írta:Szerintem csupán 2szer fordult elő: Inter-Barca 3-1, és Betis-Barca 3-1.menczel írta: Sőt volt valami olyasmi rekord is ami rémlik, hogy valami elképesztő kevésszer kaptunk ki közte kettővel, hárommal közte meg soha.
közte 3al sosem kaptunk ki, jöhet itt nekem bárki régi félelmekkel, meg mindennel. De ha a M.U. lenne az ellenfelünk az Old Traffordon,és az 5.perctől emberhátrányban játszanánk, akkor se kapnánk ki 4el.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem csupán 2szer fordult elő: Inter-Barca 3-1, és Betis-Barca 3-1.menczel írta: Sőt volt valami olyasmi rekord is ami rémlik, hogy valami elképesztő kevésszer kaptunk ki közte kettővel, hárommal közte meg soha.

- Mihu
- Director del Fútbol
Csak ezt a csapatot már nem Frankie irányítjaXanthor írta:Én is szinte már biztosra veszem a továbbjutásunkat, de a 2007-es kupa elődöntő, amikor az otthoni 5-2 után idegenben 4-0-ra kikaptunk a Getafetól megtanított rá, hogy soha ne vegyek semmit biztosra...Mihu írta:Nem hinném, hogy Pep a Betis meccs után hagyná hogy a srácok csak egy pillanatig is könnyelműen vegyék a visszavágót. Vagy ha igen, akkor az valószinűleg mészárlássá torkollana az öltözőben![]()
Én voltam az aki nyugalomra intett itt mindenkit az odavágó előtt, hogy nagyon nagyon kemény lesz, stb stb, de most már én is azzal kelek és fekszek hogy Barca-Real 4x![]()
Bár itt csoda kéne ahhoz, hogy kiüssük magunkat.

- Xanthor
- Capitá del Barça
Én is szinte már biztosra veszem a továbbjutásunkat, de a 2007-es kupa elődöntő, amikor az otthoni 5-2 után idegenben 4-0-ra kikaptunk a Getafetól megtanított rá, hogy soha ne vegyek semmit biztosra...Mihu írta:Nem hinném, hogy Pep a Betis meccs után hagyná hogy a srácok csak egy pillanatig is könnyelműen vegyék a visszavágót. Vagy ha igen, akkor az valószinűleg mészárlássá torkollana az öltözőben![]()
Én voltam az aki nyugalomra intett itt mindenkit az odavágó előtt, hogy nagyon nagyon kemény lesz, stb stb, de most már én is azzal kelek és fekszek hogy Barca-Real 4x

Bár itt csoda kéne ahhoz, hogy kiüssük magunkat.