Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vki erre légyszi! Mi lehet a baj? Codec? Flash?geridoss írta:Nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy ha kiteszem a videót teljes képre, nem látom a képet, csak csíkos az egész? Nem csak itt, más videóportálon is ilyenHELP PLS
http://www.sopcast.com/download/boixosnoisbarca írta:tudtok valami oldalt ahonnan letölthetek sopcast programot???
Van amelyikhez kell van amelyikhez nem kell.LACIKA8 írta:Szevasztok!
És ezekhez a linkekhez le kell tölteni valami programot külön? Mert még soha nem néztem így streamen meccset.
A Bundesliga-t az Eurosport is adja.Barcaman14 írta:Már azt is! Elképesztő. Jövőre kizárólag a spanyol focit fogom látni. Persze az a lényeg, de hogy az angol,olasz és német bajnokságról is lemaradok... A T-Home-osonak esetleg betehetnék a csomagba a Digi Sportot, mert csak ezért nem fogok váltani!
Szerintem élőben egy adó sem adja le, majd a Sportklubon lesz bennt a meccs a Barca tv keretein belül, úgyhogy marad az internet.bence-barca írta:Valaki nem tudja, h valamelyik adó (nem digisport) adja-e majd valamelyik előkészületi meccsünket? Csak mert szívesen nézném, akármilyen csapattal állunk fel és akármilyen játékkal játszunk, a lényeg, h Barca meccset nézhetnék
Már azt is!FtcSikiHun írta:Én úgy tudom, hogy a digi a Seria A-t is megvette.