Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

szerintem ő tv-t írt de nem erre gondolt, hanem, hogy keresd meg a frekvenciát és mentsd el abba a dobozba ami a tv-melett van-műholdvevő..chonggy írta: Mivel szerbiai vagyok,nekem műholdon keresztül vannak csak magyar csatornáim...
Ez mind szép és jó,de hova kell azt a QAM-ot bepötyögtetni?jokeszvarga írta:Sziasztok!
Az alábbi linken lépésről lépésre leírják,a Digisport plusz megkeresésének lehetőségeit:
http://www.digisport.hu/news/3067/
Tv-d menüjében. Vagy az automatikus keresés a csatornák közt, vagy a manuális, ahogy tetszik. Pörgeted, amikor meglátod a digi+t, elmented, ennyi.chonggy írta:Azt hogy kell?socio66 írta: hogy érted hogy még?
ha van digisportod,akkor lennie kell plusznak is,keresd meg a frekvenciáját.
magától nekem se jött be.![]()
ha a skacok túl elfoglaltak lennének, akkor magad is kereshetsz linket..számomra legegyszerűbb a rojadirecta.es , és a myp2p.eu -n...sopcast csak sopcastos linket nyit meg értelemszerűen, de az is felvan tüntetvedaffy írta:megnyitod ezt az oldalt. legörgetsz az aljára és az ott található linkekből letöltöd a program egyik verzióját. feltelepíted. ha kezdődik a meccs,akkor beraknak ide egy linket,melyre rákattintasz és megy a meccssamy85 írta: sajnos ez nekem Kínaiul vanBevallom férfiasan csak azokhz értek(számgépen) amiket rendszeresen csinálok...
megnyitod ezt az oldalt. legörgetsz az aljára és az ott található linkekből letöltöd a program egyik verzióját. feltelepíted. ha kezdődik a meccs,akkor beraknak ide egy linket,melyre rákattintasz és megy a meccssamy85 írta:sajnos ez nekem Kínaiul vanRewolution5 írta:sopcast-tok csak van..mecss előtt a kollégák ugyenebben a topikban elhalmoznak benneteket akár sopcastos linkkel is-az alatt rendre jól működik[/size]Bevallom férfiasan csak azokhz értek(számgépen) amiket rendszeresen csinálok...
Azt hogy kell?socio66 írta:hogy érted hogy még?LM10 írta:20:40
Labdarúgás
Bajnokok Ligája, Barcelona-Sahtar Doneck ÉLŐ
DIGISPORT PLUSZ
Kár, hogy még nincsen pluszom
ha van digisportod,akkor lennie kell plusznak is,keresd meg a frekvenciáját.
magától nekem se jött be.
sajnos ez nekem Kínaiul vanRewolution5 írta:sopcast-tok csak van..mecss előtt a kollégák ugyenebben a topikban elhalmoznak benneteket akár sopcastos linkkel is-az alatt rendre jól működik[/size]
sopcast-tok csak van..mecss előtt a kollégák ugyenebben a topikban elhalmoznak benneteket akár sopcastos linkkel is-az alatt rendre jól működikpityi13 írta:még sima digi sportom sincs nem hogy plusz.![]()
![]()
![]()
Nekem nincs ilyenem sajnos.. sima digim sincs... Upc előfizető vagyok....így nem marad más mint a net... de az sem jó... mert pendrivos a netem(jobb híján) és lassúfcbarca0827 írta:Erre is 5, azaz öt hozzászólással alattad, megtalálod a választ.
Erre is 5, azaz öt hozzászólással alattad, megtalálod a választ.samy85 írta:akkor azt bebuktam, mert nekem az nincs...Rewolution5 írta:a LENTIEK! olvasottak alapján,ha mindenigaz a DIGISPORT PLUSZ közvetíti a mecssünket!
akkor azt bebuktam, mert nekem az nincs...Rewolution5 írta:a LENTIEK! olvasottak alapján,ha mindenigaz a DIGISPORT PLUSZ közvetíti a mecssünket!
a LENTIEK! olvasottak alapján,ha mindenigaz a DIGISPORT PLUSZ közvetíti a mecssünket!samy85 írta:adja a digi a hazai bl meccsünket???
következő meccsek rovatnál írja
valaki világosítson fel...
Please
Útwengeren a Barca szurkolók a trollok....bence-barca írta:Ezért vagyok most már úgy, h még csak energiát se pazarolok rá, h megnyissam az útwengert. Sír a szájuk azóta, de inkább azon gondolkodnának el, h melyik csapat érdemelte meg jobban a továbbjutást...Gauchomester írta:...![]()
Meg, ha Carling Cup döntőbe egy Birminghamtől kikapnak, akkor mégis miért kellet volna ellenünk továbbjutniuk?![]()
De igazából sajnos ez az elvakultság minden szurkolótáborban megtalálható, néha EZEN a fórumon is olvasok olyanokat, h kettéáll a szőr a hátamon...
hogy érted hogy még?LM10 írta:20:40
Labdarúgás
DIGISPORT PLUSZ
Nah ezekszerint mégis tudom nézni a tv-benLM10 írta:20:40
Labdarúgás
DIGISPORT PLUSZ
Ezért vagyok most már úgy, h még csak energiát se pazarolok rá, h megnyissam az útwengert. Sír a szájuk azóta, de inkább azon gondolkodnának el, h melyik csapat érdemelte meg jobban a továbbjutást...Gauchomester írta:...
Ezt a szót kiemelném. Szerintem több mint 10 helyzet kell egy gólhoz, ráadásul az is már ordító nagynak kell lennie...Szerencse hogy képesek vagyunk ilyen helyzeteket kidolgozni. A Sahtar ellen szerintem nehezebb lesz, de ne legyen igazamIlúvatar írta:Pont emiatt... Kidolgozunk a ziccereket, de hogy gólt lőjünk... az valami rémálom módon szúrunk el egymás után. Legalább 10 ziccerből 1 megy be. Vicc.daffy írta:ilyen helyzetkihasználással minden okod meg is van rá. ha nem rúgtok be ziccereket,akkor lehet nálatok 90%ban is a labda,nem fogjátok megnyerni a bl-t.Ilúvatar írta:Hát igen... Arsenal ellen nem paráztam, de most Sahtartól már parázok. Pedig messze van még az április 6...