Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Majd amikor nagyon kell, akkor be fog menni! Emlékezzünk csak, hogy milyen volt az idény kezdet? Aztán jöttek a parádék Most is ez lesz, hinnünk kell benne!Ilúvatar írta:Pont emiatt... Kidolgozunk a ziccereket, de hogy gólt lőjünk... az valami rémálom módon szúrunk el egymás után. Legalább 10 ziccerből 1 megy be. Vicc.daffy írta:ilyen helyzetkihasználással minden okod meg is van rá. ha nem rúgtok be ziccereket,akkor lehet nálatok 90%ban is a labda,nem fogjátok megnyerni a bl-t.Ilúvatar írta:Hát igen... Arsenal ellen nem paráztam, de most Sahtartól már parázok. Pedig messze van még az április 6...
Pont emiatt... Kidolgozunk a ziccereket, de hogy gólt lőjünk... az valami rémálom módon szúrunk el egymás után. Legalább 10 ziccerből 1 megy be. Vicc.daffy írta:ilyen helyzetkihasználással minden okod meg is van rá. ha nem rúgtok be ziccereket,akkor lehet nálatok 90%ban is a labda,nem fogjátok megnyerni a bl-t.Ilúvatar írta:Hát igen... Arsenal ellen nem paráztam, de most Sahtartól már parázok. Pedig messze van még az április 6...
ilyen helyzetkihasználással minden okod meg is van rá. ha nem rúgtok be ziccereket,akkor lehet nálatok 90%ban is a labda,nem fogjátok megnyerni a bl-t.Ilúvatar írta:Hát igen... Arsenal ellen nem paráztam, de most Sahtartól már parázok. Pedig messze van még az április 6...
A vérszomjas "Chihrinszkij" hót'nyugodtsamy85 írta:http://mueses.blog.nepsport.hu/archives ... eges_foka/
láttam hogy vannak már videok linkelve lehet ugyan azok amiket én is linkeltem de az ukránok szeme kikerekedett!!!
Ozsi, remélem érezted az iróniát a hszemben.1000%,hogy nem a miénket adja.
A szerdai meccset a Diisporton nezzed,ha van a keddit meg itt: http://209.44.122.29/5-0 írta:Szia Barcaman14!
Megtudnád mondani hol fogod megnézni a meccset, mert én is megnézném csak nem tudok egy olyan oldalt sem.
Válaszodat előre is kösz:5-0
1000%,hogy nem a miénket adja.S.Agüero írta:onnan hogy az odavágót szerdán játsszuk.FCB.Gabesz írta:honnan veszitek, hogy a tv 2 nem a mi meccsünket fogja adni?
Visszavágónkkal meg egy időbe lesz a chelsea mu.
valószínű, h nem a miénket közvetítik.
onnan hogy az odavágót szerdán játsszuk.FCB.Gabesz írta:honnan veszitek, hogy a tv 2 nem a mi meccsünket fogja adni?
idegenben kezdünk szerencsére!nagyatyesz írta:Srácok! Azt lehet tudni, hogy ha továbbmennénk, akkor a Tottenham- Madrid meccs továbbjutójával hol kezdünk? Otthon vagy idegenben? És egyáltalán melyik nap, kedden vagy szerdán? Köszi előre a segítséget!
utálom hogy mindig ugy jön ki hogy a mi meccsünket ne kelljen adniS.Agüero írta:Hú, tényleg nagy szégyen, h inkább a Chelsea-MU-t adják mint a Barca meccset.samy85 írta:nem fogják adni az odavágót??? ez mekkora szégyen!!!
hihetetlen!
a barca meccseit nem adni? amikor...na mindegy!
tavaly sem láttam az arsenal elleni odavágót!
most megint...áááá nem igaz ráadásul a pendrive-os a netem is.. azon sem tudok meccset nézni!
örülök...
azért ne legyünk ilyen elfogultak. Chelsea meccset sokkal többen nézik meg biztos.![]()
1x kibírjuk a netet is.![]()
amúgy minek írsz minden mondatod után 1 felkiáltójelt?
Úgy gondolom, ha itthon tudunk 2 esetleg 3 góllal nyerni (és 1et sem kapunk), akkor idegenben már egy silány döntetlennel is kiegyeznék. Több mint valószínű, hogy 1x ott is betalálunk, és akkor onnantól majdhogynem meg is van a továbbjutás. De ehhez előbb itthon kell bizonyítani...Tocy írta:Szóval az ukránok...hát kellemetlen meccsek lesznek szerintem, de itthon mindenképp gólokkal kéne nyerni. Idegenben, hideg, hosszú utazás, rossz idegenbeli mérleg...tökéletesen kiegyeznék egy 1-1-es döntetlennel isNem panaszkodhatunk, kaphattunk volna papíron erősebb ellenfelet, de ez sem lesz egyszerű. Persze egy BL-negyeddöntőben ne is legyen senkinek sem egyszerű.
Hú, tényleg nagy szégyen, h inkább a Chelsea-MU-t adják mint a Barca meccset.samy85 írta:nem fogják adni az odavágót??? ez mekkora szégyen!!!
hihetetlen!
a barca meccseit nem adni? amikor...na mindegy!
tavaly sem láttam az arsenal elleni odavágót!
most megint...áááá nem igaz ráadásul a pendrive-os a netem is.. azon sem tudok meccset nézni!
örülök...