Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

De a diginek most már 2 csatornája van. Nem néztem utána, és nem tudom, hogy lehetővé teszi-e a szerződésük, de elméletileg adhatnák egy időben mindkét meccset. Bár azt sem tudom, hogy a digitv előfizetőkön kívül hány embernek van digisport plus-a.Xanthor írta:Hát az sz.r, nekem megfog érni 600 forintot, és akkor legalább nézem majd a digi honlapján jó minőségben, tuti akadás nélkül (és ja jól emlékszem azokon a meccseken kommentár sincsLM10 írta:Igen utána néztem, szerdán mivel csak a digi közvetít biztos, hogy az angol meccset adják. Marad a net. A visszavágót pedig már közvetítik, valószínűen a digi.)
Vagy ha Paulanerbe tudják adni, akkor megyek oda
Hát az sz.r, nekem megfog érni 600 forintot, és akkor legalább nézem majd a digi honlapján jó minőségben, tuti akadás nélkül (és ja jól emlékszem azokon a meccseken kommentár sincsLM10 írta:Igen utána néztem, szerdán mivel csak a digi közvetít biztos, hogy az angol meccset adják. Marad a net. A visszavágót pedig már közvetítik, valószínűen a digi.
Van orfeins-ed? Ott menni fog.samy85 írta:nem fogják adni az odavágót??? ez mekkora szégyen!!!
hihetetlen!
a barca meccseit nem adni? amikor...na mindegy!
tavaly sem láttam az arsenal elleni odavágót!
most megint...áááá nem igaz ráadásul a pendrive-os a netem is.. azon sem tudok meccset nézni!
örülök...
Igaz, elnéztem, bocs. Kicsit belezavardotam már az infóáradatba.LM10 írta:Biztos nem.levproff írta:Minden nap csak egy meccs lesz.
5.-6.-án 2-2 meccs odavágója, 26-27. 2-2 meccs visszavágója.
Igen, KEDDEN. De az odavágót ami szerdán lesz, csak a digi fogja.S.Agüero írta:Szerintem az Inter - Shalkéval egy időben.LM10 írta:Az 1 meccset Április 6.-án Szerdán, a visszavágót pedig Április 12.én kedden játszák a csapatok. Melyik meccset tolják velünk 1 időben, mert a TV közvetítés miatt nem mind1.![]()
Tök mindegy nekem. 1 nap csak 2 meccs lesz, azaz TV2 vagy digi adja a meccsünket!![]()
Szerintem az Inter - Shalkéval egy időben.LM10 írta:Az 1 meccset Április 6.-án Szerdán, a visszavágót pedig Április 12.én kedden játszák a csapatok. Melyik meccset tolják velünk 1 időben, mert a TV közvetítés miatt nem mind1.
Itt már a BL elődöntőre gondoltál?daffy írta:
áprilisban lesz 1 barcelona - real madrid meccs. annál jobb a világon nincs
nem szabad azzal összehasonlítani,teljesen más meccs volt, tavaly mi is simán vertük az intert,aztán már a kiesése szakbasz ők mentek továbbvitya1217 írta:idegenben az arsenal ellen is jol szerepelt a Sahtar
5-1![]()
![]()
a mi jatekunkban is benne lehet egy 5-6 -os csapas, es akkor mar nem kell kormot ragni a visszavagon....
Azóta már Pedro megmutatta mit is tud ő igazánIlúvatar írta:mekkora szégyen, hogy Messit mutatták gólszerzőnek pedig nem ő lőtte...Lionel85 írta:2009. augusztus 28., Monaco
FC Barcelona - Shaktar Donyeck 1-0
Pedro
>>Videó<<
Egy nehéz talajon lejátszott meccs volt, kemény ellenféllel, de nyerünk. Ennél csak jobb lehet.Nincs semmi bajom Messivel, de ezzel a bakival mintha lenézték volna Pedro -t.
mekkora szégyen, hogy Messit mutatták gólszerzőnek pedig nem ő lőtte...Lionel85 írta:2009. augusztus 28., Monaco
FC Barcelona - Shaktar Donyeck 1-0
Pedro
>>Videó<<
Egy nehéz talajon lejátszott meccs volt, kemény ellenféllel, de nyerünk. Ennél csak jobb lehet.
Azért én azt mondom, ha sokszor előjön, hogy „bosszú” az Internazionaléval szemben, akkor azért a Reallal szemben is lehet egy kis + motiváció (ha egyáltalán lehet ilyenről beszélni), mert ne feledjük, mikor legutóbb találkoztunk velük a BL-ben az elődöntőben kiejtettek minket!Emlékszem Raul nem kis gólt ragasztott a Bernabeuban!Plussz nem kell sokat utazgatni, de ehhez persze mindkét csapatnak tovább kell jutnia, nem lenne egy „unalmas” kis elődöntő!Messithebest írta:Nagyon nem örülök a sorsolásnak....És nem a Shakhtar miatt,mert őket úgyis legyűrjük,de a Real is valszeg befog jutni és akkor már kicsit sok lesz a Clasicókból.....Reménykedem az Angolokban.....