Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az számomra világos, hogy a kettő messze van egymástól, csak egy kis gesztus elvártam volna. De ennek volt már előzménye a Real-Lyon előtt is. Csak egy kis gesztus... Igazán nem lett volna nagy kérés...Bob_Marley írta:Azért ezt gondold át még egyszer, a 2 dolog abszolút független egymástól, s mindkettő sajnálatos, megdöbbentő dolog, de volumenében össze se lehet hasonlítani!Ettől függetlenül érdemes lett volna említést tenni Abidalról!Lionel85 írta:Köszi UEFA! Sajnáltassuk Japánt, de Abidalt meg sem említsük! Csak a fair play!
http://atdhenet.tv/35857/watch-champions-league-drawneobarca írta:Srácok!
Nincs vmi link amin tudnám nézni online? Amíg nem ér vissza a főnökség...![]()
Azért ezt gondold át még egyszer, a 2 dolog abszolút független egymástól, s mindkettő sajnálatos, megdöbbentő dolog, de volumenében össze se lehet hasonlítani!Ettől függetlenül érdemes lett volna említést tenni Abidalról!Lionel85 írta:Köszi UEFA! Sajnáltassuk Japánt, de Abidalt meg sem említsük! Csak a fair play!
Ez teljesen igaz, s egyet értek veled, de azért mégiscsak egy Schalke könnyebb lenne mint mondjuk egy Chelsea!És sok van a szezonból hátra, s a bajnokság az elsődleges feladat, s mellette jobb lenne ha a nemzetközi kupában „jobb” lenne a sorsolás!Lionel85 írta: Aki 2011-ben BL-t akar nyerni, annak nincs kívánság!
Ugyanez a véleményem, ugyanez a listám. Mondjuk ha a Schalke-t kapnánk biztosan jönnének megint a 'Barcának megint könnyű ellenfele van" szövegek(, viszont tény, hogy a legkönnyebb ellenfél lenne). Ezért nálam Inter-Schalke egyszint.torrestoni írta:..
Puszi puszi. Természetesen ironikusan kell érteni, nem búza Piqué.Tocy írta:barcafan007 írta:bence-barca írta: Twitterre is kirakta...amúgy az a moc moc mit jelent? Puyol is szokta írni.
Üdvvation írta:Hali Mindenki,
Segítséget szeretnék kérni.
Apum nagy kedvence a Barcelona és arra gondoltunk meglepjük egy Barcelonai meccsel valamikor áprilisban születésnapjára.
Ha helyzet az, hogy én egyáltalán nem értek a focihoz.
Jó lenne, ha adna valaki tippet, hogy milyen meccsre lenne érdemes kilátogatni az említett hónapban.
Azt is jó lenne tudnom, hogy hol tudok jegyet venni. internet, itthon valahol, stb.
Köszönöm szépen..
nézz be az utazás barcelonába topikba. ott le van írva elég sok minden.vation írta:Hali Mindenki,
Segítséget szeretnék kérni.
Apum nagy kedvence a Barcelona és arra gondoltunk meglepjük egy Barcelonai meccsel valamikor áprilisban születésnapjára.
Ha helyzet az, hogy én egyáltalán nem értek a focihoz.
Jó lenne, ha adna valaki tippet, hogy milyen meccsre lenne érdemes kilátogatni az említett hónapban.
Azt is jó lenne tudnom, hogy hol tudok jegyet venni. internet, itthon valahol, stb.
Köszönöm szépen..
Azért ez még egyáltalán nem vészes.Kuriózumnak számítanak az olyan szezonok amikor több klasszikus is van.Néha belefér az ilyen.de ahogy te is írtad veszítene egy kicsit a varázsából.
Tökéletesen leírtad az én gondolataimat is ezzel kapcsolatban!levproff írta:Várom már a holnapot, kíváncsi vagyok.
Gyakorlatilag a Chelsea-n kívül bárkit elfogadnék.
Plusz még talán a Madridot, de nem azért mert félnék tőlük, hanem mert - most lehet, hogy bután hangzik - nem akarok ennyi klasszikust. És ezt sem azért mert félnék, hogy valamelyiken megütnének minket, hanem azért mert szerintem ebbe a hónapa elmenne a Classico varázsa.
Eddig olyan jó volt mindig, hogy fél évet kellett várni, kuriózum, sosem látott izgulások a meccsek előtt meg hasonlók. Nem szeretnék 4 klasszikust egy hónapban. Ez a plusz 1 El Clasico pont elég, meg ugye majd augusztusba 2.
Most lehet hülyének néztek, de nekem sok lenne.
Twitterre is kirakta...amúgy az a moc moc mit jelent? Puyol is szokta írni.barcafan007 írta:bence-barca írta:levproff írta:Pique ezt írta facebookra:
"Hoy tenemos control antidoping de la UEFA.. Qué casualidad..! Moc moc!"
UEFA doppingellenőrzés volt ma nálunk... Mily véletlen...!