Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szerintem csak sárföldön lesz nehéz dolgunk, a Camp Nouban nem lehet kérdéses, ki nyer és jut tovább! No paraEnrique írta:Hát gyerekek, bárkit szívesebben láttam volna megmondom őszintén, mint ez a Sahtart, nekem nagyon sötét lónak tűnnek és én pl. tőlük vártam meglepetést. Remélem így nem válik valóra...
Az számomra világos, hogy a kettő messze van egymástól, csak egy kis gesztus elvártam volna. De ennek volt már előzménye a Real-Lyon előtt is. Csak egy kis gesztus... Igazán nem lett volna nagy kérés...Bob_Marley írta:Azért ezt gondold át még egyszer, a 2 dolog abszolút független egymástól, s mindkettő sajnálatos, megdöbbentő dolog, de volumenében össze se lehet hasonlítani!Ettől függetlenül érdemes lett volna említést tenni Abidalról!Lionel85 írta:Köszi UEFA! Sajnáltassuk Japánt, de Abidalt meg sem említsük! Csak a fair play!
http://atdhenet.tv/35857/watch-champions-league-drawneobarca írta:Srácok!
Nincs vmi link amin tudnám nézni online? Amíg nem ér vissza a főnökség...![]()
Azért ezt gondold át még egyszer, a 2 dolog abszolút független egymástól, s mindkettő sajnálatos, megdöbbentő dolog, de volumenében össze se lehet hasonlítani!Ettől függetlenül érdemes lett volna említést tenni Abidalról!Lionel85 írta:Köszi UEFA! Sajnáltassuk Japánt, de Abidalt meg sem említsük! Csak a fair play!
Ez teljesen igaz, s egyet értek veled, de azért mégiscsak egy Schalke könnyebb lenne mint mondjuk egy Chelsea!És sok van a szezonból hátra, s a bajnokság az elsődleges feladat, s mellette jobb lenne ha a nemzetközi kupában „jobb” lenne a sorsolás!Lionel85 írta: Aki 2011-ben BL-t akar nyerni, annak nincs kívánság!