Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Legalább visszavágnánk......én nem bánnám. ( jobb mint a Mu. v. a R.M. )Barbas írta:Nagy pénzzel lefogadnám, hogy az Intert kapjuk.
Ezzel teljesen egyet értek,de én a döntőbe mondtam, addigra már üssünk el minden "esélyesebb" csapatot.Messithebest írta:..... a másik meg,ha BL-t akarunk nyerni,mindenkit meg kell vernünk.
S.Agüero írta:1. sok jó játékosaik vannak. csapat támadói brazilok.Messithebest írta:Sokakat nem értek,hogy miért nem szeretnétek a Shakhtart. Azért mert kiütöttek egy gyenge formában lévő Romát? ugyanmár..... a másik meg,ha BL-t akarunk nyerni,mindenkit meg kell vernünk.
2. ukrajnába nem szívesen mennénk ahol aligha szereznénk 1-nél több pontot, de cáfoljanak rám, ha őket kapjuk.
1. sok jó játékosaik vannak. csapat támadói brazilok.Messithebest írta:Sokakat nem értek,hogy miért nem szeretnétek a Shakhtart. Azért mert kiütöttek egy gyenge formában lévő Romát? ugyanmár..... a másik meg,ha BL-t akarunk nyerni,mindenkit meg kell vernünk.
Átfogalmazom a kérdést: van jó bíró ezek közt?Fecooo írta:legjobban annak örülnék, ha max a spori meg pár huligán a nézőtéren lenne angol a döntőben... (jobban meggondolva jó angol bíró van???)
legjobban annak örülnék, ha max a spori meg pár huligán a nézőtéren lenne angol a döntőben... (jobban meggondolva jó angol bíró van???)d írta:
Azt meg már csak csendben jegyezném meg, hogy nem csodálkoznék, ha egy londoni, de minimum angol csapatot elfújna az UEFA a Wembley-ig.
mu-sok verhetik megalazo 3-1-es vereseg utan liverpool ellen ... es a marseille elleni kieses utan is fogjak...egoizmus..samy85 írta:értrem! de nem az arsenalosok hanem inkább a mu-sok a akik verik a mellüket!Rewolution5 írta:szerintem ez miatt nemkell idegeskedned .. az csak azért megy mert a arsenál kiesett .. nemkell azt úgy a szivedre venni .. az csak divatdrukkerség nálunk is ugyanezment tavaly Inter után .. ez áltálános reakció szerintem, hogy mindenki felkapja a vizet ha a szeretett csapata kiesik..MU -ról csak annyit h fölösleges fórumról fórumra járni ..
Nem azért járok fórumról fórumra mert.. hanem azért h végre normálisan tudjak beszélgetni, erre mindehol megjelenik egy ilyen gyöktörzs!!!
értrem! de nem az arsenalosok hanem inkább a mu-sok a akik verik a mellüket!Rewolution5 írta:szerintem ez miatt nemkell idegeskedned .. az csak azért megy mert a arsenál kiesett .. nemkell azt úgy a szivedre venni .. az csak divatdrukkerség nálunk is ugyanezment tavaly Inter után .. ez áltálános reakció szerintem, hogy mindenki felkapja a vizet ha a szeretett csapata kiesik..MU -ról csak annyit h fölösleges fórumról fórumra járni ..
Angol csapatokat inkább ne, ha kérhetném. A Chelsea eleve vért inna a párharc előtt a 2 évvel ezelőtti incidensek miatt. Az MU az MU. A Tottenham meg épp az esélytelensége miatt nagyon erős. Kicsit a pár évvel ezelőtti Leeds-re emlékeztetnek. Aki pedig 2 meccset lehoz a Milan ellen kapott gól nélkül, ott a védelem is nagyon rendben van.Mental_Theo írta:Chelsea: semmiből is képes gólt lőni, ellenünk jól pörögnek
MU: a Barca után a 2. legesélyesebb csapat
REal: inkább a döntőben lenne jó találkozni velük
Shaktar: Kiismerhetetlen csapat, meglephetnek mindenkit.
Bayern-Inter: ellnük jó meccset láthatnánk, bár az Inter arra fog hajtani, hogy lerúgják a játékosainkat, ami nem jó.
Tottenham: ellenük is jó meccset játszanánk, két támadó csapat, ezt megnézném!!
Schalke: na őket jó lenne kapni:D
Tottenham elleni meccs nekem bejönne!