Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.03.11. 17:48:47

Igaz, hogy ha Bl-t akarunk nyerni, akkor tök mindegy kivel találkozunk, nyernünk kell, viszont azért én jobban örülnék egy gyengébb ellenfélnek. Biztos, hogy ellenünk mindenki védekezni fog, ezért én 3, illetve plusz egy csapatot kerülnék el szívem szerint:
1. Chelsea - képesek megölni a játékunkat, és egy Essien, Lampard kettős távolról is képes nagyokat lőni - általában megpattan valakin, és bepottyan a másik irányba mozduló kapus mellett. Őket nem szeretném leginkább
2. Tottenham - ahogy írtátok már néhányan, Bale és Lennon nagyon gyors játékosok, és képesek elfutni egy-egy labdaszerzés után. Őket meg csak sárgával tudja megállítani a középpályánk, és az a jövőre nézve sem jó
3. Donyeck - kiszámíthatatlan csapat, plusz nekünk a keleti túrák nem nagyon jönnek be.

+1 - Mardid - őket azért nem szeretném, mert évente 2 el classico van, amit mindig nagyon várok. Kicsit sok lenne bő egy hónapon belül 4 meccs. Persze ha a Lyon megy tovább, akkor szívesen játszanék velük.
samy85
Capitá del Barça

2011.03.11. 12:46:33

találgatások mennek h ki lenne jó ellenfél! én azt mondom mindegy, csak idegenben kezdjünk!!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
d
Entrenador del Barça

2011.03.11. 12:40:41

Tévedsz, én egyet értek veled ebben. Az más kérdés, hogy úgy érzem jelen pillanatban nincs magasan a léc. Nem tudom kik maradtak a negyeddöntőkre a játékvezetők között, mert az UEFA folyamatosan új arcokat dob be, de a "nevesebb" egyedeknek már mindnek van vaj a füle mögött.

Lehet csak a mi igényeink nőttek meg nagyon a tökéletes játékvezetés felé, hisz még egy 5-10 éve sem volt ennyi kamera a pályák szélén, de lehet tényleg rosszabb a felhozatal, mint pár éve. Mindenesetre elégedetlen vagyok, főleg annak fényében, hogy lehetne változtatni. És ez nem csak velünk kibaszás, hanem a játékvezetőkkel szemben is, a dolguk egyre nehezebb.

És akkor abba már nem is akarok belemenni, hogy olykor-olykor azért felmerül az emberben, hogy szándékosan befolyásolják a meccs eredményét.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.11. 12:16:28

valszeg nem értesz egyet, de még mindig azt mondom, h Busacca messze a legnormálisabb spori a mezőnyben, mellette még Kassai az, akitől nem félnék egy Barca meccsen... (meg talán Terje Hauge...)

lehet túl szigorú volt a kiállítással a svájci, de azt mondom tökös volt... pont annyira, amennyire Webb a vb-döntőben nem... kb két sárgát kioszthatott volna nekünk(Abidal és Dani), de amúgy ha végiggondoljuk sztem bőven elfogadhatót nyújtott...
d
Entrenador del Barça

2011.03.11. 12:09:52

Fecooo írta:legjobban annak örülnék, ha max a spori meg pár huligán a nézőtéren lenne angol a döntőben... (jobban meggondolva jó angol bíró van???)
Átfogalmazom a kérdést: van jó bíró ezek közt? :o
Amúgy meg Webb az angol spori-kedvenc, de hát őt is láttuk már lebőgni ugyebár...
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.11. 12:07:21

d írta:
Azt meg már csak csendben jegyezném meg, hogy nem csodálkoznék, ha egy londoni, de minimum angol csapatot elfújna az UEFA a Wembley-ig.
legjobban annak örülnék, ha max a spori meg pár huligán a nézőtéren lenne angol a döntőben... (jobban meggondolva jó angol bíró van???)
d
Entrenador del Barça

2011.03.11. 12:04:29

Legjobban a Chelseatől és a Donyecktől tartok, a többi jöhet. Előbbi ugyan valóban harmatos formában van, de abban biztosak lehetünk, hogy fel lesznek spannolva ellenünk, ha sor kerül rá. A Donyeck pedig egy nagyon-nagyon erős csapat, ráadásul Ukrajnában nem lenne könnyű dolga a Barcának. Persze sorsolástól függ, de én tőlük várom a legnagyobb meglepetést. Akár döntőesélyesek is lehetnek.

Azt meg már csak csendben jegyezném meg, hogy nem csodálkoznék, ha egy londoni, de minimum angol csapatot elfújna az UEFA a Wembley-ig.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.03.11. 11:50:42

kezd lerágott csont lenni de ez kummajó :

http://reddebil.blog.nepsport.hu/archiv ... s_ugyeben/

:D :D :D
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.11. 11:28:24

samy85 írta:
Rewolution5 írta:szerintem ez miatt nemkell idegeskedned .. az csak azért megy mert a arsenál kiesett .. nemkell azt úgy a szivedre venni .. az csak divatdrukkerség nálunk is ugyanezment tavaly Inter után .. ez áltálános reakció szerintem, hogy mindenki felkapja a vizet ha a szeretett csapata kiesik..MU -ról csak annyit h fölösleges fórumról fórumra járni ..
értrem! de nem az arsenalosok hanem inkább a mu-sok a akik verik a mellüket!
Nem azért járok fórumról fórumra mert.. hanem azért h végre normálisan tudjak beszélgetni, erre mindehol megjelenik egy ilyen gyöktörzs!!!
mu-sok verhetik megalazo 3-1-es vereseg utan liverpool ellen ... es a marseille elleni kieses utan is fogjak...egoizmus..
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.03.11. 11:19:56

Rewolution5 írta:szerintem ez miatt nemkell idegeskedned .. az csak azért megy mert a arsenál kiesett .. nemkell azt úgy a szivedre venni .. az csak divatdrukkerség nálunk is ugyanezment tavaly Inter után .. ez áltálános reakció szerintem, hogy mindenki felkapja a vizet ha a szeretett csapata kiesik..MU -ról csak annyit h fölösleges fórumról fórumra járni ..
értrem! de nem az arsenalosok hanem inkább a mu-sok a akik verik a mellüket!
Nem azért járok fórumról fórumra mert.. hanem azért h végre normálisan tudjak beszélgetni, erre mindehol megjelenik egy ilyen gyöktörzs!!!
Kép
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.03.11. 11:07:41

Hagyjuk az ellenfeleket felni, ne mi feljunk toluk.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.03.11. 11:03:05

Ahogy legtöbben, én is a Chelsea, MU, Real hármast kerülném el, rajtuk kívül a Shaktartól sem lennék boldog. Ha nekem kéne ellenfelet választanom, akkor Tottenham, vagy Schalke. De megnéznék egy visszavágót az Inter ellen is, kár, hogy most a helyükre kerülnek, és kizúgnak.
Rivaldo-A Legnagyobb.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.11. 10:58:09

Mental_Theo írta:Chelsea: semmiből is képes gólt lőni, ellenünk jól pörögnek
MU: a Barca után a 2. legesélyesebb csapat
REal: inkább a döntőben lenne jó találkozni velük

Shaktar: Kiismerhetetlen csapat, meglephetnek mindenkit.

Bayern-Inter: ellnük jó meccset láthatnánk, bár az Inter arra fog hajtani, hogy lerúgják a játékosainkat, ami nem jó.
Tottenham: ellenük is jó meccset játszanánk, két támadó csapat, ezt megnézném!!
Schalke: na őket jó lenne kapni:D

Tottenham elleni meccs nekem bejönne!
Angol csapatokat inkább ne, ha kérhetném. A Chelsea eleve vért inna a párharc előtt a 2 évvel ezelőtti incidensek miatt. Az MU az MU. A Tottenham meg épp az esélytelensége miatt nagyon erős. Kicsit a pár évvel ezelőtti Leeds-re emlékeztetnek. Aki pedig 2 meccset lehoz a Milan ellen kapott gól nélkül, ott a védelem is nagyon rendben van.
A két német csapatból az egyikre szavaznék, mert alapvetően fekszik a stílusuk a Barca-nak. Ha mégis az Inter jutna tovább, akkor őket is szívesen fogadnám. Biztos vagyok benne, hogy a srácok extra adag motivációval készülnének a meccsre. Ez az Inter már nem AZ az Inter, biztos vagyok benne, hogy normális körülmények között most kiejtenénk őket.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.11. 10:37:38

szerintem ez miatt nemkell idegeskedned .. az csak azért megy mert a arsenál kiesett .. nemkell azt úgy a szivedre venni .. az csak divatdrukkerség nálunk is ugyanezment tavaly Inter után .. ez áltálános reakció szerintem, hogy mindenki felkapja a vizet ha a szeretett csapata kiesik..MU -ról csak annyit h fölösleges fórumról fórumra járni ..
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.03.11. 10:23:17

Mostmár tényleg elegem van! akármelyik fórumra megyek fe, nem is az Arsenal szimpatizánsok hanem a Manchester drukkerek jönnek a Barcelona minden féle segitésével [auto_cenzúra] le az uefat meg a játékvezetőket!!
mert mi csak igy nyerünk minden meccsen!! komolyan mondom már az idegeimre megy nem birom elviselni! inkább maradok most egy kicsit itt!
tényleg remélem hogy őket kapjuk!! az isten adja meg!
Tényleg most ha egy Viszonylag gyengébb ellenfelet kapunk, akkor az lessz hogy a sorsolást is befolyásoljuk?????
már ezt is eltudom képzelni!!!
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.11. 09:51:58

A Milannal csak egy dolog miatt lett volna jó találkozni: megmutatni a kampóorrú svédnek, hogy milyen az igazi Barcelona - nélküle.

Egyébként nekem tökmindegy kivel találkozunk, ha BL-t akarunk nyerni, mindenkit le kell győzni egyszer. Nem mindegy ugyan, könnyű vagy nehéz ágon, de le kell győzni minden ellenfelet!
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.11. 09:45:35

Puhl Sanyi: "én nem állítottam volna ki van Persie-t, mert addigra a pályán sem lett volna"

erről ennyit ;)
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.03.10. 22:36:25

socio66 írta:az a baj,hogy mostanra minden csapat felismerte hogy ellenünk kizárólag az ultradefenzív foci lehet hatásos.
az arsenal volt az utolsó csapat,akiből kinéztem hogy így fognak játszani,ne legyen tehát kétségünk afelől hogy másoknak is ez lesz a követendő példa.
persze nem mindegy hogy ezt a taktikát ki hajtja végre,valakinek jól megy,másnak kevésbé. a cselzi speciel képes széttördelni a játékunkat,akkor is ha éppen kiváló formában vagyunk. a manchester szintén veszélyes lehet és azért a tottenham kiütése sem lenne gyerekjáték,mert a betonvédekezésből kiinduló gyors kontrák bale-el és lennon-al,akár életképes taktika is lehet.
aztán ott van még a madrid,hát az egy speciális helyzet lenne,őszintén szólva nem szívesen meccselnék velük,habár két meccsen elvileg ki kell jönnie a két csapat közti különbségeknek.
sok a jó csapat,vagy inkább úgy mondanám hogy a kellemetlen,ezért bár papíron mi vagyunk a legjobbak,de egyrészt tavaly is azok voltunk mégis elbuktunk,másrészt a fociban és főleg a bajnokok ligájában bármi megtörténhet.

szőrszálhasógató vagyok,de real még nem jutott tovább,egy x simán benne van.
socio66

2011.03.10. 22:31:27

az a baj,hogy mostanra minden csapat felismerte hogy ellenünk kizárólag az ultradefenzív foci lehet hatásos.
az arsenal volt az utolsó csapat,akiből kinéztem hogy így fognak játszani,ne legyen tehát kétségünk afelől hogy másoknak is ez lesz a követendő példa.
persze nem mindegy hogy ezt a taktikát ki hajtja végre,valakinek jól megy,másnak kevésbé. a cselzi speciel képes széttördelni a játékunkat,akkor is ha éppen kiváló formában vagyunk. a manchester szintén veszélyes lehet és azért a tottenham kiütése sem lenne gyerekjáték,mert a betonvédekezésből kiinduló gyors kontrák bale-el és lennon-al,akár életképes taktika is lehet.
aztán ott van még a madrid,hát az egy speciális helyzet lenne,őszintén szólva nem szívesen meccselnék velük,habár két meccsen elvileg ki kell jönnie a két csapat közti különbségeknek.
sok a jó csapat,vagy inkább úgy mondanám hogy a kellemetlen,ezért bár papíron mi vagyunk a legjobbak,de egyrészt tavaly is azok voltunk mégis elbuktunk,másrészt a fociban és főleg a bajnokok ligájában bármi megtörténhet.
westerngom
Entrenador del Barça

2011.03.10. 22:30:35

Mental_Theo írta:Chelsea: semmiből is képes gólt lőni, ellenünk jól pörögnek

Bayern-Inter: ellnük jó meccset láthatnánk, bár az Inter arra fog hajtani, hogy lerúgják a játékosainkat, ami nem jó.

- oké! én a Schalke-t kérném, tisztelettel! :lol:
El fanático
Entrenador del Barça

2011.03.10. 22:04:27

bali 15 írta:
FCB.Gabesz írta:egyikkel se,de szetem már jópárszor le volt írva hogy még lesz 1 sorsolás.
Erre mikor is kerül sor?
Március 18.-án déli 12 órakkor és az Eurosporton is meg lehet tekinteni, mert élőben közvetítik majd :)
Kép
Mental_Theo
Capitá del Barça

2011.03.10. 22:02:12

Chelsea: semmiből is képes gólt lőni, ellenünk jól pörögnek

---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
bali 15
Director del Fútbol

2011.03.10. 21:56:00

FCB.Gabesz írta:egyikkel se,de szetem már jópárszor le volt írva hogy még lesz 1 sorsolás.
Erre mikor is kerül sor?
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.03.10. 21:53:13

egyikkel se,de szetem már jópárszor le volt írva hogy még lesz 1 sorsolás.
sjay
Entrenador del Barça

2011.03.10. 21:48:58

Melyik nagyobb csapatokkal vagyunk egy ágon?
Válasz küldése