2011.03.09. 12:45:53
AndresGerardHernandez-zel sok mindenben egyet értek!
Elolvastam az összes hsz-t én azért valamilyen szinten "megértem" az Arsenalt!Itt esélyük nem volt támadni, ezért zseniális az egész edzői team, mondhatjuk 1-1 meccsre, hogy nem az igazi tingli tanglizunk, miért nem játszik xy miért nem pihen john doe, de amikor ott van, hogy élet halál meccs, mindenki minden idegszálával odakoncentrál!
Az angoloknak esélyük nem volt, persze találtak egy gólt, s még ott továbbjutásra álltak, de akkor megint feljebb kapcsolt a csapat, s addig mentek míg kellett!Biztos vagyok benne, hogy azért valamilyen szinten akartak volna támadni a londoniak, de 3 passz nem jött össze!Nasri, Wilshere másodpercekre tudta megtartani a labdát, s folyamatosan az ellenfél kapujának háttal kapták meg, minden a mi jó védekezésünket dicséri!
Ezektől függetlenül 1-2 keményebb belemenés s VanPersie ütése nem volt szép!Wengertől valóban felesleges vitatott körülményeket említeni, mert hihetetlen tudáskülönbség volt a 2 csapat között!Nyilván valamelyest nehezebb lett volna a dolgunk 11-11 ellen, főleg ha az egyenlítés utáni kavarban ők lehiggadnak, de a sors igazságot szolgáltatott!
szerk: Már az első félidőben is főleg a 30. perc után folyamatosan benne volt a gól, az utolsó passzok hiányoztak, vagy Djorou Diaby pont szerelni tudott, őket érdemes kiemelni az angoloktól, főleg Djorout aki hihetetlen mit védekezett le!
Második félidőre meg szerintem el is fáradtak az angolok, sokkal több üres hely volt folyosó!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Bob_Marley 2011.03.09. 12:49:48-kor.