Barça a Bajnokok Ligájában
- lui1698
- Llegenda del Barça
Most olvasom, hogy londoni kispajtások kiakadtak a bíróra Persie kiállítása miatt. Csak azt nem értem miért, mikor így is kapott kb. plusz fél órát a pályán. Ugyan is azért mikor belenyúlt Alves arcába lazán mehetett volna a piros is.
Meg nem értem mit pörögnek itt, mint majom f*szán a stanicli, mert még ha a kiállítás jogtalan lett volna akkor se szólhatnának egy szót se. A két meccsen a bírók inkább őket segítették. (tegnap egy meg nem adott tizi, plusz nálam Koscielny nem fejezte volna be a meccset, és ott vannak az odavágó csodás dolgai)
Inkább maradnának csendben aztán gondolkodnának, hogy mivel magyarázzák ki az újabb kupa nélküli szezont a szurkolóiknak.
Meg nem értem mit pörögnek itt, mint majom f*szán a stanicli, mert még ha a kiállítás jogtalan lett volna akkor se szólhatnának egy szót se. A két meccsen a bírók inkább őket segítették. (tegnap egy meg nem adott tizi, plusz nálam Koscielny nem fejezte volna be a meccset, és ott vannak az odavágó csodás dolgai)
Inkább maradnának csendben aztán gondolkodnának, hogy mivel magyarázzák ki az újabb kupa nélküli szezont a szurkolóiknak.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Azért az mindent elmond arról, hogy a szurkolók kifügyülték Fabregast, mikor lecserélték. Más se várja haza annyira. 
Messi: gyere labda velem, beteszlek a kapuba.

És benn is van.

Messi: gyere labda velem, beteszlek a kapuba.

És benn is van.

-
- Jugador del Barça
Amikor belottuk a 2.golt akkor nem unnepeltek magukat a jatekosok,nem latszott rajtuk hogy megnyugodtak hanem 3an rohantak a labdaer ,mert le akartak zarni.Ezt a vilagon egyik csapattol sem tudom meg csak elkepzelni sem,es ez az amiert nyugodt szivvel mondom ,hogy jelengleg BARKI elott fenyevekkel vagyunk hozzaalasban,tudasban,gyozni akarasban es alazatban.
Az Arsenal teljes joggal esett ki,mindkét meccs képe alapján,ezt szögezzük le.Még a Sky sport szakértői is egyértelműen ezt mondták...De ez a kiállítás botrányos volt!20 éve nézek focit,de ilyet én még nem láttam...Tény,jogos,a szabálykönyv engedi...Tuti hallotta Van Persie,az is tény...De ilyenért soha senkit nem állítanak ki...Mérlegelnie kellett volna a bírónak...Pláne így hogy 100000 néző,tényleg kb 1 másodperccel később lőtte el,lehet tényleg alig hallotta,akkor megha kételkedett hogy volt síp vagy nem,tuti ellövi minden csatárt,ez a dolguk...Azért ezt előtte volna sztem bármely Barca csatár is ilyen szituban...Okés ha kapott volna egy első sárgát érte,azt mondom belefér...De így...Megint más kérdés hogy nem egy Arsenal játékos érdemelt volna kiállítást,de így ez nem volt jogos...És sztem akkor is nyertünk volna,valszeg kicsit jobban koncentrált volna egy két csatárunk,de lehet kellett volna a hosszabítás...Így tény,könnyebb volt...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
- sneco7
- Capitá del Barça
Na meg abból,h néhány másodpercre megdermed,h ezt elszabtam,mert már van egy sárgám és ki fog állítani,aztán hirtelen beugrik neki a jó öreg "nem hallottam a sípszót" . Ha nem hall sípszót,akkor nem hiszem,h gondolkodás nélkül belebikázott volna egyet.hau30 írta:Nem csak,hogy hallotta,de tudta is,hogy a labdaelrúgással elszabta a dolgot.Figyeljétek a vidit 1:01-nél.Fintorból látszódik,hogy tudta ezt nem kellett volna.recrea írta:„Megérteném a játékvezető döntését, ha hat-hét másodperccel a sípszó után a lelátóra rúgtam volna a labdát. De csak egy másodperc telt el a sípszó után, amikor ellőttem. Ez egy vicc. Egész este ellenünk fújt. Nevetséges volt az egész" – háborgott a visszavágóra épphogy felépült Van Persie.
Nekem ebből úgy tűnik, hallotta ő a sípot...
http://www.youtube.com/watch?v=cE5ai59cds0
A másik meg,h az első félidőben Messivel szemben is volt egy olyan szabálytalansága,amikor a labda ott se volt és úgy talpa le Messit. Nálam az is minimum sárga kellett volna legyen. Szóval ennyit erről.
Különben is,aki 60 percig nem tudott kapura lőni ,az miből gondolja,h utána tudott volna? Ha nincs kiállítás,akkor sem támadtak volna többet,olyan csapat meg nem érdemel továbbjutást.
Nem kell ezen túlpörögni. Pufogtass általam jól bevált frázisokat:janesz25 írta:Bejöttem dolgozni és komolyan mondom, mintha a munkatársaim más meccset láttak volna tegnap este. 10 -ből 3 ember igazságtalannak tartja a Barca tegnapi továbbjutását. Őrület... Másnak is ilyen tapasztalata van?
Váltsak munkahelyet
Én egyébként nagyon élveztem a tegnapi meccset.
- 0 kapura lövéssel nem lehet továbbmenni. Az öngól is szerencse volt.
- 1 csapat akart focizni. Ha valaki utálja Mourinhot, akkor hasonlísd az Arsenalhoz a tavalyi Intert

- Van Persie tudta, hogy sípszó után lövi el a labdát, különben nem tüzel felnézés nélkül, hanem gólvonalig gyalogol.
- Van Persie alves lepofozása miatt egyből pirosat érdemelt volna, csoda, hogy fent maradhatott.
Nálam nagyban hallgatnak ezek után...
Egyetértek, de én már nem veszek fel ilyesmit, hogy "ezt halljuk vissza" stb.Gauchomester írta:Annyira szánalmas, hogy mindenki, aki szétalázva megy haza a Nou Campból elkezd bírózni. Gusztustalan. Nem lőttek kapura öcsém..90 + 5+5, azaz 100 játékperc alatt nem tudtak egy épkézláb támadást vezetni, és akkor nekiállnak bírózni. Ráadásul egy meg nem adott Barca tzenegyes ellenére. Annyira vicces, a bosszantü viszont az, hogy ezt rengeteg ember benyeli, és majd ezt hallgatjuk vissza mindenhol. Az persze senkinek nem tánik fel, hogy a Barca 800-at passzolt, az Arsenal meg 200-at...peeersze, menjünk haza sírni, aztán puffogjunk. Európa 2. legszebb fociját játszó csapata, persze. Guradiola nyilatkozata tetszik. Végre kimondta, hogy elege van egy kicsit az ellenfelekből, akik [auto_cenzúra] sem akarnak támadni, és még nekik áll fejjebb.
Egyszerűen akkora a különbség köztünk és a többi csapat között, hogy már az se számít ha fecsegnek és az se ha esetleg kikapunk, mert játékfilozófiában, erkölcsi nagyságban (igen abban), a futball iránti alázatban és esztétikai szempontból is minden klub mögöttünk kullog.
Nekünk most korszakos csapatunk van, a többieknek csak egy keretnyi játékosa... Minden más csapatnak mi vagyunk a viszonyítási pont, minket kell legyőzniük ahhoz, hogy elérjenek valami jelentőset. A szurkolóik meg irigykednek vagy csodálnak, egyetlen foci rajongónak se közömbös a Barca!
Tisztelnek minket, félnek tőlünk vagy épp gyűlölnek! Gyakran pont gyűlölet és az utálat a legnagyobb elismerés, ha semmi olyannal nem szolgáltunk rá ezen érzésekre. Márpedig kijelenthetjük, hogy az FC Barcelona nem "gyarlóbb" a többi együttesnél, sőt

-
- Jugador del Barça
Bejöttem dolgozni és komolyan mondom, mintha a munkatársaim más meccset láttak volna tegnap este. 10 -ből 3 ember igazságtalannak tartja a Barca tegnapi továbbjutását. Őrület... Másnak is ilyen tapasztalata van?
Váltsak munkahelyet
Váltsak munkahelyet

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Annyira szánalmas, hogy mindenki, aki szétalázva megy haza a Nou Campból elkezd bírózni. Gusztustalan. Nem lőttek kapura öcsém..
90 + 5+5, azaz 100 játékperc alatt nem tudtak egy épkézláb támadást vezetni, és akkor nekiállnak bírózni. Ráadásul egy meg nem adott Barca tzenegyes ellenére. Annyira vicces, a bosszantü viszont az, hogy ezt rengeteg ember benyeli, és majd ezt hallgatjuk vissza mindenhol. Az persze senkinek nem tánik fel, hogy a Barca 800-at passzolt, az Arsenal meg 200-at...peeersze, menjünk haza sírni, aztán puffogjunk. Európa 2. legszebb fociját játszó csapata, persze. Guradiola nyilatkozata tetszik. Végre kimondta, hogy elege van egy kicsit az ellenfelekből, akik [auto_cenzúra] sem akarnak támadni, és még nekik áll fejjebb.

-
- Entrenador del Barça
Igen hatlamas...hatalamas sunyi, alattomos, igazi angol...levproff írta:Adriano, ha jól emlékszem.Sanama írta:Bendtner helyzete előtt amúgy ki vesztette el a labdát?
Amúgy Wilshere rohadt nagy játékos (lesz).
Azt se bánnám, ha Cesc helyett Őt hoznánk.
Forca Barca
-
- Capitá del Barça
Nem csak,hogy hallotta,de tudta is,hogy a labdaelrúgással elszabta a dolgot.Figyeljétek a vidit 1:01-nél.Fintorból látszódik,hogy tudta ezt nem kellett volna.recrea írta:„Megérteném a játékvezető döntését, ha hat-hét másodperccel a sípszó után a lelátóra rúgtam volna a labdát. De csak egy másodperc telt el a sípszó után, amikor ellőttem. Ez egy vicc. Egész este ellenünk fújt. Nevetséges volt az egész" – háborgott a visszavágóra épphogy felépült Van Persie.
http://www.youtube.com/watch?v=cE5ai59cds0
- IvánC
- Madridista
Nem teljesen ugyanaz a kettő, a Porto győzelmének ugyanis voltak előzményei, plussz volt ott néhány olyan játékos, aki még évekig meghatározó szerepet játszott az európai futballban. Nameg Dzsozé.ez első látásra így is van!de...
Ne feledjük a fociban, és azon belül is a bl-ben minden megtörténhet!!
2004 Porto Monaco volt a döntő! ki hitte volna??? a Valencia ráaásul csapatként jol funkcionál, és Unai Emery egy kiváló szakember!!
láthattuk a Mu ellen is hogy játszottak...pedig csődben vannak.. de mégis!!
Ráadásul az igazi egyéniségeiket az utóbbi években elég szépen lerabolták a pénzügyileg rendezett klubok.
-
- Capitá del Barça
Tegnap végül is csak annyi történt hogy megmutatta Messi-Iniesta-Xavi hogy miért ők álltak az aranylabda dobogós helyein. Végre egy újabb meccs amin igazán izgulni lehetett. Jó lesz a tavasz.
Alvás után, higgadtan írnék egy rövidebb véleményt.
Adriano az ideális ember a baloldalra, mégpedig a veszélyes jobblába és a sebessége miatt. Végre egy balhátvéd, aki nem csak befele húzva bal belsővel a legközelebbi emberhez, hanem a jobb lábával tud kiugratni, tud lőni...nem tartom rosszabbnak az Alves-Piqué-Abidal-Adriano hátvédsort az Alves-Piqué-Puyol-Abidalnál. Busquetset semmiképp se hibáztatnám, nagyot játszott. Messi első gólja félelmetes...nem is hiszem el, hogy ezt meghúzta. Lejátszottuk az Arsenalt, tovább kellett menni. A kihagyott Alves-Villa helyzetek idegesítőek voltak, és ha Bendtner belövi a végén, akkor gáz van, és vége...ezt felejtsük már el, rúgni kellett volna még 1et legalább! Különben külön öröm volt Messi HOZZÁÁLLÁSA, végre a régi Leot láthattuk, aki a világ legjobbja, valamint Iniesta játéka is a régi énjét idézte. Visca el Barca!
Adriano az ideális ember a baloldalra, mégpedig a veszélyes jobblába és a sebessége miatt. Végre egy balhátvéd, aki nem csak befele húzva bal belsővel a legközelebbi emberhez, hanem a jobb lábával tud kiugratni, tud lőni...nem tartom rosszabbnak az Alves-Piqué-Abidal-Adriano hátvédsort az Alves-Piqué-Puyol-Abidalnál. Busquetset semmiképp se hibáztatnám, nagyot játszott. Messi első gólja félelmetes...nem is hiszem el, hogy ezt meghúzta. Lejátszottuk az Arsenalt, tovább kellett menni. A kihagyott Alves-Villa helyzetek idegesítőek voltak, és ha Bendtner belövi a végén, akkor gáz van, és vége...ezt felejtsük már el, rúgni kellett volna még 1et legalább! Különben külön öröm volt Messi HOZZÁÁLLÁSA, végre a régi Leot láthattuk, aki a világ legjobbja, valamint Iniesta játéka is a régi énjét idézte. Visca el Barca!
- samy85
- Capitá del Barça
ez első látásra így is van!de...IvánC írta:Teljesen mindegy melyik megy tovább, mert a nyolc között az egyik sem fog sok vizet zavarni, sajnos ez a Valencia sem régi, úgyhogy én inkább egy Raúlt szeretnék a Bernabeuban.Én inkább a Valenciát látnám a 8 közöt mint a Schalkét!!
Spanyol csapatból kell mind a 3, h minél nagyobb legyen a valószínűsége a Spanyol házidöntőnek a Wembleyben!!
Egy kis fricska lenne az Angoloknak!
Az angolok meg...igaz, hogy az ágyúsok jelenleg a bajnoki cimért játszanak(viszont újra kezdik produkálni a szokásos szezon végi összeomlás első jeleit), de a szigetországi csapatok közül ilyen kieséses rendszerben nem ők a legkellemetlenebb ellenfél, szóval egy Valencia megint nem oszt-nem szoroz.
Ne feledjük a fociban, és azon belül is a bl-ben minden megtörténhet!!
2004 Porto Monaco volt a döntő! ki hitte volna??? a Valencia ráaásul csapatként jol funkcionál, és Unai Emery egy kiváló szakember!!
láthattuk a Mu ellen is hogy játszottak...pedig csődben vannak.. de mégis!!

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- IvánC
- Madridista
Teljesen mindegy melyik megy tovább, mert a nyolc között az egyik sem fog sok vizet zavarni, sajnos ez a Valencia sem régi, úgyhogy én inkább egy Raúlt szeretnék a Bernabeuban.Én inkább a Valenciát látnám a 8 közöt mint a Schalkét!!
Spanyol csapatból kell mind a 3, h minél nagyobb legyen a valószínűsége a Spanyol házidöntőnek a Wembleyben!!
Egy kis fricska lenne az Angoloknak!
Az angolok meg...igaz, hogy az ágyúsok jelenleg a bajnoki cimért játszanak(viszont újra kezdik produkálni a szokásos szezon végi összeomlás első jeleit), de a szigetországi csapatok közül ilyen kieséses rendszerben nem ők a legkellemetlenebb ellenfél, szóval egy Valencia megint nem oszt-nem szoroz.
még annyit hozzátennék,hogy a végén kis híján megállt a szívem bendtner helyzeténél.
valahogy éreztem is,hogy az utolsó percekben még lesz egy szava az arsenalnak és hogy még nincs vége.
de hála bendtner gyenge képességeinek és masch becsúszó lábának,nem lett csattanó a végén.
pedig sokáig emlékeztünk volna rá.
valahogy éreztem is,hogy az utolsó percekben még lesz egy szava az arsenalnak és hogy még nincs vége.
de hála bendtner gyenge képességeinek és masch becsúszó lábának,nem lett csattanó a végén.
pedig sokáig emlékeztünk volna rá.

- samy85
- Capitá del Barça
Vagy azt hogy "otthon" lecserélik'' nem tom!Rewolution5 írta:szvsz ..nem őt fütyülték ki, hanem a cserét.....galamb írta:Cesc valóban szerény maradt,... a játéka is. Kíváncsi volnék a véleményetekre, hogy lecserélésekor mennyiben szólt neki a fütty? Kell-e ő ide vagy nagyon jól megvagyunk mi nélküle is ?Rewolution5 írta:Wengert de nagyon nem értem! azt nyilatkozta köszönjétek a bírónak..hát ha legalább 1-et rúgtak volna kapurahatalmasat csalódtam benne .. Cesc szerény maradt ...
Sztem kell mert ő jobb játékos annál mint amilyen játéka volt tegnap!!
De igazi katalán milyen passzot kaptunk tőle?

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
szvsz ..nem őt fütyülték ki, hanem a cserét.....galamb írta:Cesc valóban szerény maradt,... a játéka is. Kíváncsi volnék a véleményetekre, hogy lecserélésekor mennyiben szólt neki a fütty? Kell-e ő ide vagy nagyon jól megvagyunk mi nélküle is ?Rewolution5 írta:Wengert de nagyon nem értem! azt nyilatkozta köszönjétek a bírónak..hát ha legalább 1-et rúgtak volna kapurahatalmasat csalódtam benne .. Cesc szerény maradt ...

Cesc valóban szerény maradt,... a játéka is. Kíváncsi volnék a véleményetekre, hogy lecserélésekor mennyiben szólt neki a fütty? Kell-e ő ide vagy nagyon jól megvagyunk mi nélküle is ?Rewolution5 írta:Wengert de nagyon nem értem! azt nyilatkozta köszönjétek a bírónak..hát ha legalább 1-et rúgtak volna kapurahatalmasat csalódtam benne .. Cesc szerény maradt ...
„Megérteném a játékvezető döntését, ha hat-hét másodperccel a sípszó után a lelátóra rúgtam volna a labdát. De csak egy másodperc telt el a sípszó után, amikor ellőttem. Ez egy vicc. Egész este ellenünk fújt. Nevetséges volt az egész" – háborgott a visszavágóra épphogy felépült Van Persie.
Egyszerűen nem értem miért kell arra fogni a kiesést, hogy van Persiet kiállították. Előtte sem csinált a pofozkodáson kívül semmit, ráadásul látszott, hogy az utolsó pillanatban "rakták össze".
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Wengert de nagyon nem értem! azt nyilatkozta köszönjétek a bírónak..hát ha legalább 1-et rúgtak volna kapura
hatalmasat csalódtam benne .. Cesc szerény maradt ...

-
- Llegenda del Barça
teljesen rendben volt ez a meccs, azt kaptam, amit vártam. socio írtad itt eggyel lejjebb, h mascherano és adriano mekkorát játszottak, na sztem ez a két gyerek az iskolapéldája annak, h hogyan kell viselkedni, ha a világ legjobbjaihoz kerül az ember. alázatosak, tökéletesen alárendelik magukat a csapat érdekeinek és nagyszerűen teszik a dolgukat. igaz, ebben a barcában MINDENKI ilyen. ezért tartunk ott, ahol.
csak így tovább!
(az arsenal szr volt, ennyi kb a tudásuk)
csak így tovább!
(az arsenal szr volt, ennyi kb a tudásuk)
PUYOL-XAVI-INIESTA
aztamindenit.
de rég volt már olyan,hogy reggel jóleső érzéssel keljek az előző esti meccs miatt.
nagyon-nagyon örülök a továbbjutásnak,nem hittem volna hogy így megszenvedünk.
az első félidőben szerintem a játékosaink is meglepődtek az arsenal taktikáján,akik szerintem még életükben nem játszottak ilyen defenzíven. nagy csalódás lehetett ez a szurkolóiknak,kijelenthetjük hogy mi vagyunk az egyetlen csapat,amely mindig,minden körülmények között vállalja a saját stílusát.
már meccs előtt is írtam hogy örülök adriano és mascherano kezdőtagságának,megérdemelték a bizalmat. masch egyszerűen minden labdát visszaszerzett,ráadásul nem favágó módra,hanem szabályosan, hatalmas érték a csapatban és az angol csapatok ellen kiemelten szükség lesz majd rá. adriano pedig az utóbbi meccsek alapján nálam a legjobb opció baloldalra,mindent tud amit kell. gyors,egy az egyben is megoldja ha kell,összjátékban is jó és még nullszögből is veszélyes.
volt pár vitatott szitu is,van persie-t a labdaelrúgásért nem kellett volna kiállítani,igaz előtte a törlesztésért egyből kaphatta volna a pirosat.
az elmaradt büntetőnk felett én szemet hunyok,bár a szabálytalanságot le kellett volna fújni,de azt nehéz volt megállapítani hogy belül,vagy kívült volt-e a dolog,centiken múlott ugyanis.
összességében a tévedések nagyjából kiegyenlítették egymást,ráadásul adtunk egy gólt az ellenfélnek,úgyhogy szavuk nem lehet.
biztos írták már,a kapura lövési arány 10-0 volt a meccsen,ezek után ha az arsenal megy tovább,az a játék megcsúfolása lett volna.
a kövi körben én egy könnyebb ellenfelet kérnék,talán a tottenham-et,pont ideális felkészülés lenne a mu-chelsea páros ellen, valószínűleg ugyanazt a stílust nyomatnék,csak egy szinttel lejjebb.
de rég volt már olyan,hogy reggel jóleső érzéssel keljek az előző esti meccs miatt.

nagyon-nagyon örülök a továbbjutásnak,nem hittem volna hogy így megszenvedünk.
az első félidőben szerintem a játékosaink is meglepődtek az arsenal taktikáján,akik szerintem még életükben nem játszottak ilyen defenzíven. nagy csalódás lehetett ez a szurkolóiknak,kijelenthetjük hogy mi vagyunk az egyetlen csapat,amely mindig,minden körülmények között vállalja a saját stílusát.

már meccs előtt is írtam hogy örülök adriano és mascherano kezdőtagságának,megérdemelték a bizalmat. masch egyszerűen minden labdát visszaszerzett,ráadásul nem favágó módra,hanem szabályosan, hatalmas érték a csapatban és az angol csapatok ellen kiemelten szükség lesz majd rá. adriano pedig az utóbbi meccsek alapján nálam a legjobb opció baloldalra,mindent tud amit kell. gyors,egy az egyben is megoldja ha kell,összjátékban is jó és még nullszögből is veszélyes.

volt pár vitatott szitu is,van persie-t a labdaelrúgásért nem kellett volna kiállítani,igaz előtte a törlesztésért egyből kaphatta volna a pirosat.
az elmaradt büntetőnk felett én szemet hunyok,bár a szabálytalanságot le kellett volna fújni,de azt nehéz volt megállapítani hogy belül,vagy kívült volt-e a dolog,centiken múlott ugyanis.
összességében a tévedések nagyjából kiegyenlítették egymást,ráadásul adtunk egy gólt az ellenfélnek,úgyhogy szavuk nem lehet.

biztos írták már,a kapura lövési arány 10-0 volt a meccsen,ezek után ha az arsenal megy tovább,az a játék megcsúfolása lett volna.
a kövi körben én egy könnyebb ellenfelet kérnék,talán a tottenham-et,pont ideális felkészülés lenne a mu-chelsea páros ellen, valószínűleg ugyanazt a stílust nyomatnék,csak egy szinttel lejjebb.